- 25 Nisan 2015
- 388
- 217
- 18
- 37
Ins dılerım dualarımızın kabul olması allahtan mutluluk bizdenlistemiz inşallah bereketli olur dualarımız bitmeden ya da bittikten sonra hayırlı güzel haberler alırız inş amin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ins dılerım dualarımızın kabul olması allahtan mutluluk bizdenlistemiz inşallah bereketli olur dualarımız bitmeden ya da bittikten sonra hayırlı güzel haberler alırız inş amin
Tamam canım pazartesi başlayacağız okumalarımıza 201 Ayetel Kürsi okuyacağız 1 esma ..Tsk ederım Cnm bnm benımde cocugum oluyor ama dusuk oluyor kan pıhtılaşmasi yuzunden onun icin dua edelim bnım ıcınde cnm
AMİN CÜMLEMİZ HAYIRLI HABERLER ALIRIZIns dılerım dualarımızın kabul olması allahtan mutluluk bizden
AMİN CÜMLEMİZ HAYIRLI HABERLER ALIRIZ
Tmm cnm bn onları okurdum hep namaz dan sonra ama yine baslarım namazdan sonra dagıttınmıTamam canım pazartesi başlayacağız okumalarımıza 201 Ayetel Kürsi okuyacağız 1 esma ..
listeye eşit şekilde bölüştüreceğim 201 Ayetel kürsi yi herkesin dileğine göre niyet ederek okuyacağız okumalarınızı da bildirip listeye ekleyeceğim canım
Pazartesi ben hastaneye gıdecem sonuclar icin bana dagıtırsan geldımmı ben onu yaparimpazartesi liste kapanır arkadaşlar okumalar tam başlamadan yine katılmak isteyen olursa eklerim ama pazartesi okumalarımız başlıyor lütfen düzenli okumalarımızı yapalım herkes gönüllü ve umutlarla dualarını okuyor
Ytr ki herkes mutlu olsun bızde olalımPazartesi ben hastaneye gıdecem sonuclar icin bana dagıtırsan geldımmı ben onu yaparim
tamam canım kimin için okunuyorsa onun için dileiyle okuyacağız pazartesi ilk sırada ben varım ben de bebek isteyenlerdenim hayırlısı Rabbim listedeki de burada bir çok arkadaşım var bebek isteyen damla arkadaşım var Ayşegül var onlara da bizlere de nasip etsin bazıları sanıyor ki tek kendileri doğuruyor buna sinir oluyorumPazartesi ben hastaneye gıdecem sonuclar icin bana dagıtırsan geldımmı ben onu yaparim
Tmm cnm bana uyar benım ıcın dualar hersey cokdegerli zevkle okuyorum hosuma gıdıyorTamam canım pazartbaşlayacağız okumalarımıza 201 Ayetel Kürsi okuyacağız 1 esma ..
hslisteye eşit şekilde bölüştüreceğim 201 Ayetel kürsi yi herkesin dileğine göre niyet ederek okuyacağız okumalarınızı da bildirip listeye ekleyeceğim canım
ne kadar birbirimize gönüllü dua edersek o istekle belki dualarımız daha çabuk kabul olur ALLAH KATINDATmm cnm bana uyar benım ıcın dualar hersey cokdegerli zevkle okuyorum hosuma gıdıyor
Allah verecek ki cocuk olsun kendı Nasıl doğurur takma boswer bn namaz kılayım cnmtamam canım kimin içiokunuyorsa onun için dileiyle okuyacağız pazartesi ilk kendimiz nasıl sırada ben varım ben de bebek isteyenlerdenim hayırlısı Rabbim listedeki de burada bir çok arkadaşım var bebek iskıteyen damla arkadaşım var Ayşegül var onlara da bizlere de nasip etsin bazıları sanıyor ki tek kendileri doğuruyor buna sinir oluyorum
Aynen ole ztn cnm bnm dua etmek ztn cok guzel bısey bn namaz kılarken hersey cok güzeldi bıraktım herseyım eskiye donmus tu allah bizden hem elini acip dua etmemızı istiyor hemde başımızı seccade ye koymamızı istiyorne kadar birbirimize gönüllü dua edersek o istekle belki dualarımız daha çabuk kabul olur ALLAH KATINDA
ne kadar birbirimize gönüllü dua edersek o istekle belki dualarımız daha çabuk kabul olur ALLAH KATINDA
ALLAH KABUL ETSİNAllah verecek ki cocuk olsun kendı Nasıl doğurur takma boswer bn namaz kılayım cnm
sen yaz ben eklerim canımkızlar ben dileğimi yazmayı beceremiyorum banada yardım ediverinde yazayım
canım kusura bakma bir kaç arkadaşa özel msjla bildirdim kimse geri dönmedi bildirdiklerimden gören hemen yazdı işte hani zorluyormuş gibi olmayayım dedim sakın yanlış anlamaEee ben nerdeyim :) aaynaa