- 30 Ekim 2013
- 20.228
- 56.871
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım inşallah herşey güzel olur güzel neticelendirsin rabbimmerhaba arkadaşlar bugün gittim doktora 6 yumurtam var sol tarafta dört tane 12-15-16 mmlerde sağ tarafta 2 tane 21 18 mm yarın çatlatma iğnesi vurunacağım hanımlar dua edin
amin canım tüm isteyenlere de bana dacanım inşallah herşey güzel olur güzel neticelendirsin rabbim
yok canım klomen kullanıyorum çatlatma iğnesi vurundum bugün yumurtam çatlasın diyeInsallah Rabbim emeklerinin dualarinin karsiligini verir canim...senin icin dua edicem ..Tup bebek mi yaptiracaktin
canım klomen kullandım bugün de çatlatma iğnesi vurundum geçen ay olmadı 3 yumurtam vardı çatlatma iğnesi de vurunmadım bakalım bu ay ne olacak hayırlısı YARABBİM hepimizi sevindirsin hayırlısıyla aminmasallah canm ins çatlatlar hayirli haberlerini aliriz. ilacla mi olustu yumurtalarin yoksa kendiliginden mi. masallah
ALLAH RAZI OLSUN CANIMcanim listenin sonuna kadar 13 ayetel kursi okudum. esmalari da okuyacam ins
NAZAR GÖZÜKMÜYORSUN BİR GÖRÜNDÜN PİR GÖRÜNDÜNakgüvercin için bugün okuyup aksama ya da yarına yazarım okudum diye
IRMAK AKGÜVERCİNE OKUDUN MU CANIM GÖREMEDİM OKUMUŞSUNDUR DA BEN 5-6 SAYFA GERİSİNE BAKTIM GÖREMEDİMdamla için 20 ayetel kürsi 1 esma