Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
MURADLARIMIZ İÇİN 10.000 EL KADİR ESMASINI ÇEKELİM
Nara87 arkadaşımızın dileği: Bismillahirrahmannirrahim. Estağfirullah, estağfirullah, estağfirullah, elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, Allahümme sali ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
Niyet edip okuduğumuz Gulnar kulunun bahtını yolunu açık eyle ona güzel bir gelecek nasip et, esiyle birbirlerini omrunun sonlarina kimi sevsinler, sağlikla bebeklerini kucaklarina alsınlar. Ya Rabbi burada el açıp dua eden tüm kardeşlerimin ailelerine sevdiklerine sağlık sıhhat afiyet ver bizleri sevdiklerimize onlarıda bizlere bağışla ya rabbi
Gulnar kulunu en iyi sen bilir sen görür sen işitirsin. Gönlündeki Duaları Kabul Et... Onun kocasi ile hayirlisi ile ayri yeni bir eve tasinmasi icin yardim et, yol aç, para yetir Yarebbim. Gelecek Ramazanda kendi evlerinde esi ile cocuklari ile mutlu olsun. Yeni evi Gulnarin annesine yakın olsun, hatta mumkunse hayirlisi ile bir shehirde yasasinlar. Kaynanası ile hec bir problem olmasin, onlarin yeni eve tasinmasina kaynanası karşı cikmasin,Gulnarin esi Revan yeni eve tasinma kararini hayirlisi ile tezlikle cok yakın zamanda versin. kaynana ile bir evde yasadıkca problemler artiyor, o yuzden perde aradan kalkmamis onlarin yeni ev alamlarına, kaynanasız ayri eve çikmalarına sen kendin yardım et, yol ac Yarebbim. Onun için dua eden herkesin de gönlünün isteklerini ve dualarını kabul eyle Allahım Ya Rebbim Gulnarin annesine saqlikli uzun omur nesib eyle.Annesinin dualarini esit ona sağlikla nene olmayi, torunlarini oynatmayi,boyutmeyi ve hos gunlerini gormeyi kismet eyle Ya Rebbim. Ya rabbi sen ki karıncanın sesini duyansın her birimizin gönlünden geçenleri bizden daha iyi bilensin ya rab bir istediğimizi binlerle nasip ettiğin kullarından eyle bizleri. Dualarimizi Ulu Kabede Yapılan Dualardan Eyleyip Peygamber Efendimizin (SAV) Hürmetine Kabul Et. Biz İstiyoruz Veren Sensin Ya Rabbim Sonsuz Lütfunla Kabul Et Dualarımızı. Bu guzel aylarda sana acilan ellerimizi geri cevirme. Bugune kimi kabul etdiyin dualarimiz icin sukurler olsun. Bize bu duamiz icin de sukur etmeyi, sukur dualari okumayi kismet eyle Ya Rebbim Bu forumda ve her nerede varsa şu mubarek aylarda el açan dua eden tüm din kardeşlerimizin de dualarını kabul eyle ya rabbi Ya Mucib isminle ettiğimiz dualarımıza OL de oluversin ya rab amin amin amin.
Nara87 arkadaşımızın dileği: Bismillahirrahmannirrahim. Estağfirullah, estağfirullah, estağfirullah, elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, Allahümme sali ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
Niyet edip okuduğumuz Gulnar kulunun bahtını yolunu açık eyle ona güzel bir gelecek nasip et, esiyle birbirlerini omrunun sonlarina kimi sevsinler, sağlikla bebeklerini kucaklarina alsınlar. Ya Rabbi burada el açıp dua eden tüm kardeşlerimin ailelerine sevdiklerine sağlık sıhhat afiyet ver bizleri sevdiklerimize onlarıda bizlere bağışla ya rabbi
Gulnar kulunu en iyi sen bilir sen görür sen işitirsin. Gönlündeki Duaları Kabul Et... Onun kocasi ile hayirlisi ile ayri yeni bir eve tasinmasi icin yardim et, yol aç, para yetir Yarebbim. Gelecek Ramazanda kendi evlerinde esi ile cocuklari ile mutlu olsun. Yeni evi Gulnarin annesine yakın olsun, hatta mumkunse hayirlisi ile bir shehirde yasasinlar. Kaynanası ile hec bir problem olmasin, onlarin yeni eve tasinmasina kaynanası karşı cikmasin,Gulnarin esi Revan yeni eve tasinma kararini hayirlisi ile tezlikle cok yakın zamanda versin. kaynana ile bir evde yasadıkca problemler artiyor, o yuzden perde aradan kalkmamis onlarin yeni ev alamlarına, kaynanasız ayri eve çikmalarına sen kendin yardım et, yol ac Yarebbim. Onun için dua eden herkesin de gönlünün isteklerini ve dualarını kabul eyle Allahım Ya Rebbim Gulnarin annesine saqlikli uzun omur nesib eyle.Annesinin dualarini esit ona sağlikla nene olmayi, torunlarini oynatmayi,boyutmeyi ve hos gunlerini gormeyi kismet eyle Ya Rebbim. Ya rabbi sen ki karıncanın sesini duyansın her birimizin gönlünden geçenleri bizden daha iyi bilensin ya rab bir istediğimizi binlerle nasip ettiğin kullarından eyle bizleri. Dualarimizi Ulu Kabede Yapılan Dualardan Eyleyip Peygamber Efendimizin (SAV) Hürmetine Kabul Et. Biz İstiyoruz Veren Sensin Ya Rabbim Sonsuz Lütfunla Kabul Et Dualarımızı. Bu guzel aylarda sana acilan ellerimizi geri cevirme. Bugune kimi kabul etdiyin dualarimiz icin sukurler olsun. Bize bu duamiz icin de sukur etmeyi, sukur dualari okumayi kismet eyle Ya Rebbim Bu forumda ve her nerede varsa şu mubarek aylarda el açan dua eden tüm din kardeşlerimizin de dualarını kabul eyle ya rabbi Ya Mucib isminle ettiğimiz dualarımıza OL de oluversin ya rab amin amin amin.
