Mune'ce...

acaba o mumların dıbındekı beyaz renklı olan ne ki? tuz gıbı gorunuyo ama yanmayan bısey olması lazım tuz yanar dımı_?

Elimde birkaç tane kızımın atkısı var,hiç aklıma gelmemişti.Atkıları ve şapkalarını kaldırmıştım,ihtiyacı olan birini bulabilrsem veririm diye.
Deneyeceğim,işleme ve kurdaleylede süsleme yapmaya çalışacağım.kızım 3 yaşında ve etek hastası
çok teşekkürler

tarifimi yapmışım,fotoğrafını da koyayım,daha açıklayıcı olsun.
Bu kar küresinin bana maliyeti 4 tl oldu,kapak kısmına da notumu yazdım,pek cici oldu ^^

Çok hoşuma gitti yapması da çok zor değil

Eki Görüntüle 997728
Mune size nerden mesaj yazicagimi bilmiyorum benim 2-3 gun once acdigim dertlesmeye ihtiyacim var adli konumu kapatdiniz ok sorum benin acdigim konuda bana hakaret dolu mesajlar geldi ben onlari kime sikayet edebilirin gormemis insanligi ogren doktorali falan degil yalanci bani yedi falan bi suru hakarete maruz kaldim lutfen benimde haklarim var site icinde kime nasil sikayet edebilirim bana haksiz yere hakaretde bulunan uyeleri bunun adi terbiyesizlik baska bisey degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…