Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepsi de çok güzel güle güle kullan. ama bana göre yemek odası takımın siyah beyaz değil de koltukların ve orta sehpan gibi beyaz ve doğal ahşap rengi kombinasyonundan oluşsaymış daha uyumlu olurmuş. ama yine de güzel.
ayy baya güzelmiş :lepi:
çook beğendim canım güle güle oturun bayıldım:):) canım bu mobilyalar maya stil' e ait bi marka mı? yoksa başka bir markamı? biz istanbuldan alamıyacağız da ama başka bir firmaya aitse bende bakmak isterim bu muhteşem şeylere:):)
Merhaba beyaz mı aldın koltuklarını takımını falan
bu arada çok güzeller bende çok istiyorum ama karrasızımm
o kadar şeyi 8.000 tl ye mi aldınız ne güzelya samsunda çok pahalıherşey. şöyle iyi bişey alim dersen zor valla ben sadece yatak odasına 5.000 tl verdim ama burası çok pahalı istanbulda bir sürü mağaza vardır ne güzel benimde düğün temmuzda eşya bakmaktan kafam karma karışık oldu beğendim senin aldıklarını allah güle güle oturmak nasip etsin hayırlı olsun.
canım çok güzel eşyaların ağız tadıyla güle güle otur
Çok güzeller ağız tadıyla kullan hepsini inşallah:) nereden aldım canım bunları bende mobilya bakıyorum:))