Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yerine ben gonullu olsam kabul olurnurmu aynaMLKEM VE NAZARIN OKUMASINI BEKLİYORUM YARIN OKUMAMIŞLARSA KUMBARADAN EKLERİM DİĞER ARKADAŞIN LİSTESİNE GEÇERİZ ARKADAŞLAR
CANIM KUMBARADAN DA EKLERİZ DE SON EKLEDİĞİM ARKADAŞ DA BUGÜN İŞİ VARDI HERALDE AMA BAZEN AKSAMALAR OLUYOR YARINI BEKLEYELİM YARIN ZATEN DÜZENLEME YAPAR DİĞER ARKADAŞA GEÇERİZYerine ben gonullu olsam kabul olurnurmu ayna
Tmm cnm ben 3 arkadas ıcın okudum damla mlkm Irmak10 bunlar ıcın icin 15 kursi 1 esma okudum bnde olamıyom bazen biryere cagırılıyoz yemeğe gıdıyoruz diger arkadaslar ıcınde okıycamCANIM KUMBARADAN DA EKLERİZ DE SON EKLEDİĞİM ARKADAŞ DA BUGÜN İŞİ VARDI HERALDE AMA BAZEN AKSAMALAR OLUYOR YARINI BEKLEYELİM YARIN ZATEN DÜZENLEME YAPAR DİĞER ARKADAŞA GEÇERİZ
ALLAH RAZI OLSUN CANIM DİLEKLERİMİZ KABUL OLUR İNŞ HAYIRLISIYLATmm cnm ben 3 arkadas ıcın okudum damla mlkm Irmak10 bunlar ıcın icin 15 kursi 1 esma okudum bnde olamıyom bazen biryere cagırılıyoz yemeğe gıdıyoruz diger arkadaslar ıcınde okıycam
Amin cumlemizden ıns dilerim olur hayirlısı allahtan allah buyukALLAH RAZI OLSUN CANIM DİLEKLERİMİZ KABUL OLUR İNŞ HAYIRLISIYLA
IRMAK AKGÜVERCİNE OKUDUN MU CANIM GÖREMEDİM OKUMUŞSUNDUR DA BEN 5-6 SAYFA GERİSİNE BAKTIM GÖREMEDİM
EVET CANIM BUTUN LISTEYE OKUDUMNara 87 herkkese 13 tane okumuş arkadaşlar
Ben adet oldum cnm ya
damla_22 arkadaşımızın dileği:
hayirlisiyla saglikli imanli evlat sahibi olmak..tup bebek tedavisine engelsiz baslayip olumlu sonuclanmasi
1.aaynaa------------>
2.whitepearll----->15 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
3.Debusi------------>
4.tubatesbih------->13 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
5.gulbera------------>15 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
6.Nara87------------>13 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
7.akgUvercin------->15 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
8.damla_22-------->15 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
9.IRMAK10-------->20 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
10.mlkem------------->
11.btlsrdr------------->15 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
12. monallisa_35--->13 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
13. yaramaz_kiz----->15 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
14.basbelasiyimm--->13 AYETELKÜRSİ 1 ESMA
15.nazarnur------------>
KUMBARA(damla_22) 82 (100 OKUMUŞTU) 10 ESMA-1 9 esma
KUMBARA(monallisa_35) 100-26=74-9=65 10 ESMA -1 -1 8 esma
KUMBARA(mlkem) 13
kalan kumbarada: 151 17 ESMA
adetli okunabiliyor ama esmayı çekmezsin onu da kumbaradan eklerizBen adet oldum cnm ya