• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MURADLARIMIZ İÇİN 10.000 EL KADİR ESMASINI ÇEKELİM

1.aaynaa

dileği: hayırlısıyla hayırlı sağlıklı imanlı kursaklı eli ayağı düzgün tam akıllı salih ve saliha evlatlara tez zamanda kavuşmak yuvasında eşiyle sağlıklı huzurlu bir yaşam..

2.whitepearll

dileği:

3.Debusi

dileği:

4.

isimlerinizin altına dileklerinizi yazın arkadaşlar bundan sonra ALLAH'IN 99 İSmini çekelim diyorum yine de sizlerin yorumlarını da bekliyorum

sayı olarak tabii 10 bin olmaz o zaman sayıya göre 100ü geçmeye çalışırız arkadaşlar

1.aaynaa

dileği: hayırlısıyla hayırlı sağlıklı imanlı kursaklı eli ayağı düzgün tam akıllı salih ve saliha evlatlara tez zamanda kavuşmak yuvasında eşiyle sağlıklı huzurlu bir yaşam..

2.whitepearll

dileği:

3.Debusi

dileği:

4.tubatesbih

dileği:

1.aaynaa

2.whitepearll

dileği:benim dileğim içinde bulunduğum sıkıntıların geçmesi kapalı olan tüm kapıların hayırlarla güzelliklerle açılması rabbimin bana yol göstermesi günahlarımın affı dualarımın kabulü için, çocuklarım ve sevdilkerimle güzel bir hayat istiyorum inşallah rabbimden

3.Debusi

dileği:

4.

Son düzenleyen: Moderatör:
hayirli saglikli evlatlar, kardeşimin hayirlisiyla sinifini geçmesi

bende varım inşallah
dileğim:hayırlısıyla mesleğime geri dönmek, hayırlı güzel bir yere tayinimin çıkması

1.aaynaa

2.whitepearll

dileği:

3.Debusi

dileği:

4.tubatesbih

dileği: hayirli saglikli evlatlar, kardeşimin hayirlisiyla sinifini geçmesi

5.gulbere

dileği: hayırlısıyla mesleğime geri dönmek, hayırlı güzel bir yere tayinimin çıkması

6.

liste yeniden başladııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

1.aaynaa

2.whitepearll

dileği:

3.Debusi

dileği:

4.tubatesbih

dileği: hayirli saglikli evlatlar, kardeşimin hayirlisiyla sinifini geçmesi

5.gulbere

dileği: hayırlısıyla mesleğime geri dönmek, hayırlı güzel bir yere tayinimin çıkması

6.
ben de katilmak istediyimi soylemisdim neden listede yokum?????????????:KK1:

ben de katilmak istediyimi soylemisdim neden listede yokum?????????????:KK1:
canım bazı arkadaşlar katılmıyor belli olmuyor aynı listeyi yeniden kopyalamak istemedim yeniden katılmak isteyen belirtsin dedim özel msj da atacağım ama zorla katıl demek gibi de olsun istemedim konunun yeniden canlandığını gören katılmak isteyen katılsın diyoum canım sakın yanlış anlama

Kızlar liste yeniden başladıysa bende katılabilirim ..hayirlisiyla sağlıklı sıhhatli bi evladınımin olmasi için..

Back