• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MUMU02 Meme Estetiği Ameliyatı

Arkadaşlar bugün Barış Bey le randevum vardı. 25 gün oldu ameliyat olalı uyuşukluk bir süre daha sürer sabırlı olun dedi. Gögüs ucu hassasiyeti ile ilgilide his kaybı en kötüşeydir hassasiyet his kaybı olmadığını gösterir buna sevinmeliyiz. Hassasiyette geçici bir durum dedi.

Bugün barış beyden diğer yöntemlerle ilgili resimler göstermesini isteim birkez daha doğru karar vermişim die sevindim

iz durumu nasıl şuan ben onu merak ediyorum tamamen kayboluyomuymuş.

iz durumu nasıl şuan ben onu merak ediyorum tamamen kayboluyomuymuş.

Selam,

Arkadaşım ben ameliyat olalı 6 ay oldu. İzler gögüs altı kesisi ile olduğum için gögüs kıvrımında var incecik bir çizgi halinde ancak karşıdan bakan birinin izi görmesi mümkün değil.

Ameliyat oldun mu fikrim yok ama bu operayonu düşünen bir kişinin ize fazla takılmaması gerektiği görüşündeyim. Araştırmalarımda hiçbir kesi izinin tamamen kaybolmasının mümkün olmadığını cerrahların yazılarında okudum. Ancak izler minumum seviyeye ulaşınca rahatsızlık durumuna göre bir iki lazer seansıyla halledilebilir die düşünüyorum=)

Sevgiler

Selam,

Arkadaşım ben ameliyat olalı 6 ay oldu. İzler gögüs altı kesisi ile olduğum için gögüs kıvrımında var incecik bir çizgi halinde ancak karşıdan bakan birinin izi görmesi mümkün değil.

Ameliyat oldun mu fikrim yok ama bu operayonu düşünen bir kişinin ize fazla takılmaması gerektiği görüşündeyim. Araştırmalarımda hiçbir kesi izinin tamamen kaybolmasının mümkün olmadığını cerrahların yazılarında okudum. Ancak izler minumum seviyeye ulaşınca rahatsızlık durumuna göre bir iki lazer seansıyla halledilebilir die düşünüyorum=)

Sevgiler

tşk canım ben uuzun süredir düşünüyorum operasyonu bununla ilgili konuda açtım yorumlarla kafanda dahada şekillenmeye başladı tam olarak göğüs kıvrımınamı denk şuan senin izlerin bazı kişilerin kıvrım üstünde iz var ve çok görünmesede hoş durmuyor

Altın 86 canım bana özel mesaj atmışsın ama benim 100 mesaj olmadığı için özel mesaj atma hakkım yokmuş ne yazık ki..benim çene geride olduğu için çeneye protez takılmadan şöyle sorunlar çıkabilirmiş; burun yüze göre yine iri dururmuş,yada burnu küççük çeneye göre çok küçültürlermiş ozamanda nefes alma problemleri olurmuş...Ne yapsam bilmiyorum..sen ne yapmayı düşünüyorsun canım?

Altın 86 canım bana özel mesaj atmışsın ama benim 100 mesaj olmadığı için özel mesaj atma hakkım yokmuş ne yazık ki..benim çene geride olduğu için çeneye protez takılmadan şöyle sorunlar çıkabilirmiş; burun yüze göre yine iri dururmuş,yada burnu küççük çeneye göre çok küçültürlermiş ozamanda nefes alma problemleri olurmuş...Ne yapsam bilmiyorum..sen ne yapmayı düşünüyorsun canım?

Arkadaşlar yeri değil ama konuyla ilgili yazmak istedim.
Çeneye implant operasyonunu doktorlar en son çözüm olarak düşüyorlar genelde. İlk olarak 2 yıllık geçici dolgu maddesini kullanıyorlar eğer gerekirse 2.çözüm implant takıyorlar. Geçici ama 15 dk'lık bir işlem olduğunu söylüyorlar. Ben yaptırmış birini gördüm söylemese anlamazdım..
Bilginize ..

altın 86 canım bana özel mesaj atmışsın ama benim 100 mesaj olmadığı için özel mesaj atma hakkım yokmuş ne yazık ki..benim çene geride olduğu için çeneye protez takılmadan şöyle sorunlar çıkabilirmiş; burun yüze göre yine iri dururmuş,yada burnu küççük çeneye göre çok küçültürlermiş ozamanda nefes alma problemleri olurmuş...ne yapsam bilmiyorum..sen ne yapmayı düşünüyorsun canım?

canım ya ben çok istiyorum ama eşim izin vermiyor. Ne burun ne çene :(( oraletin dediği gibi belki geçici olanı mı denesem diyorum şimdi. Ama yine burun yaptıramayacağım. Belki burun çene yapılınca daha az dikkat çeker diyorum. Yani az da olsa kalıcı bi çözümse dolguyu kullanabilirim. Bi kaç kez yaptırsam belki epey toparlanır çene. Zaten aşırı sorun yok bende. Eşim artık estetik lafını duyunca çok sinirleniyor. Sadece burun desem belki bu kadar tepki vermezdi ama çene protezi falan diyince izin vermedi. Senin msj hakkın dolunca özelden yaz yine. Bu arada konu sahibi arkadaşımızdan özür diliyorum konunun dışına çıktığımız için.

