MURADLARIMIZ İÇİN 10.000 EL KADİR ESMASINI ÇEKELİM

''Lâ ilâhe illallâhu vahdehu lâşerîke leh, lehu'l mülkü ve lehu'l hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr."

(ALLAH'TAN BAŞKA İLAH YOKTUR. O BİRDİR, ORTAĞI YOKTUR, MÜLK ONA AİTTİR,HAMDLER DE ONA LAYIKTIR, HER ÇEŞİT HAYIR ONUN ELİNDEDİR. O HER ŞEYE KADİRDİR)

selince3 arkadaşımızın okumasına başladık.......

Allahım Selin'e yazın gireceği memurluk sınavında tez vakitte hakkında en hayırlı olan yere atanmayı nasip eyle, ilmini arttir, insanlara faydalı olmasını nasip eyle,hayırlarla ve hayırlı salih insanlarla karşılaştır, Anne ve babasının hastalıklarına tez vakitte şifa ver Amin

1.
aaynaa-------------->
2.Nara87------------->
3.
ebruli--------------->100
4.
damla_22---------->
5.
tubatesbih--------->
6.
whitepearll-------->100
7. betul8516 ------->100

8.IRMAK10----------->100
9.selince3------------->
10.Lilruba------------->
11.Papatya------------>
12.La Petite Princesse-->100
13.Sealand--------------->100
14.5335------------------->
100

''Lâ ilâhe illallâhu vahdehu lâşerîke leh, lehu'l mülkü ve lehu'l hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr."

(ALLAH'TAN BAŞKA İLAH YOKTUR. O BİRDİR, ORTAĞI YOKTUR, MÜLK ONA AİTTİR,HAMDLER DE ONA LAYIKTIR, HER ÇEŞİT HAYIR ONUN ELİNDEDİR. O HER ŞEYE KADİRDİR)

Allahım Selin'e yazın gireceği memurluk sınavında tez vakitte hakkında en hayırlı olan yere atanmayı nasip eyle, ilmini arttir, insanlara faydalı olmasını nasip eyle,hayırlarla ve hayırlı salih insanlarla karşılaştır, Anne ve babasının hastalıklarına tez vakitte şifa ver Amin

1.
aaynaa-------------->
2.Nara87------------->
3.
4.
damla_22---------->
5.
tubatesbih--------->
6.
whitepearll-------->100
7. betul8516 ------->100

8.IRMAK10----------->100
9.selince3------------->100
10.Lilruba------------->
11.Papatya------------>
100

1.
aaynaa-------------->100
2.Nara87------------->
3.
4.
damla_22---------->
5.
tubatesbih--------->
6.
whitepearll-------->100
7. betul8516 ------->100

8.IRMAK10----------->100
10.Lilruba------------->
11.Papatya------------>
100

ben de okumamı gün içinde yapacağım canım yarın rahim röntgeni çekineceğim evi toparlıyorum korkuyorum da bana dua edin ne olur

Canim hic korkma inşallah hep ümitli ol zaten mümin de hem korku hem ümit arasinda degil mi :)
Rabbim korkulardan emin eylesin selametle gir çık inşallah biz de senin güzel haberlerini alip burda sevinelim tez vakitte inşallah Burada ettiğimiz güzel dualar hürmetine Rabbim ol desin ve olsun :)

ALLAH razı olsun canım Rabbim hepimizin gönlündekileri hayırlarla nasip etsin devlet hastanesinde bazen aksi insanlar çok oluyor özel ne yazık ki daha ilgili oluyorlar ama inş iyi doktor ve hemşirelere rast gelirim de eşim de yanımda olacak bakalım yarına akşam üzeri girerim nete durumu yazarım canım

1.
aaynaa-------------->100
2.Nara87------------->100
3.
4.
damla_22---------->100
5.
tubatesbih--------->
6.
whitepearll-------->100
7. betul8516 ------->100

8.IRMAK10----------->100
10.Lilruba------------->
11.Papatya------------>
100

arkadaşlar librubanın kuzeni yopun bakımda olduğundan aksatıyor sizlere de bildireyim ama o da düzenli okudu okumalarını yapacağını da söyledi akşam selinin okuması bitince geçeceğm librubaya

arkadaşlar çok az kaldı okumayan arkadaşlarım okumalarınızı yaparsanız akşam diğer arkadaşa geçeceğim inş

biraz daha hızlanalım inş bu hafta listeyi bitirmek istiyorum cuma akşamına memlekete gideceğim artık bayram dönüşü başka bir listede buluşuruz inş

canim liste sonuna kadar 100 er aliyorum ins. yazarsin tatlim

arkadaşlar çok az kaldı okumayan arkadaşlarım okumalarınızı yaparsanız akşam diğer arkadaşa geçeceğim inş
canım duaları okudum inş Rabbim tüm listedeki arkadaşların dualarıni isteklerini nasip etsin. ..
sanırım benim için okuyacagiz. ..
yoğun bakımda olan yakınım ve gunahlarimin affı için duami okursanız çok sevinirim. ..
Rabbim Her harfi için bir dileginizi gerceklestirsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…