sağol canım işlerin mi vardı okumalara devam edecek misin bugün tubanın seni yazayım listeye istiyor musun devam edece k misin?Başınız sağolsun, Allah mekanını cennet eylesin.
Merhaba kızlar, bana hakkınızı helal edin. Söz verdim ama ilgilenemedim. Sitede uzun süre aktif de olamadım. Her neyse,
ayna, Gülnar, ebruli ve damla 22 arkadaşlarım için 100er tane duayı okudum. Rabbim kabul etsin.
olur canım ben her Kuran okurken dua ediyorum bugün kanamam var dün akşam fitil kullandım intihap için 26 gündür 27 gündür adet olmadım intihaptan dolayı fitil kullandım ama sabah lavaboya gittiğimde kanama olmuş adet mi oldum bilemedim kuzum adet mi oldum yoksa fitil mi kanama yaptı netten okurum Rabbim daha şehit göstermesin mekanları da cennet olsun daha ana kuzucukları ölmesin devletimiz huzur içinde yaşasın aminCanım şehitlerimiz ve askerlerimiz için dua edelim Fetih Süresi okuyalım
olur canım ben her Kuran okurken dua ediyorum bugün kanamam var dün akşam fitil kullandım intihap için 26 gündür 27 gündür adet olmadım intihaptan dolayı fitil kullandım ama sabah lavaboya gittiğimde kanama olmuş adet mi oldum bilemedim kuzum adet mi oldum yoksa fitil mi kanama yaptı netten okurum Rabbim daha şehit göstermesin mekanları da cennet olsun daha ana kuzucukları ölmesin devletimiz huzur içinde yaşasın amin
İnşaallah canım şu seçim bir geçseydi adam gibi hükümet kurulup daha kesin kararlar daha güvenli bu karışıklığı kullanmaya çalışıyorlarAnladım canım amin inşallah son bulur artık
Evet canım Allah yazrdımcımız olsunİnşaallah canım şu seçim bir geçseydi adam gibi hükümet kurulup daha kesin kararlar daha güvenli bu karışıklığı kullanmaya çalışıyorlar
nara sürekli girerdi o kesin okur gerçi canım sonradan da olsa bildirecektir yarın sana geçeceğim canım ALLAH razı olsun sen de listeyi bitirmişsin şimdiye kadar liste biterdi bitmesine de bir türlü ilerlemedi ya nazar mı değdi ne anlam veremedim bu zikir hayırlısıyla bir bitsin bakalım başka bir zikir düşünüyorum hayırlısıyla da biraz zaman geçtikten sonra artık başlatacağım yeni zikri de hem de daha da kalabalık bir liste oluşturmaya çalışacağım o zamanaynaa canım ben herkese okudum sırayla rabbim kabul etsin inşallah,nara gözükmüyor inşallah sıkıntı yoktur ben onun yerine okuymmmu
tamam canım allah razı olsun sendende,nara sürekli girerdi o kesin okur gerçi canım sonradan da olsa bildirecektir yarın sana geçeceğim canım ALLAH razı olsun sen de listeyi bitirmişsin şimdiye kadar liste biterdi bitmesine de bir türlü ilerlemedi ya nazar mı değdi ne anlam veremedim bu zikir hayırlısıyla bir bitsin bakalım başka bir zikir düşünüyorum hayırlısıyla da biraz zaman geçtikten sonra artık başlatacağım yeni zikri de hem de daha da kalabalık bir liste oluşturmaya çalışacağım o zaman
sağol canım işlerin mi vardı okumalara devam edecek misin bugün tubanın seni yazayım listeye istiyor musun devam edece k misin?
tamam canım bugünkü listeden itibaren okursan sevinrimEvet bazı sıkıntılarım var, kafamı toparlayamadım bir türlü
Listeye yazabilirsin, devam edeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?