Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rabbim inşallah sanada sağlıklık salih yavrular verir ,hepinizden hayırlı haberler duyarız şu mübarek günün arifesinde kabul olsun dualarımız,rabbim sevdiği kullarının yüzü suyu hürmetine duysun dualarımızıArkadaşlar tüp bebek sürecindeyim. Duanın günü de çok güzel denk geldi, yarın transfer aşaması olucak inşallah. Allah' tan dileğim ; hayırlı, sağlıklı evlatlar :) okuyan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim, Allah razı olsun.
Güzel denk geldi canım gerçekten de Duan bitmiş oluyor canım yarın da kandil günü ALLAH hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sana da bize de aminArkadaşlar tüp bebek sürecindeyim. Duanın günü de çok güzel denk geldi, yarın transfer aşaması olucak inşallah. Allah' tan dileğim ; hayırlı, sağlıklı evlatlar :) okuyan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim, Allah razı olsun.
kusura bakmayın gözümden kaçmıştır gerçekten de bakıyorum ama bazen bilgisayara bakmaktan kitaba bakmaktan gözlerim ağrıdığı gözümden kaçtığı oluyorayna yavrucum ben okudum yazmıştım gözünden kaçmış sanırım