MURADLARIMIZ İÇİN 10.000 EL KADİR ESMASINI ÇEKELİM

sağol canım işlerin mi vardı okumalara devam edecek misin bugün tubanın seni yazayım listeye istiyor musun devam edece k misin?

''Lâ ilâhe illallâhu vahdehu lâşerîke leh, lehu'l mülkü ve lehu'l hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr."

(ALLAH'TAN BAŞKA İLAH YOKTUR. O BİRDİR, ORTAĞI YOKTUR, MÜLK ONA AİTTİR,HAMDLER DE ONA LAYIKTIR, HER ÇEŞİT HAYIR ONUN ELİNDEDİR. O HER ŞEYE KADİRDİR)

tubatesbih arkadaşımızın okumasına başladık.......

tubatesbih arkadaşımızın bildiğim kadarıyla dileği hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün tam imanlı kursaklı salih ve sakiha evlatlar en kısa zamanda hayırlarla kavuşmak

1.
aaynaa-------------->
2.Nara87------------->
3.
ebruli--------------->100
4.
damla_22---------->100
5.
tubatesbih--------->100
6.
whitepearll-------->100
7. betul8516 ------->100

8.IRMAK10----------->
9.selince3------------->100
10.Lilruba------------->100
11.Papatya------------>100
12.La Petite Princesse-->100
13.Sealand--------------->100

Canım şehitlerimiz ve askerlerimiz için dua edelim Fetih Süresi okuyalım

Canım şehitlerimiz ve askerlerimiz için dua edelim Fetih Süresi okuyalım
olur canım ben her Kuran okurken dua ediyorum bugün kanamam var dün akşam fitil kullandım intihap için 26 gündür 27 gündür adet olmadım intihaptan dolayı fitil kullandım ama sabah lavaboya gittiğimde kanama olmuş adet mi oldum bilemedim kuzum adet mi oldum yoksa fitil mi kanama yaptı netten okurum Rabbim daha şehit göstermesin mekanları da cennet olsun daha ana kuzucukları ölmesin devletimiz huzur içinde yaşasın amin

Anladım canım amin inşallah son bulur artık

ben de tubanınkini okudum ALLAH hepimizin dileklerini hayırlarla gerçekleştirir inş amin

''Lâ ilâhe illallâhu vahdehu lâşerîke leh, lehu'l mülkü ve lehu'l hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr."

(ALLAH'TAN BAŞKA İLAH YOKTUR. O BİRDİR, ORTAĞI YOKTUR, MÜLK ONA AİTTİR,HAMDLER DE ONA LAYIKTIR, HER ÇEŞİT HAYIR ONUN ELİNDEDİR. O HER ŞEYE KADİRDİR)

tubatesbih arkadaşımızın bildiğim kadarıyla dileği hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün tam imanlı kursaklı salih ve sakiha evlatlar en kısa zamanda hayırlarla kavuşmak

1.
aaynaa-------------->100
2.Nara87------------->
3.
4.
damla_22---------->100
5.
tubatesbih--------->100
6.
whitepearll-------->100
7. betul8516 ------->100

8.IRMAK10----------->

ırmak nara neredesiniz kuzular sizler de okumalarınızı yapınca bildirin diğer arkadaşa geçeceğim

ay gerçi bende de kafa kalmadı ırmak tüm listeyi okumuş bitirmişti bana haber etmişti ama unutkanlık işte

1.
aaynaa-------------->100
2.Nara87------------->
3.
4.
damla_22---------->100
5.
tubatesbih--------->100
6.
whitepearll-------->100
7. betul8516 ------->100

8.IRMAK10----------->100

aynaa canım ben herkese okudum sırayla rabbim kabul etsin inşallah,nara gözükmüyor inşallah sıkıntı yoktur ben onun yerine okuymmmu

aynaa canım ben herkese okudum sırayla rabbim kabul etsin inşallah,nara gözükmüyor inşallah sıkıntı yoktur ben onun yerine okuymmmu
nara sürekli girerdi o kesin okur gerçi canım sonradan da olsa bildirecektir yarın sana geçeceğim canım ALLAH razı olsun sen de listeyi bitirmişsin şimdiye kadar liste biterdi bitmesine de bir türlü ilerlemedi ya nazar mı değdi ne anlam veremedim bu zikir hayırlısıyla bir bitsin bakalım başka bir zikir düşünüyorum hayırlısıyla da biraz zaman geçtikten sonra artık başlatacağım yeni zikri de hem de daha da kalabalık bir liste oluşturmaya çalışacağım o zaman

tamam canım allah razı olsun sendende,

whitepearll arkadaşımızın okumasına başladık.......

.whitepearll arkadaşımızın gönlündeki dileği için dualarımızı yapalım arkadaşlar dileği hayırlarla ALLAH'IN izniyle gerçekleşir inş amin

1.
aaynaa-------------->
2.Nara87------------->
3.
ebruli--------------->
4.
damla_22---------->
5.
tubatesbih--------->
6.
whitepearll-------->
7. betul8516 ------->

8.IRMAK10----------->100
9.selince3------------->
10.Lilruba------------->
11.Papatya------------>
12.La Petite Princesse-->
13.Sealand--------------->

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…