Merhaba

Bu başlıktaki konularınız bu konunuzun linkinde birleştirildi. Lütfen paylaşımlarınıza bu başlıktan devam ediniz. Kendi konunuzun linkini doktorunuzun ana konusuna kopyalayabilirsiniz.

Güzel paylaşımlar dilerim..

Hepinize teşekkür ederim. Ben 21 Eylül de Barış Çakır a ameliyat oldum. Kas zarı tekniği ile sol gögsüme 320 cc sağ gögsüme 280 cc damla nagor cohesive jel silikon kullanıldı. Henüz aha şişlerim var zamanla çok daha doğa

merhaba, ben de görebilir miyim fotoğraflarını. 2500cc yaptırdım ve pişmanım 275 olmadığına. malesef gün geçtikçe daha da iniyorlar, 1 hafta oldu, 3-4 gün önce küçük oldu diye sızlanıyordum, bugün bittiğim gündür, hiç değğmeediii :((

Hepinize teşekkür ederim. Ben 21 Eylül de Barış Çakır a ameliyat oldum. Kas zarı tekniği ile sol gögsüme 320 cc sağ gögsüme 280 cc damla nagor cohesive jel silikon kullanıldı. Henüz aha şişlerim var zamanla çok daha doğa

tatlım boyun ve kilon kaç acaba. yapı olarak nasılsın yani. bide resmleri bende göreblrmym. kendimle kıyaslıyorumda karar verme çabasındayım :66:

merhaba, ben de görebilir miyim fotoğraflarını. 2500cc yaptırdım ve pişmanım 275 olmadığına. malesef gün geçtikçe daha da iniyorlar, 1 hafta oldu, 3-4 gün önce küçük oldu diye sızlanıyordum, bugün bittiğim gündür, hiç değğmeediii :((

ıbıscım eskı hallerını dusun ve mutlu ol boyle seyler dusunme lutfen 300 de yaptısan 320 ısteyecsın bundan emın ol moralını bozma sımdı fuze gıbıler asagıya doğru bombe aldıgında daha buyuk bır goruntu olusuyor sadece bıraz zaman lazım

ıbıscım eskı hallerını dusun ve mutlu ol boyle seyler dusunme lutfen 300 de yaptısan 320 ısteyecsın bundan emın ol moralını bozma sımdı fuze gıbıler asagıya doğru bombe aldıgında daha buyuk bır goruntu olusuyor sadece bıraz zaman lazım

Ah canim yaa insallah oyle olurr, bugun 2 hafta oldu, iyice gittiler yani :( gecen hafta doktoruma soyledim dusuncemi, kas alti oldugu ici zamana ihtiyaci var dedi, su anda kas baski yapiyor, zamanla 6 ay sonra gibi kendine yer acicak ve kas salicak kendini dedi. Sanki beni avutuyomus gibi bi his var icimde :)) bu kas baskisinin zamanla gecmesi ve daha buyuk gozukmesi hakkinda ne dusunuyorsunuz? Boyle birsey gozlemleyen var mi??

Ah canim yaa insallah oyle olurr, bugun 2 hafta oldu, iyice gittiler yani :( gecen hafta doktoruma soyledim dusuncemi, kas alti oldugu ici zamana ihtiyaci var dedi, su anda kas baski yapiyor, zamanla 6 ay sonra gibi kendine yer acicak ve kas salicak kendini dedi. Sanki beni avutuyomus gibi bi his var icimde :)) bu kas baskisinin zamanla gecmesi ve daha buyuk gozukmesi hakkinda ne dusunuyorsunuz? Boyle birsey gozlemleyen var mi??

aaaaa canım senı tesellı etmek ıcın soylemıyorum gercekten ben 1 3 6 ay ve 1. yıl resımlerı cok gordum nerdeyse 1 beden daha buyuk 1. yılın sonunda...:34:

canım sıkma canını doktorun bir bildiği vardır hemde mantıklı geliyor söylediği kaslar alışınca daha büyük duracaktır bu durumunu görmedim ama eminim bu hali bile güzeldir sen kuruntu yapıyorsunudr:-))

canım sıkma canını doktorun bir bildiği vardır hemde mantıklı geliyor söylediği kaslar alışınca daha büyük duracaktır bu durumunu görmedim ama eminim bu hali bile güzeldir sen kuruntu yapıyorsunudr:-))

teşekkür ederim canım mesajına :) şu sporcu sutyenini bir atabilsem belki biraz daha keyfim yerine gelecek bakalım :)

canıımm çook merak ettim yaaa nsl çok küçüldüler? inşallah sana öyle geliyordur canım. benim doktorumda bana enaz 260cc öneriyor, ben de biraz dha büyük istiyorum. senin fotoğraflarını ben de göreblirmiym canım. inşallah herşey yoluna girecektir bir an önce istedğin görüntüye kawuşursun :71::71:

Back
X