• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MURADLARIMIZ İÇİN 10.000 EL KADİR ESMASINI ÇEKELİM

Damlayada okudum ama sanırsam yazmamısım.kusura bakmayın. Cok kotu basladım haftaya.

''Lâ ilâhe illallâhu vahdehu lâşerîke leh, lehu'l mülkü ve lehu'l hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr."

(ALLAH'TAN BAŞKA İLAH YOKTUR. O BİRDİR, ORTAĞI YOKTUR, MÜLK ONA AİTTİR,HAMDLER DE ONA LAYIKTIR, HER ÇEŞİT HAYIR ONUN ELİNDEDİR. O HER ŞEYE KADİRDİR)

damla_22 arkadaşımızın okumasına başladık.......

damla arkadaşımızın bildiğim kadarıyla dileği hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün tam imanlı kursaklı salih ve sakiha evlatlar en kısa zamanda hayırlarla kavuşmak

1.
aaynaa-------------->100
2.Nara87------------->100
3.
ebruli--------------->100
4.
damla_22---------->100
5.
tubatesbih--------->100
6.
whitepearll-------->100
7. betul8516 betul8516 ------->100

8.IRMAK10----------->100
9.selince3------------->100
10.Lilruba------------->100
11.Papatya------------>100
12.La Petite Princesse-->100
13.Sealand--------------->100

''Lâ ilâhe illallâhu vahdehu lâşerîke leh, lehu'l mülkü ve lehu'l hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr."

(ALLAH'TAN BAŞKA İLAH YOKTUR. O BİRDİR, ORTAĞI YOKTUR, MÜLK ONA AİTTİR,HAMDLER DE ONA LAYIKTIR, HER ÇEŞİT HAYIR ONUN ELİNDEDİR. O HER ŞEYE KADİRDİR)

tubatesbih arkadaşımızın okumasına başladık.......

tubatesbih arkadaşımızın bildiğim kadarıyla dileği hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün tam imanlı kursaklı salih ve sakiha evlatlar en kısa zamanda hayırlarla kavuşmak

1.
aaynaa-------------->
2.Nara87------------->
3.
ebruli--------------->
4.
damla_22---------->
5.
tubatesbih--------->
6.
whitepearll-------->
7. betul8516 betul8516 ------->

8.IRMAK10----------->
9.selince3------------->
10.Lilruba------------->
11.Papatya------------>
12.La Petite Princesse-->
13.Sealand--------------->

tubatesbih arkadaşımızın bildiğim kadarıyla dileği hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün tam imanlı kursaklı salih ve sakiha evlatlar en kısa zamanda hayırlarla kavuşmak

1.
aaynaa-------------->
2.Nara87------------->
3.
4.
damla_22---------->100
5.
tubatesbih--------->
6.
whitepearll-------->

8.IRMAK10----------->
9.selince3------------->
10.Lilruba------------->
11.Papatya------------>
12.La Petite Princesse-->

1.
aaynaa-------------->
2.Nara87------------->
3.
4.
damla_22---------->100
5.
tubatesbih--------->
6.
whitepearll-------->100

8.IRMAK10----------->
9.selince3------------->
10.Lilruba------------->
11.Papatya------------>

1.
aaynaa-------------->
2.Nara87------------->
3.
4.
damla_22---------->100
5.
tubatesbih--------->
6.
whitepearll-------->100

8.IRMAK10----------->
9.selince3------------->100
10.Lilruba------------->
11.Papatya------------>

arkadaş lar bütün dularınız, dilekleriniz kabul olsun .aaynaa canım liste başlangıcını bildirmişsin ama ben babamı kaybettigimden dolayı uzun süredir giremedim . bundan sonraki okumalara katılmayı düşünüyorum

Başınız sağolsun, Allah mekanını cennet eylesin.

Merhaba kızlar, bana hakkınızı helal edin. Söz verdim ama ilgilenemedim. Sitede uzun süre aktif de olamadım. Her neyse,
ayna, Gülnar, ebruli ve damla 22 arkadaşlarım için 100er tane duayı okudum. Rabbim kabul etsin.

Back