• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MURADLARIMIZ İÇİN 10.000 EL KADİR ESMASINI ÇEKELİM

Yukarıda söz verdiğim gibi ismi geçen arkadaşlara okudum. Allah kabul etsin. Ancak, şunu da söylemeliyim ki kırıldım. Israrla ben duaları er ya da geç okurum dememe rağmen, Listeye bir eklendim bir silindim. Ve hiçbir arkadaş da dur ya nereye gidiyorsun, listemize devam et demedi. Şöyle bir örnek vereyim size:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/dua-kardesi-ariyorum.636208/

Yukarıya kopyaladığım linkte uzun süre topiği ben yönettim ve hiç kimseye bana davranıldığı gibi davranmadım.
Ama bir yandan siz de haklısınız. Şimdi o kadar çok dua topiği var ki, kimse kimseyi pek de önemsemiyor!
canım düzenleyen arkadaşları biz uyarıyoruz zamanında okuyabilecek arkadaşları yaz diye önemli bir maeret olduğu zaman herkes yardımcı olur fakat uzatmanında bir alemi yok sıkılıyor düzenli okuyanlar hak geçiyor herkesin duaya ihtiyacı var dolayısiyle sıranın kendine gelmesini bekliyor onun için sen düzenli okuyacaksan aayna yazar seni rabbim dualarını kabul etsin darda koymasın

''Lâ ilâhe illallâhu vahdehu lâşerîke leh, lehu'l mülkü ve lehu'l hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr."

(ALLAH'TAN BAŞKA İLAH YOKTUR. O BİRDİR, ORTAĞI YOKTUR, MÜLK ONA AİTTİR,HAMDLER DE ONA LAYIKTIR, HER ÇEŞİT HAYIR ONUN ELİNDEDİR. O HER ŞEYE KADİRDİR)

IRMAK10arkadaşımızın okumasına başladık.......

IRMAK10 arkadaşımızın dileği de bildiğim kadarıyla ALLAH'IN hayır ve izniyle hayırlı sağlıklı imanlı kursaklı eli ayağı düzgün sevgili saygılı evlatlar nasip etsin inş amin

1.
aaynaa-------------->100
2.Nara87------------->100
3.
ebruli--------------->
4.
damla_22---------->100
5.
tubatesbih--------->
6.
whitepearll-------->100
7. betul8516 betul8516 ------->100

8.IRMAK10----------->100
9.selince3------------->
10.Lilruba------------->
11.Papatya------------>
12.La Petite Princesse-->100
13.Sealand--------------->100
14.5335------------------->100

''Lâ ilâhe illallâhu vahdehu lâşerîke leh, lehu'l mülkü ve lehu'l hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr."

(ALLAH'TAN BAŞKA İLAH YOKTUR. O BİRDİR, ORTAĞI YOKTUR, MÜLK ONA AİTTİR,HAMDLER DE ONA LAYIKTIR, HER ÇEŞİT HAYIR ONUN ELİNDEDİR. O HER ŞEYE KADİRDİR)

IRMAK10 arkadaşımızın dileği de bildiğim kadarıyla ALLAH'IN hayır ve izniyle hayırlı sağlıklı imanlı kursaklı eli ayağı düzgün sevgili saygılı evlatlar nasip etsin inş amin

1.
aaynaa-------------->100
3.
ebruli--------------->
4.
damla_22---------->100
5.
tubatesbih--------->
6.
whitepearll-------->100
8.IRMAK10----------->100
9.selince3------------->
10.Lilruba------------->
11.Papatya------------>

1.
aaynaa-------------->100
3.
ebruli--------------->100
4.
damla_22---------->100
5.
tubatesbih--------->100
6.
whitepearll-------->100

8.IRMAK10----------->100
9.selince3------------->
10.Lilruba------------->
11.Papatya------------>100

Okudum Irmak icin Allahim Irmak kardesimize okumamiza vesile olan ayna kardesimize ve isteyen butun kardeslerimize hayirli saglikli imanli salih evlatlar nasip etsin insallah

1.
aaynaa-------------->100
3.
ebruli--------------->100
4.
damla_22---------->100
5.
tubatesbih--------->100
6.
whitepearll-------->100

8.IRMAK10----------->100
9.selince3------------->100
10.Lilruba------------->
11.Papatya------------>100

Okudum Irmak icin Allahim Irmak kardesimize okumamiza vesile olan ayna kardesimize ve isteyen butun kardeslerimize hayirli saglikli imanli salih evlatlar nasip etsin insallah
selin sana geçiyorum canım dileğini belirtecek misin gizlemek istiyorsan ona göre hazırlayacağım listeni

Gec kaldim farkindayim ama yeni uye oldum buraya birdaha tekrarlarsaniz beni de alabilir misiniz rica etsem
konuyu takibe alırsan haberin olur ben yeniden liste hazırlarsan sana haber ederim sayfaları dolanıyorum katılmak isteyenlere haber ediyorum zaten

canim benim duam
Allahım Selin'e yazın gireceği memurluk sınavında tez vakitte hakkında en hayırlı olan yere atanmayı nasip eyle, ilmini arttir, insanlara faydalı olmasını nasip eyle,hayırlarla ve hayırlı salih insanlarla karşılaştır, Anne ve babasının hastalıklarına tez vakitte şifa ver Amin

Allah razi olsun hepinizden

selince3 arkadaşımızın okumasına başladık.......

Allahım Selin'e yazın gireceği memurluk sınavında tez vakitte hakkında en hayırlı olan yere atanmayı nasip eyle, ilmini arttir, insanlara faydalı olmasını nasip eyle,hayırlarla ve hayırlı salih insanlarla karşılaştır, Anne ve babasının hastalıklarına tez vakitte şifa ver Amin

1.
aaynaa-------------->
2.Nara87------------->
3.
ebruli--------------->
4.
damla_22---------->
5.
tubatesbih--------->
6.
whitepearll-------->100
7. betul8516 betul8516 ------->