MURADLARIMIZ İÇİN 10.000 EL KADİR ESMASINI ÇEKELİM

''Lâ ilâhe illallâhu vahdehu lâşerîke leh, lehu'l mülkü ve lehu'l hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr."

(ALLAH'TAN BAŞKA İLAH YOKTUR. O BİRDİR, ORTAĞI YOKTUR, MÜLK ONA AİTTİR,HAMDLER DE ONA LAYIKTIR, HER ÇEŞİT HAYIR ONUN ELİNDEDİR. O HER ŞEYE KADİRDİR)

aaynaa arkadaşımızın okumasına başladık.......

******hayırlısıyla seneye gireceğim memurluk sınavı kpss'den atanabileceğim puanı alabilmek ve hayırlı ve doğru zamanda hayırlı sağlıklı imanlı kursaklı eli ayağı düzgün tam sevgili saygılı evlatlarımın olması hayırlı kısa zamanda hamilelik*********

1.aaynaa-------------->100
2.Nara87------------->100
3.
ebruli--------------->100
4.
damla_22---------->100
5.
tubatesbih--------->100
6.
whitepearll-------->100
7. betul8516 ------->100

8.IRMAK10----------->100
9.selince3------------->100
10.btlsrdr------------->
11.Lilruba------------->100
12.AsiNaz------------->

Evet kimin kime ettiği dua kabul olur bilmiyoruz biz, insan bazen umudunu yitirebiliyo galiba o an daha da çok dua etmeli

Evet kimin kime ettiği dua kabul olur bilmiyoruz biz, insan bazen umudunu yitirebiliyo galiba o an daha da çok dua etmeli
umut olmazsa ALLAH'A el açmak biraz yavan bir dua olacaktır kalbinde umutla dua edeceksin ki ALLAH kulunu asla ellerini boş çevirmez ama her şeyin zamanı vardır elbet

Bismillahirrahmannirrahim.
Hayirlisi ile eşimle tez bir zamanda annemlerle ayni şehirde ayri yeni bir ev alip taşinalim. Bunun için Rebbim hayirlisi ile esimle bana yol acsin, para yetirsin. cocuğumuzu yeni evimizde sağsalim kucağimiza alalim İNSALLAH

''Lâ ilâhe illallâhu vahdehu lâşerîke leh, lehu'l mülkü ve lehu'l hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr."

(ALLAH'TAN BAŞKA İLAH YOKTUR. O BİRDİR, ORTAĞI YOKTUR, MÜLK ONA AİTTİR,HAMDLER DE ONA LAYIKTIR, HER ÇEŞİT HAYIR ONUN ELİNDEDİR. O HER ŞEYE KADİRDİR)

Nara87 arkadaşımızın okumasına başladık.......

Hayirlisi ile eşimle tez bir zamanda annemlerle ayni şehirde ayri yeni bir ev alip taşinalim. Bunun için Rebbim hayirlisi ile esimle bana yol acsin, para yetirsin. cocuğumuzu yeni evimizde sağsalim kucağimiza alalim İNSALLAH

1.aaynaa-------------->
2.Nara87------------->
3.
ebruli--------------->
4.
damla_22---------->
5.
tubatesbih--------->
6.
whitepearll-------->
7. betul8516 ------->

8.IRMAK10----------->100
9.selince3------------->
10.btlsrdr------------->
11.Lilruba------------->
12.AsiNaz------------->

arkadaşlar ikinci arkadaşıma geçtim okumalarımızı yapalım cvp gelmeyen 2 arkadaş benim okumamı olmadı sonra yapar bildirirler ben okunmuş kabul ediyorum çok uzadı benim okumam hadi hayırlı olsun yeniden listemiz

ırmak bana msj atmıştı nara ve ebrulinin okumalarını yaptığını bildiren ondan onun okumasını ekledim arkadaşlar naraya geçtikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hepinizin haberi olsun

ay inş tatlım.

kizlar ismim Gülnar. ismimle dua ederseniz cok sevinirim.

1.
aaynaa-------------->
3.
ebruli--------------->
4.
damla_22---------->
5.
tubatesbih--------->
6.
whitepearll-------->
7. betul8516 ------->

8.IRMAK10----------->100
9.selince3------------->
10.btlsrdr------------->
11.Lilruba------------->
12.AsiNaz------------->

1.
aaynaa-------------->
3.
ebruli--------------->
4.
damla_22---------->
5.
tubatesbih--------->
6.
whitepearll-------->
7. betul8516 ------->100

8.IRMAK10----------->100
9.selince3------------->
10.btlsrdr------------->
11.Lilruba------------->
12.AsiNaz------------->

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…