asinaz betulede okumanı yapmazsan silmek zorunda kalacağım canım senidüzenli okunması lazım zaten zorla yarısına geldik listenin
asinaz bu akşam okumanı yapmazsan kusura bakma seni listeden sileceğim böyle olmuyor liste zaten zorla ilerliyor bayrama kalmadan bitireceğim listeyi
canım listenin ortasına geldik bilmiyorum sonradan bir arkadaşı ekledim ama o çok düzenli okuyor o da duaya çok ihtiyacım var dedi arkadaşlarda ekleyelim dedi ama düzenli okumayanlar arkadaşlar da oldu bir de bu dua topiğimiz diğerlerinki gibi hızlı ilerlemiyor neredeyse 15 gün oldu ama 6. kişideyiz okumada arkadaşlar da rahatsız oldu artık bitmediğine herkese 100er tane okuyoruz ama düzenli okuyacaksan gerçekten de alayım canım yoksa zor durumda kalan benim hergün girip kontrolü düzenlemeyi yapıyorum hızlı ilerlemediği için listedeki arkadaşlar bile sürekli listeye bakmıyor bile hızlı ilerlemiyor çünküArkadaslar benide listeye eklermisiniz.kac defa ne okuyoruz bilgilendirirseniz
tamam canım o zaman ekliyorum seni inş bayram gelmeden bitireceğim listeyiOkurum canim hergun 100 tane
Betül için okumaya başlarsan sevinirim canım sıran gelince de herkes de senin için okur niyetini dileğini paylaşmak istersen o niyetle okurlar gizli kalsın dersen niyeti neyse onun için deriz öyle okunurOkurum canim hergun 100 tane
ALLAH RAZI OLSUN CANIMaynacim okudum rabbim dualarimizi kabul etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?