Med, söylediğin o sıvıyı anladım, adı dilimin ucunda, hatırlayana kadar düşünürüm şimdi:)))
cmrmduru,
görseller netten alıntı ama ben çok meraklıyım böyle şeylere, maksat hem evde kullanılmayan, atılan şeyleri değerlendirmek, hemde küçük bütçelerle güzel şeyler üretmek.
Eskiden yaptıklarımı saklasaydım keşke size fikir olurdu, mesela bir örnek kızım 2-3 yaşlarındayken bir etek alayım dedim ama birtürlü istediğm gibi süslü bir etek bulamadım, polar atkı vardı elimde, uçları püsküllülerden, kızımın belle diz arasını ölçüp atkının püsküllü bölümlerinden o ölçülerde kesip iki yanını diktim, bel kısmını da kıvırıp lastik taktım, düz renk olduğundan tığla minik çiçekler yapıp süsledim, atkının kalan orta kısmından da eteğe takım olsun diye yelek yaptım, uçları püsküllü süslü püslü bir etek oldu, o kadar değişik olmuş ki arkadaşım mağazadan aldım zannetti, aynısından arkadaşımın kızına da yaptım, polar atkı dediğin o zamanlar 3-5 lira birşeydi. Altı üstü bir atkı dersiniz ama hayal gücünü kullanırsanız 2-3 yaşlarındaki kızlara şirin bir takım haline dönüşebiliyor