• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MURADLARIMIZ İÇİN 10.000 EL KADİR ESMASINI ÇEKELİM

''Lâ ilâhe illallâhu vahdehu lâşerîke leh, lehu'l mülkü ve lehu'l hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr."

(ALLAH'TAN BAŞKA İLAH YOKTUR. O BİRDİR, ORTAĞI YOKTUR, MÜLK ONA AİTTİR,HAMDLER DE ONA LAYIKTIR, HER ÇEŞİT HAYIR ONUN ELİNDEDİR. O HER ŞEYE KADİRDİR)

whitepearll arkadaşımızın okumasına başladık.......

.
whitepearll arkadaşımızın gönlündeki dileği için dualarımızı yapalım arkadaşlar dileği hayırlarla ALLAH'IN izniyle gerçekleşir inş amin

1.
aaynaa-------------->100
2.Nara87------------->100
3.
ebruli--------------->100
4.
damla_22---------->
5.
tubatesbih--------->100
6.
whitepearll-------->100
7. betul8516 betul8516 ------->

8.IRMAK10----------->100
9.selince3------------->
10.Lilruba------------->
11.Papatya------------>
12.La Petite Princesse-->100
13.Sealand--------------->
14. AsiNaz-------------->

''Lâ ilâhe illallâhu vahdehu lâşerîke leh, lehu'l mülkü ve lehu'l hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr."

(ALLAH'TAN BAŞKA İLAH YOKTUR. O BİRDİR, ORTAĞI YOKTUR, MÜLK ONA AİTTİR,HAMDLER DE ONA LAYIKTIR, HER ÇEŞİT HAYIR ONUN ELİNDEDİR. O HER ŞEYE KADİRDİR)

.
whitepearll arkadaşımızın gönlündeki dileği için dualarımızı yapalım arkadaşlar dileği hayırlarla ALLAH'IN izniyle gerçekleşir inş amin

1.
aaynaa-------------->100
3.
4.
damla_22---------->
5.
tubatesbih--------->100
6.
whitepearll-------->100
7. betul8516 betul8516 ------->100

8.IRMAK10----------->100
9.selince3------------->
10.Lilruba------------->
11.Papatya------------>

ebruli sen nasılsın _? biraz daha hızlanacak gibi geliyor bana liste bakalım bayrama kadar bitireceğiz inş
İyiyim canım ülkemizin haline üzülüyorum, evet liste yavaş yavaş hızlanmaya başladı biter bayrama kadar, sen nasılsın ?

İyiyim canım ülkemizin haline üzülüyorum, evet liste yavaş yavaş hızlanmaya başladı biter bayrama kadar, sen nasılsın ?
Rabbim korusun devletimizi milletimizi askerimizi vatandaşlarımızı bol bol dua edeceğiz canım ALLAH düzene sokacaktır bu durumu inş sakin olmalı insanlar yoksa bağırmalar çağırmalar sadece öfkeyi tetikler gülüm ya aslında çok güçlü bir devlet ve milletiz de düşmanımız da çok.....
ben de iyiyim diyim gülüm kanamam çok adet oldum 27 günden sonra halsizim çok salı günü de rahim filmi çekineceğim küçük bir operasyon geçireceğim korkuyorum biraz bakalım rahim filmi çekindikten sonra hamile kalan çok arkadaş olmuş bakacağız artık canım ALLAH BİLİR....

Rabbim korusun devletimizi milletimizi askerimizi vatandaşlarımızı bol bol dua edeceğiz canım ALLAH düzene sokacaktır bu durumu inş sakin olmalı insanlar yoksa bağırmalar çağırmalar sadece öfkeyi tetikler gülüm ya aslında çok güçlü bir devlet ve milletiz de düşmanımız da çok.....
ben de iyiyim diyim gülüm kanamam çok adet oldum 27 günden sonra halsizim çok salı günü de rahim filmi çekineceğim küçük bir operasyon geçireceğim korkuyorum biraz bakalım rahim filmi çekindikten sonra hamile kalan çok arkadaş olmuş bakacağız artık canım ALLAH BİLİR....

Evet inşallah, şuan elimizden dua etmekten başka bişey gelmiyo zaten.
Canım inşallah hayırlı sağlıklı evladın olur güzel sonuçlar alırsın Allah bebek isteyen herkese nasip etsin

.

1.
aaynaa-------------->100
3.
4.
damla_22---------->
5.
tubatesbih--------->100
6.
whitepearll-------->100

8.IRMAK10----------->100
9.selince3------------->100
10.Lilruba------------->
11.Papatya------------>

allah hepinizden razı olsun dualarınız hayırlarla kabul olsun inşallah aayna geeçmiş olsun canımtez zamanda rabbim kucağına versin bebeğini

Okudum canim...Bugun cok uzuldum halamin kizinin kanser oldugunu ogrendim...2 evladi var biri bebek daha...Rabbim sifalar verir insallah

Okudum canim...Bugun cok uzuldum halamin kizinin kanser oldugunu ogrendim...2 evladi var biri bebek daha...Rabbim sifalar verir insallah
şifa versin RABBİM canım bence onun için de zikir çekeriz sen konu aç gülüm evlatlarına bağışlasn rabbim kuzenini canım

.

1.
aaynaa-------------->100
3.
4.
damla_22---------->100
5.
tubatesbih--------->100
6.
whitepearll-------->100