• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Muradıma Erdim Bende Mobilyalarımı Aldim

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Beğendinizmi

• Beğenmedim :(((

OY: 36 14,3%
  • İdare eder ;)

OY: 66 26,3%
  • Çok beğendim :)))

OY: 149 59,4%

• Ankete Katılan
    251
nem ve musyas çokkk teşekkürler sevindim beğendiğinize allah hepimize güzel günlerde oturmayı nasip etsinnn amiiiiiiiiiiiiiinnnnnn

Ozlemcim cok guzel mobilyalarin.Kotuklarini cok begendim, Evine yerlesmis halini gormegi merakla bekliyorum. Cok mutlu ol insallah

Canım gelinnliğine de baktım şimdi ,eşyalarına da bakıyorum gerçekten güzel .Ben de yakında ewlenicem takipteyim seni:)

cnmmmmmmmmmmmmm cok gusel walla hepside..hepsinede bayıldımmmmm:lepi: hadi bakalım sıra bizde :) gule gule kullan cnm benm :nazar:opuyorumnanaktan

Canım gelinnliğine de baktım şimdi ,eşyalarına da bakıyorum gerçekten güzel .Ben de yakında ewlenicem takipteyim seni:)

cnm benim teşekkür ederim allah tamamına erdirsin varyaa ben nasıl fıldır fıldır bakınıp araştırıyodum çok gzel heyecanlar yaaa gönlüne göre olsun herşeyyy opuyorumnanaktan

Yatak odanı da beğenmeme rağmen ,ben olsam hepsini beyaz almazdım çünkü salon beyaz yatak odası byeaz hani ben birbirinden farklı olsun isterim ama senin tercihin sonuçta canım mutluluklar diliyorum sanaopuyorumnanaktan

Yatak odanı da beğenmeme rağmen ,ben olsam hepsini beyaz almazdım çünkü salon beyaz yatak odası byeaz hani ben birbirinden farklı olsun isterim ama senin tercihin sonuçta canım mutluluklar diliyorum sanaopuyorumnanaktan

ben aslında salonumu siyah istiyodum koltuklarımı filan ama nişanlım kahve tonu olunca böyle olsun dedim ee o öyle oluncada yatak odası böyle oldu :)))) kısmet artık en güzelleri senin olsun inşallah zemuszemus

canımcımmmmmmmmmmmmm hayırlı olsunbızım burdan almıstın dımı hersey muhtesem ama bence yastıkların rengını degıstırebılırsın yatak odasına bayıldımm harka yavv allah gule gule oturmak nasıp etsın ozelden msjını goremıorum yarın uğrucam sana yazıp ver olurmu?

Back
X