• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Muradıma Erdim Bende Mobilyalarımı Aldim

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Beğendinizmi

• Beğenmedim :(((

OY: 36 14,3%
  • İdare eder ;)

OY: 66 26,3%
  • Çok beğendim :)))

OY: 149 59,4%

• Ankete Katılan
    251
bu sene siyah beyaz mobilya çok var. seninkileride çok beğendim Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin.
bende yatak odamı siyah beyaz düşünüyorum bakalım hayırlısı.

bu sene siyah beyaz mobilya çok var. seninkileride çok beğendim Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin.
bende yatak odamı siyah beyaz düşünüyorum bakalım hayırlısı.

aamiinnnn hepimize nasip etsin inşallah teşekkür ederim benimde yatak odam siyah beyaz az kaldı bi yerleştireyim koyucam resimlerini yine

yatak odan içi açıcı ve güzel oturma odası için çocuk olana kadar sanırım temiz tutabilirsin

çocuktan sonra ne olur bilemem ,güle güle kullan kaydirigubbakcemile4

yatak odan içi açıcı ve güzel oturma odası için çocuk olana kadar sanırım temiz tutabilirsin

çocuktan sonra ne olur bilemem ,güle güle kullan kaydirigubbakcemile4

:))))) onu düşünerekten sırt ve oturma minderlerini acı kahve kollarıda beyaz deri yaptırıyoruz :)))) bakalım bu haliyle nekadar kullanışlı olacak teşekkür ederim

Çokkkkkkkkkkk cüceller bayıldım inşallah güle güle kullanırsınız cnm.Gelinliğininde üst kısmına bayıldımmmmmmmmmmmmm

güle güle kullan canım mobilyaların çok güzel gelinliğinde harika.bende nişanlı olduğum için çok dikkatimi çekiyor böyle şeyler :)sağlıklı mutlu güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.

güle güle kullan canım mobilyaların çok güzel gelinliğinde harika.bende nişanlı olduğum için çok dikkatimi çekiyor böyle şeyler :)sağlıklı mutlu güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.

çooookkk teşekkür ederimm cnmmm darısı başına daha iyileri san aolsun inşallah mutluluklarrrr

şu sıralar beyaz mobilyalar çok popüler.boshayallersmile güle güle kullanın a.s.

güle güle kullan benim de hayalimde olan mobilyalar bunlara yakın. Bir an için İstanbul'da olasım geldi. markaları varsa bana özelden mesaj atabilir misin

Back
X