• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Muradıma Erdim Bende Mobilyalarımı Aldim

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Beğendinizmi

• Beğenmedim :(((

OY: 36 14,3%
  • İdare eder ;)

OY: 66 26,3%
  • Çok beğendim :)))

OY: 149 59,4%

• Ankete Katılan
    251
çook beğendim canım güle güle oturun bayıldım:):) canım bu mobilyalar maya stil' e ait bi marka mı? yoksa başka bir markamı? biz istanbuldan alamıyacağız da ama başka bir firmaya aitse bende bakmak isterim bu muhteşem şeylere:):)

Hepsi de çok güzel güle güle kullan. ama bana göre yemek odası takımın siyah beyaz değil de koltukların ve orta sehpan gibi beyaz ve doğal ahşap rengi kombinasyonundan oluşsaymış daha uyumlu olurmuş. ama yine de güzel.

bunlar sadece modeller koltuklarında mobilyalarında rengi değişecek mobilyam beyazlı abanozlu olacak abanoz ön planda olacak bukadar beyaz olmayacak koltuklarda kollar beyaz oturma yerleri kahve rengi olacak çooookkk teşekkür ederim

çook beğendim canım güle güle oturun bayıldım:):) canım bu mobilyalar maya stil' e ait bi marka mı? yoksa başka bir markamı? biz istanbuldan alamıyacağız da ama başka bir firmaya aitse bende bakmak isterim bu muhteşem şeylere:):)

koltuk ve yemek odası maya still yatak odasını ben internetten bulup gösterdim aynısını yapacaklar bakalım hayırlısı çokk teşekkürler ama güvendiğin kaliteli biyere vrirsen yaparlar tabi cesaret ben yatak odasını verdim ama süprizle karşılaşmam inşallah ürünleri güzel kaliteli görünüyo gerçii

Merhaba beyaz mı aldın koltuklarını takımını falan
bu arada çok güzeller bende çok istiyorum ama karrasızımm

Merhaba beyaz mı aldın koltuklarını takımını falan
bu arada çok güzeller bende çok istiyorum ama karrasızımm

oturma ve sırt minderleri kahve rengi olacak bende cesaret edemedim düz beyaza o nedenle kahve seçtik minderleri ama ben her ihtimale karşın minderlerin beyazınıda diktircem aradada öyle kullanırım :)))) teşekkür ederimmmm ayrıcaaa

özlemmm çok güzel güle güle kullan hepsini inş.biz de pazar bi dolanalım diye gttik renkmobilyadan koltuk tak sectik. şimşekten bi yemek odası beğendim. senin dediğin yerleri bulamadım ama buhaftasonu tekrar gtcez bakcaz güzel şeyler varmış hakkaten yaa modokoya gtmeye gerekyok.benim de yemekodam beyaz gri.koltuklar gri siyahbeyaz olcak yatakodamda siyah beyaz .haydi lilililililiilllllllllllllllliiiiiiiiiiiii

tehoo teho lilililiilliililli ayyy hadii hayırlısı olsun bitanem çok sevindiiiimmm bak ama fetih mahallesine bakmanı tavsiye ederim bak örnek mahallesini biliyomusun göztepe köprisünü geçince ilerden sağa yok ayrılıyo örneğe oradan gir dümdüz git ilerde cami var örnekte caminin sokağından gir yolun sonuna doğru ztn oradan sor herkeş gözterir bebeeeemmm ok.

bu arada hayatım bende hayat colora gittim dün :))) dış mekan resimler hakkaten süpermiş 16 pozlu 650 dedi bunu 3 taksit yapıyomuş nakitte 550 olur didi :kedi:

canımyaa ben fetihe baktım zaten pazargünü saat4te gittik tabi osaatten sonra çok dolanmadık yine de 15 20mağazaya baktık da seninkileri göremedim bu pazar yine gidecüzz bakacam onlara. koltukları aldık. şimçik yemekodasını da hallettik gibi bi yatakodası kaldı.ama gercekten güzel şeyler var tesk ederimm. yaa hayata gttin dimi çokgüzel çekmişler evet albümlere biz de baktık. biz büyükihtimal oraya gtcez canım tavsiye ediyorum dışmekanda çektireliim ikimizde haydi liliililililililli

o kadar şeyi 8.000 tl ye mi aldınız ne güzelya samsunda çok pahalıherşey. şöyle iyi bişey alim dersen zor valla ben sadece yatak odasına 5.000 tl verdim ama burası çok pahalı istanbulda bir sürü mağaza vardır ne güzel benimde düğün temmuzda eşya bakmaktan kafam karma karışık oldu beğendim senin aldıklarını allah güle güle oturmak nasip etsin hayırlı olsun.

o kadar şeyi 8.000 tl ye mi aldınız ne güzelya samsunda çok pahalıherşey. şöyle iyi bişey alim dersen zor valla ben sadece yatak odasına 5.000 tl verdim ama burası çok pahalı istanbulda bir sürü mağaza vardır ne güzel benimde düğün temmuzda eşya bakmaktan kafam karma karışık oldu beğendim senin aldıklarını allah güle güle oturmak nasip etsin hayırlı olsun.

amiiinnn inşallah hepimize ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.. valla evet iyiye aldım valla yatak odası süpriz olacak bakalım inşallah umduğum gibi çıkar ama koltuk ve yemek odası gibi olursa hayal kırıklığına uğramam diye düşünüyorum

Çok güzeller ağız tadıyla kullan hepsini inşallah:) nereden aldım canım bunları bende mobilya bakıyorum:))

çooookkk teşekkür ederim sağol istanbuldaki fetih mahallesinden aldım hepsini bi yerden aldın darısı başına bakmanı tavsiye ederim güzel yerler var ve fiyatlarda uygun

Back
X