MURADLARIMIZ İÇİN 10.000 EL KADİR ESMASINI ÇEKELİM

Beni listeden cikarirmisin canim
çıkarırım Damlacım zaten şuan yeni liste oluşturmuyorum her yeni listede de zaten katılmak isteyenler olursa yeni liste oluştururum ama biraz dinlenmedeyim iyi misin bir sıkıntın mı var

Canim listeden cikarirmisin diye bugun en buyuk hatayi yaptim hala yerim var mi aranizda. Bugun arkadasimin bebek mevlidi vardi orda cok ustume geldiler cok agladim..eve gelince esimle de tartistim...bugun herseyden kendimi soyutladim beni listeden cikarma canim...Dua etmeden asla duramayan biriyim

kim senin canını sıktı ne diyorlar o çenelerini hep kalp kırmak için açanlardan birine mi denk geldin sen asla takma kafana ben seni listeden çıkarmama ya da eklememe gerek yok ki Damlacım ilk sayfalardan itibaren ne zikirler çektik seninle bu sitede dualarını düzenli yapan gönüllü dua eden arkadaşlarımdansın ben de canım sıkkınken eşimden çıkarıyorum hırsımı ben de çok çok ağlıyorum ama eşim diyor hep kendine yapıyorsun ....
cumartesi akşamı eltimdeydim atamadan tut bebek meselesine hep laflar söylendi ama eskisi kadar takmıyorum taktıkça suratın asıldıkça seviniyorlar hıhh görsünler onlar

Dogru soyluyorsun canim kendimize olan oluyor...Ben insanlari anlamiyorum ya ben elimden geleni yapiyorum 4 asilama 1 tup bebek denemem var..5 senedir elimden geleni yapiyorum...Dualara siginiyorum..Sanki kusurluymusum gibi bebek olmazsa ayrilik olur evliliginizde direk yuzume soyluyorlar...Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin...Insanlar cok acimasiz olmus ...

o ne biçim lafmış öyle bebek mi sadece evlilik garantisi insanların çocukları oluyor ama yine boşanıyorlar hiç canını sıkma kuzum benim onlar kötü insanlar kötülüklerini ortaya bu kadar ortaya dökebilenler ağızlarına lafları ttıkayacaksın sizin de çocuklarınız var ama boşanma olacaksa yine olur diyeceksin o zaman dank...
benim eşimin halasının oğlu 8 senelik evliler eşinin tüpleri kapalı ama mutlular ev alacaklar şimdi hiç de kimse onlara boşanır bunlar demiyor edepsizler sen bunlara karşı daha çok dik dur eşinle de mutluluğunu bozma daha çok eşine düşkün ol birbiriniz önemli kapıda kalanlar boşver...
hep dualarımdasınız arkadaşlarım sizler de bana dua edin Damlacım bak bir gün hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yazacaksın ALLAHIN İZNİYLE kuzum veren ALLAH alan ALLAH

Canim dua cok ediyorum...insallah hersey cok guzel olcak...polis esiyim...Zaten haber seyredemiyorum uzuluyorm esime bisey olcak diye bazen uykularim kaciyor...Bebek hasretim de var...insanlar sadece huzur bozmaya calisiyorlar...Ben kendimi yeni yeni toparladim insallah kasimda 2.tup bebek yaptircam..Rabbim annelik duygusunu herkese tattirsin...

ALLAH polisimizi de askerimizi de korusun devletimize de kuvvet versin huzur versin bizleri de korusun Rabbim...
sıkma canını her şey güzel olacaktır buna inan dualarımdasın kuzum birbirimize dualarımız geçecektir ben inanıyorum canım birbrimize destek olmasak daha çok sıkılırız sen eşinle iyi ol gerisi ..... ürür kervan yürür kuzum

Seni kocaman opuyorum canim benim....Allah razi olsun senden canim ...

Seni kocaman opuyorum canim benim....Allah razi olsun senden canim ...
ay çok sevindim sağol canım burada sizler benim en yakın gördüğüm arkadaşlarımdan bile yakınsınız bana onlar sizin kadar sıkıntımı dinlemedi sizin kadar dua etmedi bunun için sıkma sen de asla canını eşinin görevi özellikle de bu sıralar daha sıkıntılı bir dönemde ama geçecektir senden daha ilgi alaka bekler gülüm onun için sen güçlü olacaksın ki o da öyle olsun yoksa millet huzursuzluktan mutlu oluyor

Birbirimize ettigimiz dualar inanki bizi rahatlatiyor canim..Rabbime sukurler olsun ki dertlerimizi paylasacak bizleri iyi hissettirecek dua kardeslerimizi birbirimizi karsimiza cikardi..Dusunsene herseyi icimize attigimizi....Dualarimizi emeklerimizi Rabbim goruyor insallah kabul eder..Su an ezan okunuyor Rabbim insallah en yakin zamanda guzel gunleri nasip eder bizlere

amin hayırlısıyla canım benim

arkadaşlar bir arkadaşım için ya cebbar zikri çekiyorum 42.436 tane çekeceğim yeni başladım bir yandan da Kuran hatmim olduğundan yetiştiremiyorum bir hafta içinde bitirmem lazım 3 gün oldu bana yardımcı olur musunz?

amin hayırlısıyla canım benim
Merhaba arkadaslar yeni liste olustururaniz bende katilmak isterim yada su an bir
Listeniz varsa kapali degilse benide alirmiisniz duZenli okuyorum ben zaten listeye cok bakamadin ama bazi arkadaslarlada okumuslugum var okumama haber vermeme gibi sikintilar olmaz.birde cok sayfa var inceleyemedim ama si sadece bebek icinmi okuyorsunuz

herkesin dileği başka canım herkesin dileğine göre niyet edip okuyoruz son listemiz çok yavaş ilerlemişti o yüzden biraz mola verdim liste hazırladığımda haber ediyorum herkese özel msj falan da atıyorum

yardım edin arkadaşa okuduğum zikirde ya cebbar zikrini çekiyorum arkadaşlar

canim benm biriken cok fazla dualarim var ama yardimci olayim 1000 tane ya cebbar çekecem
sağol canım ay benim de aynen öyle bu arkadaşıma da söz verdim yetiştireceğim artık tubişim hakkını helal et damla da aldı o da hakkını helal etsin sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…