MURADLARIMIZ İÇİN 10.000 EL KADİR ESMASINI ÇEKELİM

Arkadaslar benide listeye eklermisiniz.kac defa ne okuyoruz bilgilendirirseniz

asinaz betulede okumanı yapmazsan silmek zorunda kalacağım canım seni düzenli okunması lazım zaten zorla yarısına geldik listenin

Tuba tesbih, Whitepearll ve betül için bu akşam okuyacağım. Yaz gribi oldum, o yüzden okuyamadım. Ben foruma giremesem de okurum zaten, merak etme.

asinaz bu akşam okumanı yapmazsan kusura bakma seni listeden sileceğim böyle olmuyor liste zaten zorla ilerliyor bayrama kalmadan bitireceğim listeyi

Ben bu akşam okumayı yapacağım. Ama sen yine de sil beni. Bugüne kadar okuduklarım helal olsun.

Arkadaslar benide listeye eklermisiniz.kac defa ne okuyoruz bilgilendirirseniz
canım listenin ortasına geldik bilmiyorum sonradan bir arkadaşı ekledim ama o çok düzenli okuyor o da duaya çok ihtiyacım var dedi arkadaşlarda ekleyelim dedi ama düzenli okumayanlar arkadaşlar da oldu bir de bu dua topiğimiz diğerlerinki gibi hızlı ilerlemiyor neredeyse 15 gün oldu ama 6. kişideyiz okumada arkadaşlar da rahatsız oldu artık bitmediğine herkese 100er tane okuyoruz ama düzenli okuyacaksan gerçekten de alayım canım yoksa zor durumda kalan benim hergün girip kontrolü düzenlemeyi yapıyorum hızlı ilerlemediği için listedeki arkadaşlar bile sürekli listeye bakmıyor bile hızlı ilerlemiyor çünkü

''Lâ ilâhe illallâhu vahdehu lâşerîke leh, lehu'l mülkü ve lehu'l hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr."

(ALLAH'TAN BAŞKA İLAH YOKTUR. O BİRDİR, ORTAĞI YOKTUR, MÜLK ONA AİTTİR,HAMDLER DE ONA LAYIKTIR, HER ÇEŞİT HAYIR ONUN ELİNDEDİR. O HER ŞEYE KADİRDİR)

betul8516 arkadaşımızın okumasına başladık.......

betul8516 arkadaşımızın gönlündeki dileği için dualarımızı yapalım arkadaşlar dileği hayırlarla ALLAH'IN izniyle gerçekleşir inş amin

1.
aaynaa-------------->100
2.Nara87------------->
3.
ebruli--------------->
4.
damla_22---------->
5.
tubatesbih--------->100
6.
whitepearll-------->100
7. betul8516 ------->100

8.IRMAK10----------->100
9.selince3------------->
10.Lilruba------------->
11.Papatya------------>
12.La Petite Princesse-->
13.Sealand--------------->

''Lâ ilâhe illallâhu vahdehu lâşerîke leh, lehu'l mülkü ve lehu'l hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr."

(ALLAH'TAN BAŞKA İLAH YOKTUR. O BİRDİR, ORTAĞI YOKTUR, MÜLK ONA AİTTİR,HAMDLER DE ONA LAYIKTIR, HER ÇEŞİT HAYIR ONUN ELİNDEDİR. O HER ŞEYE KADİRDİR)

betul8516 arkadaşımızın gönlündeki dileği için dualarımızı yapalım arkadaşlar dileği hayırlarla ALLAH'IN izniyle gerçekleşir inş amin

1.
aaynaa-------------->100
2.Nara87------------->
3.
ebruli--------------->
4.
damla_22---------->
5.
tubatesbih--------->100
6.
whitepearll-------->100
7. betul8516 ------->100

8.IRMAK10----------->100
9.selince3------------->
10.Lilruba------------->
11.Papatya------------>
14.5335------------------->

Okurum canim hergun 100 tane
Betül için okumaya başlarsan sevinirim canım sıran gelince de herkes de senin için okur niyetini dileğini paylaşmak istersen o niyetle okurlar gizli kalsın dersen niyeti neyse onun için deriz öyle okunur

arkadaşlar biraz daha hızlanırsak inş yarın ırmapa geçmek istiyorum

1.
aaynaa-------------->100
2.Nara87------------->
3.
ebruli--------------->
4.
damla_22---------->
5.
tubatesbih--------->100
6.
whitepearll-------->100
7. betul8516 ------->100

8.IRMAK10----------->100
9.selince3------------->100
10.Lilruba------------->
11.Papatya------------>
14.5335------------------->

1.
aaynaa-------------->100
2.Nara87------------->100
3.
ebruli--------------->100
4.
damla_22---------->
5.
tubatesbih--------->100
6.
whitepearll-------->100
7. betul8516 ------->100

8.IRMAK10----------->100
9.selince3------------->100
10.Lilruba------------->
11.Papatya------------>100
13.Sealand--------------->100
14.5335------------------->100

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…