- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
- 398
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canımKızlar dileklerimiz için Hacet namazı kılmak çok iyiymiş. Netten okudum. Hacet namazı için hazine deniyor. Ben zaman zaman kılıyorum. Aklınızda olsun istedim.
BEN DE ÇOK ŞÜKÜRİYİYİM CANIM TEK İŞTE İŞ YERINDE BİRKAÇ SORUNUM VAR BANA DUA EDIN İŞ ORTAMI ÇOK FARKLIYMIS NE YAZIK Kİ İYİ GİBİ DURSA DA KÖTÜhayirli cumalar ben iyiyim aynacim sen nasilsin keyfin saglik sihhatin nasil :)
Ne okunacak canımarkadaşlar yeni liste oluşturacağım katılmak isteyenleri beklerim
Tatlım nasıl okuyacağız bunu belli okuma adabı varmı?Ya Hu (Mucizeyi Gör)
Bir kimse 3 gün boyunca her gün 1700 defa "Yâ Hû "çekerse haceti kabul olur inşallah..
ikindi namazından hemen sonra okunmaya başlanırsa akşam namazına doğru dua kapısı açık inşallah o vakitlerde denk gelir..kabul olur.
canım düşüncem herkes herkese 1700 kez okusun diyorum ne de olsa esma zikrimiz kısa abdest alıp okunursa daha iyi olur diyorum herkesin dileklerine göre niyet edip çekeriz zikrimiziTatlım nasıl okuyacağız bunu belli okuma adabı varmı?