Mune 1 Hafta Boyunca Bu Topikte Olacak!!! :))

Mune tolini banlamaktan ne zaman vazgeciceksin acaba

ben hep yazdıklarına gülüyorum nie banlıyor seni anlamıyorum, bazıları sürekli şikayet ediyo seni heralde, kimlerin seni şikayet ettiğini görebiliyomusun?

ben hep yazdıklarına gülüyorum nie banlıyor seni anlamıyorum, bazıları sürekli şikayet ediyo seni heralde, kimlerin seni şikayet ettiğini görebiliyomusun?
Kimin şikayet ettiğini göremiyorum ama zaten mimli olduğum için şikayete pek gerek kalmıyor

Mune onur üyeliği yokmu onu istiyorum biliyorsun,azim edip sonunda alacam yoksa yakarım bu siteyi
Yüzbin çakma üyelik alır saldırırım
Not:Kendi ipini çeken hanım

Sağol, önce kızkardeşimi sonra babamı, ikisininde ölümü ani oldu

Basiniz sagolsun cok uzuldum

Kac yasindasiniz
Kk ya mune olmadan once napiyordunuz
Siteyi ilk gordugunuzde normal uye mi olmustunuz yoksa direk boyle rutbeli mi oldunuz

Aynn bunu ben de merak ediyorum
Sarı renkli rumuzu olan üyeler kim

Zahmet edip cevapladığın için teşekkür ederim Mune abla :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende şunu merak ediyorum....
bazı üyeler bikaç sefer nikini değiştirirken ben talep te bulunduğumda değiştiremeyeceğimi değiştirsem de ancak ismimi kullanabilecegimi söylediler
nedendir acaba

öyle görünüyor malesef :18::18: abla,sen geyikten cikma en iyi ara ver unutulana kadar

Geyik kesmiyor artık,her yer benim

bende şunu merak ediyorum....
bazı üyeler bikaç sefer nikini değiştirirken ben talep te bulunduğumda değiştiremeyeceğimi değiştirsem de ancak ismimi kullanabilecegimi söylediler
nedendir acaba

Hayır değiştirebilirsiniz,isim ile nick almanız şart değil,benşm bile değişti yani...

muneyi getirin bana!

Kızzzzz carrie nerdesin sen

1 haftalık süre dolmuş ama ben yeni gördüm yazmak istiyorum mune belki cevaplar
5 yıldır bu sitedeyim ben ama muneyle hiç konuşmuşluğum yok sessiz sakin bi insanım kendi halimde dolaşıyorum buralarda banlancak bi şeyde yapmıyorum 1 kerecik banlandım :) yani dikkat çekcek biride değilim bütün bunlara rağmen üyeliğimin baya eski olması sebebiyle mune beni tanıyomu isim olarak

muneyi bilmem ama, ben seni daha önce hiç görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…