MURADLARIMIZ İÇİN 10.000 EL KADİR ESMASINI ÇEKELİM

kızlar merhaba,
beni de listeye alırmısınız? elimden geldiğince namazlarımı aksatmamaya çalışıyorum. ben de zikir çekebilirim ve benim de çok önemli bir dileğim var. yeni liste oluşturursanız beni de dahil edin lütfen. müslümanın müslüman a ettiği dua reddolmaz derler. hepinizin duası kabul olsun...

şuan için liste hazırlamadım canım ama hazırlayacağım zaman haber ederim bir yandan kpss de çalışmam lazım bir de erkene alınmış tarihi heralde şaşkınım ya

şuan için liste hazırlamadım canım ama hazırlayacağım zaman haber ederim bir yandan kpss de çalışmam lazım bir de erkene alınmış tarihi heralde şaşkınım ya

aaa hay Allah, kötü olmuş o (( tamam ne zaman müsait olursan... peki bir şey soracağım ben kendim için de okurken aynı sayıda mı okuyacağım?

aaa hay Allah, kötü olmuş o (( tamam ne zaman müsait olursan... peki bir şey soracağım ben kendim için de okurken aynı sayıda mı okuyacağım?
evet canım bak ben sana bir dua yollayacağım onu da okuyabilirsin kendine ben çok dua ediyordum RABBİM ummadığım kapı açtı inan her şey dua üzerine Kuran okumasını biliyorsan bol bol Kuran da oku derim duayı birazdan buraya yazacağım 2 dk ya

Kilit Açıcı Dua

Ni’metallâhi lâ tuhsûhâ,innel insâne le zalûmûn keffârun.14 / İbrâhîm - 34
Eğer Allah’ın nimetlerini saymaya kalkışsanız sayamazsınız. Şüphesiz insan çok zalimdir, çok nankördür.

Yerlerin ve Göklerin hazinesi kilit açıcı dua Bir gün okunması bile hastalık için etkilidir.

Efendimiz s.a.v tarafından Hz. Osmana öğretilen dua

La ilahe illallahü vallahü ekber
Ve Sübhanallahi vel hamdülillahi
Estağfirullah ellezi la ilahe illa hu
Huvel evvelu vel âhiru vez zâhiru vel bâtınu
yuhyî ve yümît, ve hüve hayyün lâ yemût,
biyedikel-hayru ve hüve alâ külli şey'in kadîr.

Bu dua günlük 100 defa okunur.

1-Tüm geçmiş günahları afolur
2-Hastalıklardan korunur
3-Rahmet ve bereket hazineleri üzerine gelir.
4-Kuranı kerim hatmetmiş sevabı alır.
5-Zafer tacı ile onurlandırılır
6-Cennet ona bir köşk verilir
7-Kensine güzel bir eş nasip olur

bak ilk defa paylaşıyorum bu duayı boş bir zamanımda ben de okumak istiyorum bu duayı

arkadaşlar işe gırdım yazmıştım sızlere ıste bıraz zorluk çekiyorum bazen gosterıyorlar bazen göstermek ıstemıyorlar bana dua edın arkadaşlar çok ıhtıyacım var

arkadaşlar işe gırdım yazmıştım sızlere ıste bıraz zorluk çekiyorum bazen gosterıyorlar bazen göstermek ıstemıyorlar bana dua edın arkadaşlar çok ıhtıyacım var
Canim benim dua etmez olurmuyum hic..Rabbim isinde sana kolayliklar versin..Islerini Rabbim rast getirsin..Insallah hic zorluk cekmezsin

Arkadaslar esimle aram cok kötü 2 senedir ve 3 tane cocugum var benim icinde dua edermisiniz . Esim tekrar beni sevsin evine yuvasına baglansın diye.

Canim benim dua etmez olurmuyum hic..Rabbim isinde sana kolayliklar versin..Islerini Rabbim rast getirsin..Insallah hic zorluk cekmezsin
sagol Damlacım ıns kuzum iş zordu daha da zorlaşmaya başladı basımızdakı sef bıraz sıkıntılı ama hayırlısı dıyorum bakalım dualarını eksık etme ben de kendıme dua edeceğim

Arkadaslar esimle aram cok kötü 2 senedir ve 3 tane cocugum var benim icinde dua edermisiniz . Esim tekrar beni sevsin evine yuvasına baglansın diye.
Peygamberımız HZ. MUHAMMED S.A.V ın çektıgı tesbıh duasını yap...
100 BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
100 LA ILAHE ILLALLAH
100 ALLAH
100 ESTAFURRULLAH EL AZIM
100 HU
100 ALLAHUMMESALLI ALA SEYYIDINA MUHAMMEDIN VE ALA ALI MUHAMMED

500 yasin okutmak için niyet ettim 1 kişi 1 yasin okuyabiliyor 150 tane okutabildim 350 kişi nerden bulabilirim aklıma sizler geldiniz Allah rızası için bana 1 yasin okuyabilecekler yazarsa allah onlardan razı olsun.. Uzun zaman sonra hamile kaldım ama kaybettim cok zor günler geciriyorum lütfen yardım edin arkadslar benim okumamam gerekiyormus bunu yoksa coktanokumustum

evde olsam okurum kesın derdım ama sımdı ıse başladım ama okuyabılırsem yazarım burada arkadaşlar hep dua kardeslıgı yaptık bırbırımıze okuyanlar olacaktır kesınlıkle

Peygamberımız HZ. MUHAMMED S.A.V ın çektıgı tesbıh duasını yap...
100 BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
100 LA ILAHE ILLALLAH
100 ALLAH
100 ESTAFURRULLAH EL AZIM
100 HU
100 ALLAHUMMESALLI ALA SEYYIDINA MUHAMMEDIN VE ALA ALI MUHAMMED
Bu dua dilek icin mi yoksa esimin beni sevmesi icinmi ne niyet ederek okuyacaz canim biraz daha aciklarmisin sagol.

Bu dua dilek icin mi yoksa esimin beni sevmesi icinmi ne niyet ederek okuyacaz canim biraz daha aciklarmisin sagol.
bunu yaparsan her işin rast gıder ıcın huzur bulur yaptıktan zıkırı vcektıkten sonra dılegını de söylersın ALLAH'A dua edersın ben de yenıden yapmaya başlayacağım bu zıkrı tesbıhı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…