- 17 Mayıs 2015
- 714
- 414
- 23
şuan için liste hazırlamadım canım ama hazırlayacağım zaman haber ederim bir yandan kpss de çalışmam lazım bir de erkene alınmış tarihi heralde şaşkınım yakızlar merhaba,
beni de listeye alırmısınız? elimden geldiğince namazlarımı aksatmamaya çalışıyorum. ben de zikir çekebilirim ve benim de çok önemli bir dileğim var. yeni liste oluşturursanız beni de dahil edin lütfen. müslümanın müslüman a ettiği dua reddolmaz derler. hepinizin duası kabul olsun...
şuan için liste hazırlamadım canım ama hazırlayacağım zaman haber ederim bir yandan kpss de çalışmam lazım bir de erkene alınmış tarihi heralde şaşkınım ya
evet canım bak ben sana bir dua yollayacağım onu da okuyabilirsin kendine ben çok dua ediyordum RABBİM ummadığım kapı açtı inan her şey dua üzerine Kuran okumasını biliyorsan bol bol Kuran da oku derim duayı birazdan buraya yazacağım 2 dk yaaaa hay Allah, kötü olmuş o(( tamam ne zaman müsait olursan... peki bir şey soracağım ben kendim için de okurken aynı sayıda mı okuyacağım?
canım benim rabbim yar ve yardımcın olsun işin gücün rast gitsinarkadaşlar işe gırdım yazmıştım sızlere ıste bıraz zorluk çekiyorum bazen gosterıyorlar bazen göstermek ıstemıyorlar bana dua edın arkadaşlar çok ıhtıyacım var
dua edınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnncanım benim rabbim yar ve yardımcın olsun işin gücün rast gitsin
Canim benim dua etmez olurmuyum hic..Rabbim isinde sana kolayliklar versin..Islerini Rabbim rast getirsin..Insallah hic zorluk cekmezsinarkadaşlar işe gırdım yazmıştım sızlere ıste bıraz zorluk çekiyorum bazen gosterıyorlar bazen göstermek ıstemıyorlar bana dua edın arkadaşlar çok ıhtıyacım var
sagol Damlacım ıns kuzum iş zordu daha da zorlaşmaya başladı basımızdakı sef bıraz sıkıntılı ama hayırlısı dıyorum bakalım dualarını eksık etme ben de kendıme dua edeceğimCanim benim dua etmez olurmuyum hic..Rabbim isinde sana kolayliklar versin..Islerini Rabbim rast getirsin..Insallah hic zorluk cekmezsin
Peygamberımız HZ. MUHAMMED S.A.V ın çektıgı tesbıh duasını yap...Arkadaslar esimle aram cok kötü 2 senedir ve 3 tane cocugum var benim icinde dua edermisiniz . Esim tekrar beni sevsin evine yuvasına baglansın diye.
evde olsam okurum kesın derdım ama sımdı ıse başladım ama okuyabılırsem yazarım burada arkadaşlar hep dua kardeslıgı yaptık bırbırımıze okuyanlar olacaktır kesınlıkle500 yasin okutmak için niyet ettim 1 kişi 1 yasin okuyabiliyor 150 tane okutabildim 350 kişi nerden bulabilirim aklıma sizler geldiniz Allah rızası için bana 1 yasin okuyabilecekler yazarsa allah onlardan razı olsun.. Uzun zaman sonra hamile kaldım ama kaybettim cok zor günler geciriyorum lütfen yardım edin arkadslar benim okumamam gerekiyormus bunu yoksa coktanokumustum
Bu dua dilek icin mi yoksa esimin beni sevmesi icinmi ne niyet ederek okuyacaz canim biraz daha aciklarmisin sagol.Peygamberımız HZ. MUHAMMED S.A.V ın çektıgı tesbıh duasını yap...
100 BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
100 LA ILAHE ILLALLAH
100 ALLAH
100 ESTAFURRULLAH EL AZIM
100 HU
100 ALLAHUMMESALLI ALA SEYYIDINA MUHAMMEDIN VE ALA ALI MUHAMMED
bunu yaparsan her işin rast gıder ıcın huzur bulur yaptıktan zıkırı vcektıkten sonra dılegını de söylersın ALLAH'A dua edersın ben de yenıden yapmaya başlayacağım bu zıkrı tesbıhıBu dua dilek icin mi yoksa esimin beni sevmesi icinmi ne niyet ederek okuyacaz canim biraz daha aciklarmisin sagol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?