4-5 KİŞİ DAHA OLSUN DİYE BEKLİYORUM BEN DE CANIM TAMAM YAZARIM CANIM LİNK ATTIM BİR KARDEŞİMİZE DUA KONUSU AÇTIM ORAYA DA 1 TANE BİLE AYETELKÜRSİ OKURSAN SEVİNİRİMHoşbuldum aaynaa canım ben haftasonu malum nete giremiyorum ama liste hazır gibi birşey haftasonu adre de dahil 5 kişiye benim için 1000 yazabilirsin. Hepinize saygılar selamlar Allah herkesin gönlüne göre versin.
Canım benim bir arkadaşım var eşi şuanda işsiz onuda listeye ekleyebilirmisin..ismi şehriban...düzenli olarak okur bende bildiririm olur mu...4-5 KİŞİ DAHA OLSUN DİYE BEKLİYORUM BEN DE CANIM TAMAM YAZARIM CANIM LİNK ATTIM BİR KARDEŞİMİZE DUA KONUSU AÇTIM ORAYA DA 1 TANE BİLE AYETELKÜRSİ OKURSAN SEVİNİRİM
AYaayna beni eklememişsin aşkolsun
Tabii canım
canım arkadaşımı ekleyecekmisin..Canım benim bir arkadaşım var eşi şuanda işsiz onuda listeye ekleyebilirmisin..ismi şehriban...düzenli olarak okur bende bildiririm olur mu...
ekleriim canım o sanırım üye değil hemen ekliyorumcanım arkadaşımı ekleyecekmisin..
evet üye değil bana rica etti..teşekkürler Allah razı olsun..ekleriim canım o sanırım üye değil hemen ekliyorum
Tamam canım inşallah eşi işe girer yakın zamanda ben de Cuma suresini okudum Rabbim hepimizin dileklerini hayırlısıyla nasip etsin inşallahevet üye değil bana rica etti..teşekkürler Allah razı olsun..
pazartesi başlayacağım canım haftasonu bekleyeceğimkızlar hafta sonu giremiyorum ne zaman baslarsınız listeye
ALLAH hayırlı haberlerini duyursun bizlere canım ben de bugün klomen içmeye başladım hayırlısıyla ben de hamiş kalırım inşaallahKizlarnasilsiniz benim de 3 aydir ertelenn tup bebek tedavime bugun start verdik dualariniza benide ekleyin olurmu Allahim saglikli hayirli evlatlar versin tum isteyenlerede banada
Amiiin canim ben de kismetse haziranda tup bebek tedavisine basliycam...Kizlarnasilsiniz benim de 3 aydir ertelenn tup bebek tedavime bugun start verdik dualariniza benide ekleyin olurmu Allahim saglikli hayirli evlatlar versin tum isteyenlerede banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?