Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beni de eklersin canimLİSTEMİZİ TAMAMLAMIŞ BULUNMAKTAYIZ BİR SÜRE ARA VERİYORUM TEKRAR LİSTE OLUŞTURACAĞIM ZAMAN SİZLERE HABER EDERİM ARKADAŞLAR HAKKINIZI HELAL EDİN GÜZEL HABERLER ALIRSANIZ DA HABER EDİN
ALLAH RAZI OLSUN5.Israfil.......................>
16.helplessgirl............> her biri icin 700 okudum. Allah kabul etsin
TABİİ CANIM HABER EDERİM BİR SÜRE ARA VERELİM DİYORUM İNŞALLAH GÜZEL HABERLER ALIRIZ LİSTEMİZDEKİ ARKADAŞLARIMIZDANbeni de eklersin canim
5.Israfil.......................>
16.helplessgirl............> her biri icin 700 okudum. Allah kabul etsin
iyiyiz senden naber..nasılsınız arkadaşlar?
sagolasin hamd olsun iyiyim isten yeni geldim oturuyorum siz napiyorsunuznasılsınız arkadaşlar?
biz de tv izliyoruz eşimlesagolasin hamd olsun iyiyim isten yeni geldim oturuyorum siz napiyorsunuz
ben de bekliyorum umutla bu ay hamile olurum belki diye hamileyimdir diye daha doğurusiyiyiz senden naber..
ins hamilesindir tatlimben de bekliyorum umutla bu ay hamile olurum belki diye hamileyimdir diye daha doğurus
hayırlısı inşallah canım adetime 2 gün kaldı bakalım günüm geçecek miins hamilesindir tatlim
canım yeni liste oluşturmadık henüzcanım bende almak isterim benimde bebişim yok henüz tek dilegim bu hayırlısıyla inşallah.bende vardiyalı çalışıyorum ama siz ne yapmam gerektigini ve hangi arkadaş için okunacagını yazın ben okurum
canımm inşallah herşey istediğin gibi olur rabbim tez zamanda bebeğini kucağına almayı nasip ederben de bekliyorum umutla bu ay hamile olurum belki diye hamileyimdir diye daha doğurus