rabbim sıkıntılarını gidersin inşallahYardım edebilir misiniz duaya cok ihtiyacim var yapmadigim arastirmadigim dua kalmadi beni de listenize alirsaniz cok mutlu olurum simdiden teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rabbim sıkıntılarını gidersin inşallahYardım edebilir misiniz duaya cok ihtiyacim var yapmadigim arastirmadigim dua kalmadi beni de listenize alirsaniz cok mutlu olurum simdiden teşekkür ederim
canım her üye için 100er tane okuyoruz şimdi sıra damlada ya onun dileği hürmetine çekiyorum diyerek 100 damla için okuyp bildireceksin sıra sana gelince de herkes senin için 100er tane okuyacakAllah hepinizden razı olsun beni de aldiginiz için çok mutlu oldum sanırım 100 adet okuyucam ama neyi ne zamana kadar kusura bakmayin yeniyim listenin basindaki duayi mi La ilahe vahdehu.....
damla icin 100
ALLAH RAZI OLSUN CANIM5.arkadasa okudum
Canım ben şimdiden tubatesbih için 100 tane okudum sırası gelince ekleyebilirsin dimibetul senin okuman kaldı tek canım okumuşsan da buraya bildirmedin yarın tubanın okumasına geçeceğim haftasonunda da tek damlanın okuması devam etti çok yavaş ilerliyoruzzzzzzzzzzzzzzzz