eline sağlık Mune. görsellerden taratıp hangi sitelere ait olduğunu bulsan ve kaynak olarak eklesen olur mu acep:26: şahsen kendi adıma söyleyim şiirlerimi (1-kim nitsin benim şiirimi o ayrı mesele tabi de, 2- el becerim olmadığı için şiir örneğini verdim) başka bir forumda ismimle eklenmiş görsem çok hoşuma gider.
Kimini yabancı sitelerden almıştım, bir ara arayıp bulmaya çalışırım, böyle şeylere meraklı olduğum için kendim için biriktirmiştim görselleri, birşey başka birşey çağrıştırıyor bende çünkü:)))
Biz resim ekleyebiliyor muyuz peki?
Elbette, hatta herkes fikirlerini de yazabilir, şundan şunu yapıyorum, şu artık materyalleri değerlendirelim gibi.
Sizlerin de paylaşımlarıyla bu konunun zenginleşeceğini düşünüyorum
Eki Görüntüle 895571 Arkadaşlar bunlar mama kutuları..Pazardan aldığım kaplarla sardım bir güzel.Bu bebekleri de 3'lü şekilde satıyorlardı çok ucuz bir yerlerde kullanırım düşüncesiyle almıştım.Bebekleri de o kaplarla kaplayıp azıcık süsledim.Yapıştırdım kutulara.Bu kutular ısıya,kokuya ve neme daha dayanıklı bebek maması kutusu olduğu için.Bu yüzden kutuların içine çay, şeker, tuz koydum.Çok kolay bunu yapmak fikir olsun diye paylaşıyorum.
Emeklerine sağlık, çok güzel olmuşlar, üst kapakları elyafla hafif doldurulup üstü kumaşla kaplanırsa, içine dikiş malzemeleri, üstü iğnedenlik olarakta kullanılabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?