- 22 Temmuz 2014
- 30.133
- 26.869
- 798
ALLAH RAZI OLSUN CANIMOkudum 100 tane okumayan olursa yerine okuyalbilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ALLAH RAZI OLSUN CANIMOkudum 100 tane okumayan olursa yerine okuyalbilirim
tamam canım ALLAH RAZI OLSUNBetule 100 ekle canim.
Okudum tatlım''Lâ ilâhe illallâhu vahdehu lâşerîke leh, lehu'l mülkü ve lehu'l hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr."
(ALLAH'TAN BAŞKA İLAH YOKTUR. O BİRDİR, ORTAĞI YOKTUR, MÜLK ONA AİTTİR,HAMDLER DE ONA LAYIKTIR, HER ÇEŞİT HAYIR ONUN ELİNDEDİR. O HER ŞEYE KADİRDİR)
IRMAK10arkadaşımızın okumasına başladık.......
IRMAK10 arkadaşımızın dileği de bildiğim kadarıyla ALLAH'IN hayır ve izniyle hayırlı sağlıklı imanlı kursaklı eli ayağı düzgün sevgili saygılı evlatlar nasip etsin inş amin
1.aaynaa-------------->
2.Nara87------------->100
3.ebruli--------------->
4.damla_22---------->
5.tubatesbih--------->
6.whitepearll-------->
7. betul8516 ------->
8.IRMAK10----------->100
9.selince3------------->
10.Lilruba------------->
11.Papatya------------>
12.La Petite Princesse-->
13.Sealand--------------->
14.5335------------------->
Tuba tesbih, Whitepearll ve betül için bu akşam okuyacağım. Yaz gribi oldum, o yüzden okuyamadım. Ben foruma giremesem de okurum zaten, merak etme.
Ben sana ilk başta da canım düzenli okumalar yapılmalı liste geç ilerliyor bazı arkadaşlar da bundan rahatsız ben bile rahatsızım bakıyorum okumalar olmamış topu topu 15 kişi bile değiliz 15 günden fazla oldu daha listenin yarısındayız...Yukarıda söz verdiğim gibi ismi geçen arkadaşlara okudum. Allah kabul etsin. Ancak, şunu da söylemeliyim ki kırıldım. Israrla ben duaları er ya da geç okurum dememe rağmen, Listeye bir eklendim bir silindim. Ve hiçbir arkadaş da dur ya nereye gidiyorsun, listemize devam et demedi. Şöyle bir örnek vereyim size:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/dua-kardesi-ariyorum.636208/
Yukarıya kopyaladığım linkte uzun süre topiği ben yönettim ve hiç kimseye bana davranıldığı gibi davranmadım.
Ama bir yandan siz de haklısınız. Şimdi o kadar çok dua topiği var ki, kimse kimseyi pek de önemsemiyor!