• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mulakat...

cillikiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
713
0
96
Diğer
slm kizlar :))ben daha once hic calismadim ve is basvurularnda bulundum:)tabi daha mulakata cagirilmadim ama size bisey sormak istiyorum:)sizce mulakata giderken normal giyindigim gibi mi giyineyim yoksa daha bole i kadini tarzinda mi:Pcok sacma bi soru belki ama yinede sorma geregi duydum:)benim giyinis tarzim spor elegant:))

spor olur mu kız ALLAH iyiliğini versin:27: ya takım giy yada en azından bir kumaş pantolon üstüne gömlek

spor olur mu kız ALLAH iyiliğini versin:27: ya takım giy yada en azından bir kumaş pantolon üstüne gömlek

hahhahaa ya sende converslerle gidicem demiyorum:D:9:off hicte sevmyiom ben takim ole kumastann pantalon falan ya :))kot giysem :Dya sanki patron olcam ya:))kot babet tshort falan ole gitsem nolur ya:))siz olsaydiniz ise almazmiydinz beni ole giyindim diye :P

Canım iş görüşmesinde giyim çok önemli bence giyimine ne kadar özen gösterirsen onlarda seni o kadar ciddiye alıyolar bunu deneyip gördüğüm için söylüyorum.. Bol şans..

Back