Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ALLAH RAZI OLSUN CANIMaaynaa icin okudum Allah kabul etsin
Cumlemizden insallah rabbim dilegini tez zamanda versin insallah kimsenin boynu bükük kalmasin canmALLAH RAZI OLSUN CANIM
ALLAH RAZI OLSUN CANIM CÜMLEMİZİN DUALARI HAYIRLARLA KABUL OLUR İNŞ AMİNaaynaa okudum kuzucum.Rabbim kabul etsin dualarini.,ve dualarinin olmasına engel olacak günahlarını da aff etsin inşallah. Amiinn.
OLUR CANIM BİZLER DUA EDİYORUZ NİYETİMİZ İÇİN ALLAH BİLİR KABUL ETMEK TAKTİR ONUNDURBende okudum :) bir de dilek yerine dua mı desek
ALLAH RAZI OLSUN CANIM@aynaa okudum Allah kabul etsin
CANIM ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN SENDEN ÖNCEKİ ARKADAŞLARDAN HANGİSİ YERİNİ SANA VERİR SORALIM CANIM BEN DE DUA EDERİM AMCAN İÇİN BU GECE YA DA YARIN KURAN OKURKEN İNŞaaynaa okudum ALLAH DİLEKLERİNİ TEZ ZAMANDA KABUL ETSİN.
aaynaa şuanda amcan hastanede durumu çok kritik . benim sıramı öne alabilirmiyiz . 5 ay önce babamı kaybettim
dualarınıza ihtiyacım var
ALLAH RAZI OLSUN CANIMCanm okudum bende . Allah bütün dileklerini kısa zamanda bekletmeden yasatsin inşallah
KEŞKE DESEYDİN BE N İLK ÖNCE SANA DUA EDERDİK CANIM BEN YERİMİ VERİRDİMaaynaa okudum ALLAH DİLEKLERİNİ TEZ ZAMANDA KABUL ETSİN.
aaynaa şuanda amcan hastanede durumu çok kritik . benim sıramı öne alabilirmiyiz . 5 ay önce babamı kaybettim
dualarınıza ihtiyacım var