- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
Doğru sözler ama yazını beğenen iki kişiyi geçmez.hadi ben 3. OlayımŞişşttt hanımlar,
birbirinizi kışkırtmayın lütfen, iddialar doğruysa kimse böyle birşeyi tasvip etmez, konuya dini de karıştırmayın, din adamlarını da, zira uygunsuz hele de ensest, bir ünlü de yapsa kabul edilemez, din adamı da yapsa kabul edilemez, sıradan vatandaş da yapsa kabul edilemez, keza aldatma da öyle.
Böyle çirkin birşey yaşanınca geçmişte yaşanan çirkin hadiseler aklanmıyor.
Çok korktum
Tahrik yok sadece bir soru sapik sapiktir ister başkan olsun,ister sunucu farketmezNe olacakti kakao, bunun vatana millete siyasete katkısı ne? O dedigin insanların vakıfların kurum kimligi ve o kurumların bir sürü insana etkisi var. Sabah şekeri murat başoğlu yeğeniyle ensest yaşayarak kime etki etti? Kendi amel defterlerine günah yazdılar sadece bunun toplumsal bir sonucu mu oldu.? Magazinsel bir olaya yorum yapilsa ne yapılmasa ne? Ayni şeyler değil kakao boşuna tahrik etmeye çalışma kimseyi. Bu adam böyle seyler yapsa kendine yapar. Din adami ve vakıf başkanı yaparsa topluma etki eder. Imam cemaat olayi malum.
Korkma telden yazdığım için 3 kere tiklamisimÇok korktumsen bence pasta yap kakao öyle çok daha tatlı bir kadın oluyorsun:))
Sacmalara basladin yine....Vayy bee Buradaki o herşeye yorum yapanlara ne olmuş şimdi şu haber dini bir vakfın yöneticisi, başkanı olsaydı buralar patlardi yorumlardan , Saraylim vardı buralarda Niye yorumu Yok, hani tee alamanyalardan yazan, batı hayranlarına ne oldu,yokmu yorumlar
Lütfen Kakao, biraz hukukumuz varsa hatırım için topikte tartışmaya mahal verme.Doğru sözler ama yazını beğenen iki kişiyi geçmez.hadi ben 3. Olayım
Anlayamiyor...kapasiteyi doldurmuşŞimdi bu insana cevap verdiğim için ban yiyeceğim ama böyle az düşünen boş konusan insanlar siyasete yazmasın
Ensar Vakfı olayıyla ve o tip olaylarla bunun ne ilgisi var arkadaş orada bildiğin taciz tecavüz var burada iki sapigin isteği ile olan bir olay bir ensest vakasi var bunu bile idrak edemeyen biri gelmiş burada çene yapıyor
Nasıl bir beyin ki bunu din adamı yapsa saldırırsınız diyebiliyor ki bi zahmet din adamları da aldığı eğitime uygun yasasin dimi bu olaydan bile nemalanmaya çalışıyor nasıl bir düşünce yoksunluğu bu
Ben bu üyeyi siyasetten biliyorum cidden siyasetin seda sayanı nihat doğanı gibi
Sadece Bir soru idi ve senin yazın gibi idi beklentim mune tartışma Yok hakarete cevap var Sadece ..ve avlarını bekleyen akbabalar gibi hemen hakaret aynilar hiç degismemisler.cikiyorum forumdan hayırlı hafta sonları.kolay gelsinLütfen Kakao, biraz hukukumuz varsa hatırım için topikte tartışmaya mahal verme.
Dediğim gibi benim için ünlü, ünsüz, din adamı, sıradan vatandaş, komşum, akrabam fark etmiyor, ensest kadar çirkin bişey olamaz, keza el kadar çocuklara tecavüz cinsel istismar da, kötüye kötü derim, kötünün haklı gerekçesi yoktur.
Herkes için amca baba yarısıdır, düşünmesi bile çirkin
Sende bıraktığım yerde otlamaya devam ediyorsun biraz ayril o otlaklardan.baska yerlerden kaliteli cimenlere dalAnlayamiyor...kapasiteyi doldurmuş
Hımmm ben Sadece Bir soru sordum .ve Evet beyinsiz hatun Ensar olayı patlak verdiğinde sayfalar dolmuştu .sapik,sapiktir ahlaksızlık ahlaksizliktir, Yok Ensest mis , Yok tacizmis Yok tecavüz Muş,sapik,sapiktir ,hem sanamı soracağım siyasete yazıp yazmayacagimi senin gibi burnu büyükleri çok gördük burda o burunları boktan çıkmıyor.sinirlerimi ziplatma burda Sadece bir soru sordum.bana bilgiçlik taslama yaz konuyla yorumunu de git..o Ensar olayı nindaki yorumlar o sapik adamamiydi sanıyorsun cevap yazma uğraşamam seninle Cahil
İyi de Kakao objektif eleştirimi yapayım hemen, laf attığın üyeler tatilde olabilir, siyaset bölümüne girmiyor olabilir direkt kişi hedef alarak yazmak yerine kişisel görüşümüzü yazıp çıkmak daha mantıklı değil mi?Sadece Bir soru idi ve senin yazın gibi idi beklentim mune tartışma Yok hakarete cevap var Sadece ..ve avlarını bekleyen akbabalar gibi hemen hakaret aynilar hiç degismemisler.cikiyorum forumdan hayırlı hafta sonları.kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?