Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli ramazanlar herkese, Allah kabul etsin simdiden :))))
Bende en cok banlanan kisiyi merak ediyorum ve en cok su üyenin yorumlarini begeniyorum dedigigi üyeyi
Amin canım...
Mune gelicek zaten meraktan çatlayacağım artık Mune gel hadi çatladık burda meraktan... :))
Ya yinede bilemem kabul olur mu olmaz mı diye ama... .Canım, sonuçta bilmiyordun ama bir internette araştır. Ayrıca ezanı duymadın mı?ya aklım izmitte kalmış 3:33 yazıyordu, dusta idim çıktım kolamı içtim 3:34 tü, ama burada 3:27 miş napıcam bennnnnnnnnnnnnnnnnn
Ya yinede bilemem kabul olur mu olmaz mı diye ama... .Canım, sonuçta bilmiyordun ama bir internette araştır. Ayrıca ezanı duymadın mı?
Mune suan rüyalar aleminde 😴😴 :)))
dustaydım çıktım hemen kolayı içtim (((((((((((((((((((
Ama canım belki de birşey olmaz sonuçta bilmiyordun ? Bilerek yapmadın ki bence internette araştır ya da bir derdim var a aç diycem ama ohoo 2 saat cevap atmazlar evde kim varsa sor ona...
bildiğim kadarıyla sorun olmuyordu. sonucta bilerek yapılan bir şey değilya aklım izmitte kalmış 3:33 yazıyordu, dusta idim çıktım kolamı içtim 3:34 tü, ama burada 3:27 miş napıcam bennnnnnnnnnnnnnnnnn
Hadi bakaliimmmBence de ya uyuyor rüyaar aleminde, ya da sofrayı toplayıp bulaşıklar ile ilgileniyordur... Bence Mune yarın girecek...
Bilerek yiyip icmedigin sürece orucun bozulmaz merak etme, Allah kabul etsindustaydım çıktım hafi hemen kolayı içtim (((((((((((((((((((
evet bozma bencedetesekkür ederim
bozmayacam orucu ama sonra kaza yapacam kendime çok kızgınım şu an illa dusa girmem lazımdı sanki Eki Görüntüle 1171307
amin seninkideHadi bakaliimmm
Bilerek yiyip icmedigin sürece orucun bozulmaz merak etme, Allah kabul etsin
tesekkür ederim
bozmayacam orucu ama sonra kaza yapacam kendime çok kızgınım şu an illa dusa girmem lazımdı sanki Eki Görüntüle 1171307