Canım aynı evin içinde küs olmak çok kötüdür sen bi şeyler yapıp eşinin gönlünü almaya çalış inşallah en kısa zamanda barışırsınızarkadaşlar 5 aydır eşimle küsüz aynı evde yaşıyoruz ben onunla başımak istiyorum ayrılık boşanma felan yok ama belli olan tam bir nedeni de yok bunun için dua istiyorum
5 aydır elimden geleni yapıyorum tam iyiye gidiyi gibi geliyo yine aynı oluyoCanım aynı evin içinde küs olmak çok kötüdür sen bi şeyler yapıp eşinin gönlünü almaya çalış inşallah en kısa zamanda barışırsınız
canim Allahumme ya vedud çek bol bol. eşinin suyuna yemegine herseyine üfle. birde evde netten falan bakara suresini aç eve dinlet. ayetel kursi oku eve.arkadaşlar 5 aydır eşimle küsüz aynı evde yaşıyoruz ben onunla başımak istiyorum ayrılık boşanma felan yok ama belli olan tam bir nedeni de yok bunun için dua istiyorum
canim Allahumme ya vedud çek bol bol. eşinin suyuna yemegine herseyine üfle. birde evde netten falan bakara suresini aç eve dinlet. ayetel kursi oku eve.
gerek yok oda oda gezmesine. ev huzuru icin iyiymis . tisortune falan deglde daha cok gidalara okusan iyi olur . Allahim esimle arami duzelt, aramiza sevgi muhabbet koy vedud isminin hurmetine diye dua et belirli bi sayisi yok netten arastir istersen ev huzuru icin neler yapabilirim diyeAllahümme ya vedud zikit sayısı varmı mesela 1000 tane çektim suyuna sonra 1000 çektim tişörtüne tarzmı. Bakara suresini bu akşam spora gidince salonda açtım normal seste telin netinden oda oda gezdirmeme gerek varmı açmadan önce niyet etcemmi
arkadaşlar 5 aydır eşimle küsüz aynı evde yaşıyoruz ben onunla başımak istiyorum ayrılık boşanma felan yok ama belli olan tam bir nedeni de yok bunun için dua istiyorum[/QUaynı evde küs yaşamak çok kötüdür zamanla alışkanlık yapar,rabbim inşallah en kısa zamanda huzur mutluluk ve konuşup anlaşabilmeyi nasip etsin sana ve huzursuz herkese
daha da iyi olursun inş canım ben memleketteyim annemi doktora götrdüm bacağındaki yaa için inş iyileşir çok yorgunum anlatamam dualarınızı bekliyorum ben de kafam kaışıkarkadaşlar dualarınızı esirgemeyin benden bayramdan beri ufak tefekte olsa eşimle güzel gelişmeler oldu hepinizden allah bir kere değil bin kere razı olsun
aaynaa yeni okumaları başlatacakmısın ...daha da iyi olursun inş canım ben memleketteyim annemi doktora götrdüm bacağındaki yaa için inş iyileşir çok yorgunum anlatamam dualarınızı bekliyorum ben de kafam kaışık
şuan memleketteyim canım bir süre başlatmayacağım memlekete gdince derslere başlayacağım ama şnş yine okumalar yaparızaaynaa yeni okumaları başlatacakmısın ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?