- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
evet bozma bencede
allah kabul etsın. allah senın nıyetını bılıyor sonucta
rahatladım biraz sağol :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet bozma bencede
allah kabul etsın. allah senın nıyetını bılıyor sonucta
Amin cümlemizinamin seninkide
umarım :/ tesekkür ederim
duşa girmek problem deilde tabi duş başlığından su içmek gibi fantazin yoksa o son kolayı içmeyeydin iyiydi
:))))) Valla oldu da isim vermeyeyim, zaten epeydir siteye de girmiyor, ayıp olmasın şimdi:)))açılışı yapayım bari
mune, hiç boğmak istediğin bir üye oldu mu? hani kafasını duvardan duvara gezdırmek, ahh bu da beyın israfı dedıgın bir üye ?
Gündüzleri de giriyorum ama ev kadını olduğumdan ev işleri, alışveriş, ailemle zaman geçirmeye ayırıyorum gündüz saatlerini, hem akşam saatlerinde kafamda onu mu yapsam, bunu mu pişirsem gibi şeyler olmadığından daha rahat ve daha çok zaman ayırabiliyorum siteye.Mune, genellikle akşamları hatta gece vakitte Kadınlar Kulübünde oluyorsun gündüzleri pek vaktin yok mu ?
Abla, bu teklifi ikinci kez duyuyorsun herhalde. İlk duyduğunda içinden ''aman yaaaa bir hafta şimdi tekrar tekrar kendimi mi anlatıcam '' diye geçirdin mi hiç ?
Ha bir de mesaj atmak mı , adam banlamak mı ? Hangisini daha eğlenceli buluyorsun
Ha bir de alımlar ne zaman başlayacak diye soracağım ama korkuyorum , sormuş kadar oldum biliyorum, neyse hayırlı ramazanlar..
Mune, nasıl Administrator oldun ? Administrator olmak nasıl bir duygu ? Görevini severek mi yapıyorsun ?
Hahhahahahhahaha arada yapıyorum, çaktırmadan sessizce takip ediyorum:)))bir soru daha sorayım...
mune, sitede oldugun halde yokmus gıbı davrandın mı hiç? ya da ölü taklıdı yaptın mı Eki Görüntüle 1171280 Eki Görüntüle 1171281 Eki Görüntüle 1171282 Eki Görüntüle 1171283 Eki Görüntüle 1171284
Mine kaç yasinda acaba hep merak etmisimdir ?
kaç yıllık evlisin..?
evlilikle ilgili bir derdim vardaki arkadaşlara ne önerirsin..?
en sevdiğin film hangisi?
Mune instangram hesabın varmı acaba
Mune, hiç ''Bir Derdim Var'' bölümüne açacak kadar bir derdin oldu mu ?
Mune 'nin takıntıları nelerdir, uğursuz saydığı bâtıl inançları varmidir
Sorgulamaz mıyım, çok sorguladım, hala da sorguladığım, üstünde düşündüğüm şeyler var.genç kızlığından buyana hiç dini sorguladımı?
nasıl bir çocukluk geçirdi?
bakımlı bir hatunmu..rutinleri neler bakımla ilgili..
Mune sen insanmisin , sen bir meleksin melek :):)
Cevaplar ne zaman gelecek
Mune kac yasindasin? Evli bekar? Bide tek bir kisimisin yani mune olarak bikac kisi mi var bir kisimi? Yeniymde ondan soruyorum bide bu kdr insan site kurallarina uymuyor vs bunlara nasil yetişiyorsun hep merak ediyorum smdiden tskrler
Kızım çok iyi şükürler olsun ki, şu sıralar ev kızı moduna girdi:))) dersaneye başlayana kadar ev işlerinde ihtisas yapmaya karar verdi:))) hergün yeni bir tatlı tarifi bulup duruyor, bu yaşına kadar hiçbir iş yaptırmadım, o yüzden kızımı mutfakta görmek tuhafıma gidiyorMune senin bir kzın vardı nasıl iyi mi ne yapıyor şimdi ?
:)))) sence?mune beni tanıyor musun ?
Tövbe tövbe:))) iyi bilirizzzzzz.bomba soruyu soruyorum
mune tolını nasıl bılırsın?
Ay Allah korusun, Allah sağlıklı uzun versin, hesaplar üye olurken siteye verdiğiniz mail adresi aktif olduğu sürece aktif kalır, üyelik iptali istenirse de iptal edilir.Hep merak etmişimdir öldüğümüzde bu kk hesaplarımız ne oluyor ?
Allah kısmet etmişse, nasipse evet 30 gün orucumu tutmak istiyorum.Mune, bütün Ramazan boyunca oruç tutacak mısın ?
Hayirli ramazanlar herkese, Allah kabul etsin simdiden :))))
Bende en cok banlanan kisiyi merak ediyorum ve en cok su üyenin yorumlarini begeniyorum dedigigi üyeyi
Bu isim çok eskiye dayanıyor, eskiden İstanbul'a Araplar gelir, Avrupa yakasında sezonluk evler kiralarlardı, sene 1987-88 civarları, işte o Arap ailelerinden biri bir kıza Mune diye seslenmişti, nedense çok hoşuma gitmişti isim, yıllar sonra bu siteye üye olurken kendi adımla üye olamayınca bu isim aklıma geldi kullandım, gerçek ismi Mune olan ve bu sitede üye olan ablamızdan öğrendiğim kadarıyle liman parıltısı demekmiş.Mune nickini nerden turettin ne anlama geliyor
Mune burcun ne :)
"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."
bilmem ki:18: ya tanıyorsan:)))) sence?
bilmem ki:18: ya tanıyorsan
:)))))
42 yaşındayım, 20 yıllık evliyim, Mune birtek benim, benden başka mune yok, sizlerin sayesinde yetişiyorum, site kurallarına uymayanları bildiriyorsunuz, gelen şikayet bildirimlerine bakıp iddia edildiği gibi kurallara uymama durumu varsa işlem yapıyorum.
.
Tskr ederim cvp verdigin icin :)) ama sende en cok komigime giden sey mesela fake bi hesap ve bi konu acilmis.. uyeler farkedince baslio dalga gecmeye herkes komik komik seyler yazio ve senin gelmenle birlikte herkesin toz olmasi bende vardm orda sahsen ama cok komik oluyor o durum :d
Bir sorum daha var. Mesela erkek olupta burda uye olan kiz gbi davranan birilerini yakaladiniz mi hic? Yakaladiysaniz nasil farkettiniz bu durumu cok merak ediormm :))
Hepinize hayırlı sabahlar, artık gidip yatayım, bugün orucun ilk günü ve bunsuz ilk gün olacağından gündüz pert olurum kısmetse akşama görüşmek üzere
Hepinize hayırlı sabahlar, artık gidip yatayım, bugün orucun ilk günü ve bunsuz ilk gün olacağından gündüz pert olurum kısmetse akşama görüşmek üzere