dileği: hayırlısıyla mesleğime geri dönmek, hayırlı güzel bir yere tayinimin çıkması
6.Nara87
dileği: Bismillahirrahmannirrahim. Estağfirullah, estağfirullah, estağfirullah, elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, Allahümme sali ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
dileği: ailemizdeki hastalara rabbimizin şifa vermesi, herkesin ömrünü sağlıkla geçirmeyi nasip etmesi ve hayırlısıyla sağlıklı, eli ayağı düzgün, imanlı, vatana millete anasına babasına hayırlı olacak bir evlat diliyorum . Amin.
dileği: Benim tuplerim tikali oodugu icin bebegim olmuyor malesef tup.bebektende olumsuz sonucu aldim maddiyat olarak suan devam edemiycem Allahim bana ve esime sifa versin ve kisa surede dogal yoldan hayirli saglikli evladima kavusmak istiyorum eger vesilem tup bebek olacaksada maddiyat icin kolaylik olsun insallah “Allahım! Bütün işlerimin başı olan dinim konusunda hataya düşmekten beni koru! Yaşadığım şu dünyadaki işlerimin yolunda gitmesini sağla! Dönüp varacağım âhiretimi kazanmama yardım et! Hayatım boyunca daha çok hayır yapmama imkân ver! Her türlü kötülükten kurtulmamı sağlayacak bir ölüm nasip et!”Allahım! Günahlarımı, bilgisizlik yüzünden yaptıklarımı, haddimi aşarak işlediğim kusurlarımı, benden daha iyi bildiğin bütün suçlarımı bağışla! Allahım! Ciddî ve şaka yollu yaptıklarımı, yanlışlıkla ve bilerek işlediğim günahlarımı affeyle! Bütün bu kusurların bende bulunduğunu itiraf ederim. Allahım! Şimdiye kadar yaptığım, bundan sonra yapacağım, gizlediğim ve açığa vurduğum, ölçüsüz bir şekilde işlediğim ve benden daha iyi bildiğin günahlarımı affeyle! Öne geçiren de sen, geride bırakan da sensin. Senin gücün her şeye yeter”Allahım! Verdiğin nimetin yok olup gitmesinden, lutfettiğin âfiyetin bozulmasından, ansızın vereceğin cezâdan ve senin gazabını üzerime çekecek her şeyden sana sığınırım.”
dileği: Bismillahirrahmannirrahim. Estağfirullah, estağfirullah, estağfirullah, elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, Allahümme sali ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhamet Allahım Mübarek ramazanı şerifin yüzü suyu hürmetine. Bilerek ve bilmeyerek işlediğim tüm günahlarımı affeyle. Aynı günahları işlememem için bana yardım et Yarabbim. Nefsimden sana sığınırım. Allahım beni ailemi kötü gözlerden, nazardan, iftiradan kem gözden koru. Önce sağlık sihhat, sonra huzur mutluluk ver yarabbim .Altından kalkamayacağımız yükleri yükleme güzel Allahım. Gördüğüm ve görmediğim,bildiğim ve bilmediğim tüm kötülüklerden sana sığınırım. Sen koru Yarabbim.Rahmetini yardımını esirgeme üzerimizden. Yarabbim gönlümden geçeni bilensin, gönlümden geçeni hakkımdan hayırlı eyle, lakin hayırlı değil ise gönlüme razı eyle. Hayırlısı ile hayırlı evlatlar nasip eyle Yarabbim. Ailemizin genişlemesini nasip et, onlara iyi ve sabırlı bir anne olmayı nasip et Güzel Allahım. Bizler ailemizi genişletmek için tekrardan evlat sahibi olabilmek için elimizden geleni yapıyoruz Yarabbim, sen kolaylıklar ver. Sen sabır ver ve ümitsizliğe kapılmamamız için yardım et. Doğal yolla sağlıklı evlat sahibi olmayı nasip et. Şayet tüp bebek bizim için hayırlı ise maddi kolaylık ver Yarabbim. Güzel Allahım bu sayfaya dualırının kabul olması için giren bütün arkadaşlarımında dualarını hayırlıs ile nasip eylee. AMİNNNN
Sus gönlüm... Bütün bu susmalarına karşılık herşeyin Hayırlısının olacağına inanarak sus... Her susuşun bir cevap Olsun... Her susuşun sabrın olsun... Her susuşun ''DUA''n Olsun...'' Hz. Mevlana...