• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MUMU02 Meme Estetiği Ameliyatı

canıımm çook merak ettim yaaa nsl çok küçüldüler? inşallah sana öyle geliyordur canım. benim doktorumda bana enaz 260cc öneriyor, ben de biraz dha büyük istiyorum. senin fotoğraflarını ben de göreblirmiym canım. inşallah herşey yoluna girecektir bir an önce istedğin görüntüye kawuşursun :71::71:

Canım sana tavsiyem başka doktorlarada git,görüş.Bana bile maksimim 280cc olur diyen doktorlarda olmuştu,300cc diyen doktorlarda olmuştu.Ama 400cc taktırdım,bu bile aman aman çok büyük bir protez degil canım.Size tavsiyem 350cc den aşşagı tak-tır-ma-yın.Zamanla şişlikler gidince gözünüze daha küçük gelecektir.

Canım sana tavsiyem başka doktorlarada git,görüş.Bana bile maksimim 280cc olur diyen doktorlarda olmuştu,300cc diyen doktorlarda olmuştu.Ama 400cc taktırdım,bu bile aman aman çok büyük bir protez degil canım.Size tavsiyem 350cc den aşşagı tak-tır-ma-yın.Zamanla şişlikler gidince gözünüze daha küçük gelecektir.

canıım ben çook büyükte istemiyorum. ben de kötü durur zaten çok zayıfım çünkü. ama çok küçükte olmasını istemiorum , korkuyorum ben de memnun olmamaktann:43:

teşekkür ederim canım mesajına :) şu sporcu sutyenini bir atabilsem belki biraz daha keyfim yerine gelecek bakalım :)

CNM sana öyle geliyordur, 270 cc lik resimler gördüm büyük duruyorlardi, zannetmiyorum ki 250 cc cOOk fark etsin ! Merak etme normal sütyene gecince fikrin degisecektir eminim... Bende cok merak ettim, albümün varsa bende görebilir miyim ???

Sitemizden doktor,hastane,klinik ve operasyon metodlarıyla ilgili fikir edinebilirsiniz lakin burada paylaşılanlar ameliyat olmuş hanımların bilgi ve tecrübesinden başka birşey değildir,bunu göz ardı etmeyiniz,bu nedenle lütfen kullanılacak protezlerle ilgili hertürlü detayı,ameliyatla ilgili tüm bilgileri doktorlarınızla görüşünüz.
En sağlıklı bilgilendirmeyi dalında uzman doktorlar yapacaktır.

önümüzdeki ayiçin operasyonu düşünüyorum barış beyde karar kıldım.. poisa nın protazlerini görünce inanmakta zorlandım olağanüstü doğal duruyorlar heleki yumuşaklığını düşünemiyorum :)) Ustalığına hayran kaldım doğrusu. sizinde fotografları görebilir miyim

Album yapamadim kizlar daha, isyerinden girdigim icin gorunur diye foto yukleyemiyorum bilgisayara ama ben de en kisa zamanda koymak istiyorum. Simdi aklima geldi cepten denicem bakalim. Cok kuculduler demem tabiki ameliyat sonrasina gore ama yine de 250cc tatmin edici olmuyormus. Ve bunu soyleyen ben, kesinlikle kendimden son derece emin buyuk istemiyordum. Buyuk diyebilecegin olcu 350 gibi basliyormus. Tabiki boy yapi onemli, ben 170-56kg olarak bende istedigim, buyuk olmayacak olcu 300mus kesinlikle, gosterisli olmasin cok denirse 275 falan olabilir. Ama iyi dusunmek lazim, gosterisli olmasinlar yalan oluyo is isten gecince :)

canıımm çook merak ettim yaaa nsl çok küçüldüler? inşallah sana öyle geliyordur canım. benim doktorumda bana enaz 260cc öneriyor, ben de biraz dha büyük istiyorum. senin fotoğraflarını ben de göreblirmiym canım. inşallah herşey yoluna girecektir bir an önce istedğin görüntüye kawuşursun :71::71:

canım, albüm yaptım, 250cc kasaltı, fikrin olsun..

çok teşekkür ederim kuzumm, idare edicez artık :) en azından yaptıracak arkadaşlara bir fikir olur.

idare etçez deme resimlerinede yorum bırakmıştım zaten gerçekten çok hoş duruyor böyle karamsar olma

canım umarım göğüslerini güle güle kullanıyorsundur ... resimlerini görmek isterdim fikir edinmek açısından çünkü büyükce olsun ama doğal dursun istiyorum şimdiye kadar baktıklarım yapaydı estetik olduğu çok belliydi öyle olsun istemiyorum :50:

canım umarım göğüslerini güle güle kullanıyorsundur ... resimlerini görmek isterdim fikir edinmek açısından çünkü büyükce olsun ama doğal dursun istiyorum şimdiye kadar baktıklarım yapaydı estetik olduğu çok belliydi öyle olsun istemiyorum :50:

burdamı gördün yapay olanları :53:
valla ben hiç yapay görmedim belki bazı arkadaşlarımızın ölçüleri büyük yada küçük diye değerlendirebiliriz ama yapay asla :19:
küçük de dediğim olmadı ama kimine şu büyük yada şu küçük denilebilir ama resimlerini gördüğüm bütün arkadaşlarımınki gayet doğal :82:

Bence de öyle canım, şimdiye kadar gördüğüm arkadaşlara hayran kaldım gayet doğal ve sağlıklıydılar.. Bildiğim kadarıyla küçültme işlemi biraz sıkıntılı sanırım :(

burdamı gördün yapay olanları :53:
valla ben hiç yapay görmedim belki bazı arkadaşlarımızın ölçüleri büyük yada küçük diye değerlendirebiliriz ama yapay asla :19:
küçük de dediğim olmadı ama kimine şu büyük yada şu küçük denilebilir ama resimlerini gördüğüm bütün arkadaşlarımınki gayet doğal :82:

yok canım burda değil mesaj sayım yeterli olmadığı için henüz burdakileri göremedim ... bana doktorumun göstertikleri ve benim tıp sitelerinde baktıklarım onlar bana doğal gelmedi artık onlar başka ülkeden oldukları için mi yoksa senin benim gibi normal olmadıkları için mi bilemedim :26:

yok canım burda değil mesaj sayım yeterli olmadığı için henüz burdakileri göremedim ... bana doktorumun göstertikleri ve benim tıp sitelerinde baktıklarım onlar bana doğal gelmedi artık onlar başka ülkeden oldukları için mi yoksa senin benim gibi normal olmadıkları için mi bilemedim :26:

evt ya bende yabancı sitelerindekine baktıkça soğuyorum valla :19:
bizim kızlarınkine baktıkça içim açılıyo :16:
hakkaten çok fark var aralarında :53:
ama bizim kızlarımız güzel doktorlarımız becerikli :82: sonuçta muhteşem oluyor tabi :34:

evt ya bende yabancı sitelerindekine baktıkça soğuyorum valla :19:
bizim kızlarınkine baktıkça içim açılıyo :16:
hakkaten çok fark var aralarında :53:
ama bizim kızlarımız güzel doktorlarımız becerikli :82: sonuçta muhteşem oluyor tabi :34:

aynen bebiş :54:

mumuocum ya niye beni arki olarak kabul etmiyorsun kusura bakma özel mesaj atamıyorum çünkü mesaj sayım yeterli değil... senin albümünü çok merak etmiştim halbu ki :43:

Back
X