• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MURADLARIMIZ İÇİN 10.000 EL KADİR ESMASINI ÇEKELİM

kızlar nasıl yapıyorsunuz
10.000 ya Kadir mi okuyorsunuz toplamda ?? bana da yer var mı
listenin en sonuna koyun ama lütfen
en son okunsun istiyorum açıkçası sonra unutmayayım kendime okunduktan sonra diye sayfayı diye
aklım dağınıktır biraz:)
canım yeni liste oluşturmayı henüz düşünnüyordum ama katılım daha da çok olacak gibi olmadı yeni liste oluştururuz..

arkadaşlar Ramazan-ı şerifimiz mübarek olsun Rabbim en güzel şekilde değerlendirebilmeyi nasip etsin bu mübarek günlerin hürmetine Rabbim hepinizin sıkıntısını gidersin gönlünden geçen ne varsa tez zamanda nasip etsin inşaallah Aminn

arkadaşlar Ramazan-ı şerifimiz mübarek olsun Rabbim en güzel şekilde değerlendirebilmeyi nasip etsin bu mübarek günlerin hürmetine Rabbim hepinizin sıkıntısını gidersin gönlünden geçen ne varsa tez zamanda nasip etsin inşaallah Aminn

aminnn

allah razı olsun amin inşallah

önce herkesin dileklerini yazdıracağım bir liste yapıp herkes isminin karşısına dileğini yazar ona ayrı liste yapacağım bakalım

Back