ALLAH RAZI OLSUN CANIMbende tüm arkadaşların okumasını tamamladım allah kabul etsin,15ayetelkürsi 1 esma
tamam canım sıkma canını kumbaradan ekleriz eksikleri sen okuyabildiğin kadar okursun sonra hepimize de dua et biz de dua ediyoruz birbirimizekızlar ben regl oldum son 5 arkadasımıza okundu sayın ben hastalıgım bıtınce okuyacagım Rabbımm dualarımızı kabul etsın ınsallah
tabıkı canım benım sız ordan tamamlayın ozaman ben yınede okur hepımız ıcın okurum :)tamam canım sıkma canını kumbaradan ekleriz eksikleri sen okuyabildiğin kadar okursun sonra hepimize de dua et biz de dua ediyoruz birbirimize
Sendende okuyan arkadaslardanda allah razı olsun ayna
yaramaz_kiz arkadaşımızın dileği:
Cnm bnm benımde cocugum oluyor ama dusuk oluyor kan pıhtılaşmasi yuzunden onun icin dua edelim bnım ıcınde cnm
1.aaynaa------------>
2.whitepearll----->15 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
3.Debusi------------>15 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
4.tubatesbih------->13 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
5.gulbera------------>15 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
6.Nara87------------>13 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
7.akgUvercin------->
8.damla_22-------->15 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
9.IRMAK10-------->20 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
10.mlkem------------->10 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
11.btlsrdr------------->15 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
12. monallisa_35--->13 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
13. yaramaz_kiz----->15 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
14.basbelasiyimm--->
15.nazarnur------------>
KUMBARA(damla_22) 82 (100 OKUMUŞTU) 10 ESMA-1 9 esma
KUMBARA(monallisa_35) 100-26=74-9=65 10 ESMA -1 -1 8 esma
KUMBARA(mlkem) 13
kalan kumbarada: 73 13ESMA
cümlemizden canım inşSendende okuyan arkadaslardanda allah razı olsun ayna
çok sağol canım güzel bir bilgiarkadaşlar şimdi Arif arslanın Dua ile korunma diye bir kitabını okuyorum besmele ile ilgili güzel şeyler yazılmış
'Besmele oruçlu olarak 787 defa hiç kimsenin olmadığı bir yerde kıbleye yönelerek okunur ve buna 7 gün devam edilirse okuyan kimse arzu ve isteğine kavuşur.'
ramazanın son 7 günü iyi bir tevafuk oldu okumak isteyen bugün hemen başlasın
Amincümlemizden canım inş
Aa ama bu cok guzel bir sey bence uygulamak lazımçok sağol canım güzel bir bilgi
Tsk ederım Cnm bnım ıns dılerım butun dilek dua edenlerin duaları dıleklerı gercek olurben de okuyacağım şimdi yaramaz kıza ALLAH cümlemizin dilek kapılarını açsın amin
Ben bunu bugun yapamadım yarın yapsam 6 gun oluyor gec kaldımçok sağol canım güzel bir bilgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?