canım yeni liste oluşturmayı henüz düşünnüyordum ama katılım daha da çok olacak gibi olmadı yeni liste oluştururuz..kızlar nasıl yapıyorsunuz
10.000 ya Kadir mi okuyorsunuz toplamda ?? bana da yer var mı
listenin en sonuna koyun ama lütfen
en son okunsun istiyorum açıkçası sonra unutmayayım kendime okunduktan sonra diye sayfayı diye
aklım dağınıktır biraz:)
eklerim tabii canım ama canım çok sıkkınliste oluşturursan benide ekle canım..
hayrola ...neden canın sıkkın...eklerim tabii canım ama canım çok sıkkın
Bugün adet oldum canım çok umutluydumhayrola ...neden canın sıkkın...
Aaa çok üzüldüm...Rabbim İnşallah nasip edecek ....dualarımız karşılık bulacak...Bugün adet oldum canım çok umutluydum
ay Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin yanında bize de afff afff diyeyim bariAaa çok üzüldüm...Rabbim İnşallah nasip edecek ....dualarımız karşılık bulacak...
hayırlısı canım dualarımızla rabbimizden istiyoruz sizler için üzme kendini zamanı vardır elbette allah hepimizin açılan ellerimizi geri çevirmesin kapalı kapıları açsın rabbim hayırlarlaadet oldum
hayırlısı canım dualarımızla rabbimizden istiyoruz sizler için üzme kendini zamanı vardır elbette allah hepimizin açılan ellerimizi geri çevirmesin kapalı kapıları açsın rabbim hayırlarla
AMİNhayırlısı canım dualarımızla rabbimizden istiyoruz sizler için üzme kendini zamanı vardır elbette allah hepimizin açılan ellerimizi geri çevirmesin kapalı kapıları açsın rabbim hayırlarla
arkadaşlar Ramazan-ı şerifimiz mübarek olsun Rabbim en güzel şekilde değerlendirebilmeyi nasip etsin bu mübarek günlerin hürmetine Rabbim hepinizin sıkıntısını gidersin gönlünden geçen ne varsa tez zamanda nasip etsin inşaallah Aminn
allah razı olsun amin inşallaharkadaşlar Ramazan-ı şerifimiz mübarek olsun Rabbim en güzel şekilde değerlendirebilmeyi nasip etsin bu mübarek günlerin hürmetine Rabbim hepinizin sıkıntısını gidersin gönlünden geçen ne varsa tez zamanda nasip etsin inşaallah Aminn
tamam canımbenide yaz canım
tamam canımcanım beni de ekle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?