- 22 Temmuz 2014
- 30.138
- 26.872
- 798
sağlık ocağında kan aldırdım ama pazartesi dediinşallah canm
bugün cıkmaz mı sonuc kan almadılar mı ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağlık ocağında kan aldırdım ama pazartesi dediinşallah canm
bugün cıkmaz mı sonuc kan almadılar mı ki
inşallah çıkar netten yoksa 2 gün geçmek bilmez :)internet adresi varmış sonuçlar için oradan bakacağım belki erken verirlerse
evet benim gibi stresli bir insana geçmez 2 güninşallah çıkar netten yoksa 2 gün geçmek bilmez :)
hayırlısı olsun canm
Insallah hamilesindir canim bazen idrarda cikmiyo. Ben herkese 700 okudum 100 yazmissin tatlimKusura bakma özge geçmiş sayfalara bakıyorum gözümden kaçtığı oluyor nara için okudun mu? Okumalar da maşallah herkes iyi okuyor ben de bugün sağlık ocağına gittim günüm geçti bakalım hamile miyim umut da edemiyorum iki kez test yaptım negatif çıktı kafam çok karışık
tamam canım arkadaşım yazmış onu da benim olmadığımda düzenliyor hemen değiştiriyorumInsallah hamilesindir canim bazen idrarda cikmiyo. Ben herkese 700 okudum 100 yazmissin tatlim
Dua ettim şimdi bebek isteyen tüm arkadaşlarıma Rabbim hayırlı sağlıklı evlat ver dedim inşallah isteyenler yanında bana da verir Rabbim bol bol dua edelim bugünInsallah hamilesindir canim bazen idrarda cikmiyo. Ben herkese 700 okudum 100 yazmissin tatlim
Biraz ara veririm canım sonra bir ara yeniden liste düzenleyeceğim ders çalışıyorum ya biraz ara veririm ALLAH RAZI OLSUINeysanbaran ,gulbera , helplessgirl arkadaslarımız için 1000 alıyorum Allahım gönlündekilerini kısa zamada versin inşallah
hafta sonu giremeyebilirim arkadaslar olurda bu dua bitip yeni duaya baslarsanız benide ekleyin
ALLAH RAZI OLSUNKizlar kendim dahil liste sonuna kimi her kese 700 tane okudum
biraz aradan sonra yeniden liste oluşturacapım ben size msj atarımkizlar yeni liste yeni dualar olacakmi?