Evet kimin kime ettiği dua kabul olur bilmiyoruz biz, insan bazen umudunu yitirebiliyo galiba o an daha da çok dua etmelievet kesinlikle çok güzel belki de böyle dileklerimize kavuşacağız dualar çok önemli ALLAH bir kapıyı kapatıyorsa başka kapılar açıyor çıkmazlardaysan bile kolay atlatıyorsun dualara sığınacağız yoksa dünya fani ölüm ani
umut olmazsa ALLAH'A el açmak biraz yavan bir dua olacaktır kalbinde umutla dua edeceksin ki ALLAH kulunu asla ellerini boş çevirmez ama her şeyin zamanı vardır elbetEvet kimin kime ettiği dua kabul olur bilmiyoruz biz, insan bazen umudunu yitirebiliyo galiba o an daha da çok dua etmeli
umut olmazsa ALLAH'A el açmak biraz yavan bir dua olacaktır kalbinde umutla dua edeceksin ki ALLAH kulunu asla ellerini boş çevirmez ama her şeyin zamanı vardır elbet
ay inş tatlım.Bismillahirrahmannirrahim.
Hayirlisi ile eşimle tez bir zamanda annemlerle ayni şehirde ayri yeni bir ev alip taşinalim. Bunun için Rebbim hayirlisi ile esimle bana yol acsin, para yetirsin. cocuğumuzu yeni evimizde sağsalim kucağimiza alalim İNSALLAH
''Lâ ilâhe illallâhu vahdehu lâşerîke leh, lehu'l mülkü ve lehu'l hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr."
(ALLAH'TAN BAŞKA İLAH YOKTUR. O BİRDİR, ORTAĞI YOKTUR, MÜLK ONA AİTTİR,HAMDLER DE ONA LAYIKTIR, HER ÇEŞİT HAYIR ONUN ELİNDEDİR. O HER ŞEYE KADİRDİR)
Nara87 arkadaşımızın okumasına başladık.......
Bismillahirrahmannirrahim.
Hayirlisi ile eşimle tez bir zamanda annemlerle ayni şehirde ayri yeni bir ev alip taşinalim. Bunun için Rebbim hayirlisi ile esimle bana yol acsin, para yetirsin. cocuğumuzu yeni evimizde sağsalim kucağimiza alalim İNSALLAH
1.aaynaa-------------->
2.Nara87------------->
3.ebruli--------------->
4.damla_22---------->
5.tubatesbih--------->
6.whitepearll-------->
7.betul8516 ------->
8.IRMAK10----------->100
9.selince3------------->
10.btlsrdr------------->
11.Lilruba------------->
12.AsiNaz------------->
naranın dileği kuzum bu onun okumasına geçtim bende çok oyalandık okumayan arkadaşlar sonra okur artık önemli olan duanın azlığı çokluğu değil gönülden olmasıay inş tatlım.
Betül ulu camiye gidecek msin canım bana bebek ve kpss için dua eder msn?ay inş tatlım.
ay na deyince hatirladim. ulu camiye getdinmi?ay inş tatlım.
inşallah hayırlarla canım amin cümlemizin dilekleri inşallah aminkendim icin 100 tane okudum. INSALLAH kabul olur
gidemedim tatlım çok halsizdim karnım ağrıyodu.ay na deyince hatirladim. ulu camiye getdinmi?
izmite döndüm ve sabah hemen doktoruma gittim.Betül ulu camiye gidecek msin canım bana bebek ve kpss için dua eder msn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?