Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de okumamı gün içinde yapacağım canım yarın rahim röntgeni çekineceğim evi toparlıyorum korkuyorum da bana dua edin ne olurCanim ben de okudum Allah razi olsun
ben de okumamı gün içinde yapacağım canım yarın rahim röntgeni çekineceğim evi toparlıyorum korkuyorum da bana dua edin ne olur
ALLAH razı olsun canım Rabbim hepimizin gönlündekileri hayırlarla nasip etsin devlet hastanesinde bazen aksi insanlar çok oluyor özel ne yazık ki daha ilgili oluyorlar ama inş iyi doktor ve hemşirelere rast gelirim de eşim de yanımda olacak bakalım yarına akşam üzeri girerim nete durumu yazarım canımCanim hic korkma inşallah hep ümitli ol zaten mümin de hem korku hem ümit arasinda degil mi :)
Rabbim korkulardan emin eylesin selametle gir çık inşallah biz de senin güzel haberlerini alip burda sevinelim tez vakitte inşallah Burada ettiğimiz güzel dualar hürmetine Rabbim ol desin ve olsun :)
canım duaları okudum inş Rabbim tüm listedeki arkadaşların dualarıni isteklerini nasip etsin. ..arkadaşlar çok az kaldı okumayan arkadaşlarım okumalarınızı yaparsanız akşam diğer arkadaşa geçeceğim inş