687403 igt için 13 ayetel kürsi 1 esmA, nazarnur için 13 ayetel kürsi 1 esma okudum Rabbim dualarını kabul etsin amin
helal olsun canım son günlerde hareketli olmadı bu zikrimiz ama bakalım dileklerimiz kabul olur da güzel haberleri paylaşırız sen de hakkını helal et önceki zikirlerde de senden çok memnundum hep düzenli okudun diğer arkadaşlardan da çok azı aksattı oluyor ara ara ama sonunda bitti bu akşam kapatacağım son arkadaşın okumasını daaaynaa eline koluna sağlık canım, hakkını helal et. İnşallah herşeyin hayırlısı dilediğimiz gibidir...
ALLAH RAZI OLSUN CANIM BUGÜN KAN TESTİ YAPTIRDIM YARIN ÇIKACAK AMA TEST ALDIM ONDA NEGATİF ÇIKTI BİR ŞEY ÇIKMADI ONDA BİLEMİYORUM YİNE DE UMUTLANSAM MIAynaa Allah razı olsun gülüm hepimizle tek tek ilgilendin Rabbim senin de yüzünü güldürsün bebişinle sevindirsin sizi inşallah
ALLAH RAZI OLSUN CANIM ALLAH TEZ ZAMANDA BEBİŞLE SEVİNDİRSİN SENİ DE BİZİ DE AMİNSon arkadasimiza 14 ayetel kursi okudum.allah gonul muradini versin amin
Amin hepimizi canim ben sabahtan ayrica topicteki herkes icin okudum dua ettim rabbim buradaki herkesede tum gonlu yuregi guzel insanlarada sikinti dert vermesin gonlumuzce omrumuz olsubALLAH RAZI OLSUN CANIM ALLAH TEZ ZAMANDA BEBİŞLE SEVİNDİRSİN SENİ DE BİZİ DE AMİN
İnşallah Rabbim hayırlı ve tez zamanda güldürsün yüzünü dualarımdasın canım bu gece de bol bol dua edeceğim hiçbir zaman ümidini kaybetmeALLAH RAZI OLSUN CANIM BUGÜN KAN TESTİ YAPTIRDIM YARIN ÇIKACAK AMA TEST ALDIM ONDA NEGATİF ÇIKTI BİR ŞEY ÇIKMADI ONDA BİLEMİYORUM YİNE DE UMUTLANSAM MI
Senin de kadir gecen mubarek olsun canimayna hanımcım ve tüm hanımlar kadir geceniz mübarek olsun
ALLAH RAZI OLSUN CANIM SİZİN DEayna hanımcım ve tüm hanımlar kadir geceniz mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?