mulakat...

cillikiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
713
0
96
Diğer
slm kizlar :))ben daha once hic calismadim ve is basvurularnda bulundum:)tabi daha mulakata cagirilmadim ama size bisey sormak istiyorum:)sizce mulakata giderken normal giyindigim gibi mi giyineyim yoksa daha bole i kadini tarzinda micok sacma bi soru belki ama yinede sorma geregi duydum:)benim giyinis tarzim spor elegant:))

spor olur mu kız ALLAH iyiliğini versin ya takım giy yada en azından bir kumaş pantolon üstüne gömlek

spor olur mu kız ALLAH iyiliğini versin ya takım giy yada en azından bir kumaş pantolon üstüne gömlek

hahhahaa ya sende converslerle gidicem demiyorumoff hicte sevmyiom ben takim ole kumastann pantalon falan ya :))kot giysem ya sanki patron olcam ya:))kot babet tshort falan ole gitsem nolur ya:))siz olsaydiniz ise almazmiydinz beni ole giyindim diye

Canım iş görüşmesinde giyim çok önemli bence giyimine ne kadar özen gösterirsen onlarda seni o kadar ciddiye alıyolar bunu deneyip gördüğüm için söylüyorum.. Bol şans..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…