Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dileğini listeye açtığım yere şimdiden yaz canımbende varim canm ins
1.aaynaa
dileği: hayırlısıyla hayırlı sağlıklı imanlı kursaklı eli ayağı düzgün tam akıllı salih ve saliha evlatlara tez zamanda kavuşmak yuvasında eşiyle sağlıklı huzurlu bir yaşam..
2.whitepearll
dileği:benim dileğim içinde bulunduğum sıkıntıların geçmesi kapalı olan tüm kapıların hayırlarla güzelliklerle açılması rabbimin bana yol göstermesi günahlarımın affı dualarımın kabulü için, çocuklarım ve sevdilkerimle güzel bir hayat istiyorum inşallah rabbimden
3.Debusi
dileği:
4.
ben de katilmak istediyimi soylemisdim neden listede yokum?????????????
1.aaynaa
dileği: hayırlısıyla hayırlı sağlıklı imanlı kursaklı eli ayağı düzgün tam akıllı salih ve saliha evlatlara tez zamanda kavuşmak yuvasında eşiyle sağlıklı huzurlu bir yaşam..
2.whitepearll
dileği:
3.Debusi
dileği:
4.tubatesbih
dileği: hayirli saglikli evlatlar, kardeşimin hayirlisiyla sinifini geçmesi
5.gulbere
dileği: hayırlısıyla mesleğime geri dönmek, hayırlı güzel bir yere tayinimin çıkması
6.
canım bazı arkadaşlar katılmıyor belli olmuyor aynı listeyi yeniden kopyalamak istemedim yeniden katılmak isteyen belirtsin dedim özel msj da atacağım ama zorla katıl demek gibi de olsun istemedim konunun yeniden canlandığını gören katılmak isteyen katılsın diyoum canım sakın yanlış anlamaben de katilmak istediyimi soylemisdim neden listede yokum?????????????
hemen ekliyorum dileğini de yaz sonradan dilekleri sormak zor oluyor bu sefer ESMAÜL HÜSNAYI OKUYACAĞIZben de katilmak istediyimi soylemisdim neden listede yokum?????????????
TAMAM CANIM SENİ DE EKLİYORUM ESMAÜL HÜSNAYI OKUYACAĞIZ BU SEFER CANIMKızlar liste yeniden başladıysa bende katılabilirim ..hayirlisiyla sağlıklı sıhhatli bi evladınımin olmasi için..