MURADLARIMIZ İÇİN 10.000 EL KADİR ESMASINI ÇEKELİM

dualarımızın haricinde ara ara hal hatır soralım inş güzel haberler alırsanız da haber edin sevinelim hep beraber

İyiyim bu aralar pek giremiyorum siteye, sen nasılsın işe girecektin ne oldu o konu
oldu iş meselesi canım bir hafta on güne kadar dönüş yapacağız denildi askeri ücret olacak ama olsun bana moral olacak hem sıkışıktık da elimin harçlığı olur boş zamanlarda kpss ye de devam hiç ummadığım anda iş kapısı açıldı hala şaşkınım

Ne güzel canım dualarımız kabul oluyo bizlerede umut olur kpssden den güzel sonuçlar alırsın inşaallah sağlıklı bi bebeğinde olur

Ne güzel canım dualarımız kabul oluyo bizlerede umut olur kpssden den güzel sonuçlar alırsın inşaallah sağlıklı bi bebeğinde olur
Allah hepimizin dileklerini muratlarını hayırlarla bizlere nasip eder inş canım insanların çenesi falan çok canım sıkıyordu hatmime son bir cüz kala bu iş konusundan haber aldım hatmimi tamamladım şimdi yeni bir hatme başladım inanın Kuran okumak kadar güzel bir şey olamaz zaten bol bol okunmalı tüm sıkıntılara deva ve kapalı kapıların açılması diyorum ben ve en önemlisi de sevabı

Evet canım iç huzuru oluyo insanın
İnşaallah hepimizin tüm duaları kabul olur

Evet canım iç huzuru oluyo insanın
İnşaallah hepimizin tüm duaları kabul olur
inşallah canım her okumamda dua arkadaşlarımın dilekleri de hayırlarla kabul olur inş diyorum birbrimize her daim dua edelim

haklısın canım sizlerin sayesinde bende dualara katılıyorum sabah uyandımı sayacı takıyorum parmağıma uyuyana kadar,başka bir şey düşünmeye fırsatım bile kalmıyor,işinin olmasına sevindim,inşallah bebek haberinide alırız

ALLAH razı olsun canım tüplerimin açık olduğunu öğrendim ya şimdi kafama eskisi gibi takmıyorum bebek meselesini canım Rabbimiz ne zaman ol derse hayırlarla olur inş iş meselesine ben de sevindim 30 yaşındayım bir günlük bile sigortam yok onun için seviniyorum maaşı az olsa da ALLAH bereket versin deriz artık ilk maaşı aldığımızda inş amin

tatlım herhangi bir dua okuyomuyuz.

şuan için yeni liste açmadım canım biraz mola diyorum
senin sağlığın nasıl?
kanamam durdu hamd olsun
salı günü 2 li test yapılcakmış korkuyom ya.
sakat değildir bebeğim inş
du a edin emi
her haftaya bi aksiyonla başlıyoz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…