• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MURADLARIMIZ İÇİN 10.000 EL KADİR ESMASINI ÇEKELİM

okuyanlarınkini ekledim direk ben de okudum başbelası için Rabbim hepimizin dileğini hayırlısıyla kabul eder inş okumayan arkadaşlardan da ses çıkar umarım liste birtmek üzereyken bakalım uzun zaman yeniden liste hazırlayamayacağım ders çalışmam lazım hayırlısıyla buraya güzel haberlerinizi yazın ama bekliyorum

basbelasiyimm arkadaşımızın dileği:

Benim tuplerim tikali oodugu icin bebegim olmuyor malesef tup.bebektende olumsuz sonucu aldim maddiyat olarak suan devam edemiycem Allahim bana ve esime sifa versin ve kisa surede dogal yoldan hayirli saglikli evladima kavusmak istiyorum eger vesilem tup bebek olacaksada maddiyat icin kolaylik olsun insallah
“Allahım! Bütün işlerimin başı olan dinim konusunda hataya düşmekten beni koru! Yaşadığım şu dünyadaki işlerimin yolunda gitmesini sağla! Dönüp varacağım âhiretimi kazanmama yardım et! Hayatım boyunca daha çok hayır yapmama imkân ver! Her türlü kötülükten kurtulmamı sağlayacak bir ölüm nasip et!”Allahım! Günahlarımı, bilgisizlik yüzünden yaptıklarımı, haddimi aşarak işlediğim kusurlarımı, benden daha iyi bildiğin bütün suçlarımı bağışla! Allahım! Ciddî ve şaka yollu yaptıklarımı, yanlışlıkla ve bilerek işlediğim günahlarımı affeyle! Bütün bu kusurların bende bulunduğunu itiraf ederim. Allahım! Şimdiye kadar yaptığım, bundan sonra yapacağım, gizlediğim ve açığa vurduğum, ölçüsüz bir şekilde işlediğim ve benden daha iyi bildiğin günahlarımı affeyle! Öne geçiren de sen, geride bırakan da sensin. Senin gücün her şeye yeter”Allahım! Verdiğin nimetin yok olup gitmesinden, lutfettiğin âfiyetin bozulmasından, ansızın vereceğin cezâdan ve senin gazabını üzerime çekecek her şeyden sana sığınırım.”

1.aaynaa------------>13 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
2.whitepearll----->15 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
3.Debusi------------>15 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
4.tubatesbih------->13 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
5.gulbera------------>15 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
6.Nara87------------>13 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
7.
akgUvercin------->
8.damla_22-------->15 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
9.
IRMAK10-------->20 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
10.mlkem------------->10 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
11.btlsrdr------------->15 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
12. monallisa_35--->13 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
13. yaramaz_kiz----->15 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
14.basbelasiyimm--->
15.nazarnur------------>

toplam: 172 geriye kalan 29 u kumbaradan alacağım arkadaşımın da okumasını bitirdim ALLAH(C.C) hayırlısıyla dileğini tez zamanda gerçekleştirir inş amin

KUMBARA(damla_22) 82 (100 OKUMUŞTU) 10 ESMA-1 9 esma
KUMBARA(monallisa_35) 100-26=74-9=65 10 ESMA -1 -1 8 esma
KUMBARA(mlkem) 13
kalan kumbarada: 15 8 ESMA

nazarnur arkadaşımızın dileği:

sağlıklı sııhhatli elli ayaklı hayırlı ömürlü evlatlar bana ve benim gibi isteyen herkese nasip etsin rabbim benim duam bu

1.aaynaa------------>
7.
akgUvercin------->
9.
14.basbelasiyimm--->
15.nazarnur------------>

KUMBARA(mlkem) 13
kalan kumbarada: 15 8 ESMA

son arkadaşımızdayız onun okumasını da bu akşam bitiririm eksikleri de ben okuyacağım artık uzun zaman da yeni liste başlatmam heralde

nazarnur arkadaşımızın dileği:

sağlıklı sııhhatli elli ayaklı hayırlı ömürlü evlatlar bana ve benim gibi isteyen herkese nasip etsin rabbim benim duam bu

1.aaynaa------------>
7.
akgUvercin------->
9.
14.basbelasiyimm--->
15.nazarnur------------>

KUMBARA(mlkem) 13
kalan kumbarada: 15+13= 28 8 ESMA

aaynaa aaynaa eline koluna sağlık canım, hakkını helal et. İnşallah herşeyin hayırlısı dilediğimiz gibidir...
helal olsun canım son günlerde hareketli olmadı bu zikrimiz ama bakalım dileklerimiz kabul olur da güzel haberleri paylaşırız sen de hakkını helal et önceki zikirlerde de senden çok memnundum hep düzenli okudun diğer arkadaşlardan da çok azı aksattı oluyor ara ara ama sonunda bitti bu akşam kapatacağım son arkadaşın okumasını da

Aynaa Allah razı olsun gülüm hepimizle tek tek ilgilendin Rabbim senin de yüzünü güldürsün bebişinle sevindirsin sizi inşallah

Aynaa Allah razı olsun gülüm hepimizle tek tek ilgilendin Rabbim senin de yüzünü güldürsün bebişinle sevindirsin sizi inşallah
ALLAH RAZI OLSUN CANIM BUGÜN KAN TESTİ YAPTIRDIM YARIN ÇIKACAK AMA TEST ALDIM ONDA NEGATİF ÇIKTI BİR ŞEY ÇIKMADI ONDA BİLEMİYORUM YİNE DE UMUTLANSAM MI

- Allahümme inneke afüvvün kerîmün tuhibbül afve fa'fü anni. (Allah'ım sen affedicisin, affı seversin, beni affeyle.)
Hepimiz 100 defa okuyalim bu duayi....

ALLAH RAZI OLSUN CANIM ALLAH TEZ ZAMANDA BEBİŞLE SEVİNDİRSİN SENİ DE BİZİ DE AMİN
Amin hepimizi canim ben sabahtan ayrica topicteki herkes icin okudum dua ettim rabbim buradaki herkesede tum gonlu yuregi guzel insanlarada sikinti dert vermesin gonlumuzce omrumuz olsub

ALLAH RAZI OLSUN CANIM BUGÜN KAN TESTİ YAPTIRDIM YARIN ÇIKACAK AMA TEST ALDIM ONDA NEGATİF ÇIKTI BİR ŞEY ÇIKMADI ONDA BİLEMİYORUM YİNE DE UMUTLANSAM MI
İnşallah Rabbim hayırlı ve tez zamanda güldürsün yüzünü dualarımdasın canım bu gece de bol bol dua edeceğim hiçbir zaman ümidini kaybetme

Back