Mülakat sorunsalıııı

Sindyyrey

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2019
525
361
18
32
Arkadaşlar adliyede katiplik için mülakata gireceğim? Daha önce devlet kurumunda mülakata girmiş arkadaşlar varsa giyim konusunda yardım almak istiyorum.. Mesela gömlek şart mı? Etek ceket içine body giysem nasıl? Pantolon daha mı iyi olur? Saçlar nasıl olmalı? Etek giyersem ince çorap mı gitmeliyim? Herhangi bir aksesuar? Yardım edeceklere şimdide. Teşekkürler

kumas pantolon gomlek veya kalem elbıse dumduz lacıvert veya sıyah ya da kalem etek gomlek
düz fön veya tepeden at kuyrugu
çelik saat kullanımı her zaman ıs gorusmelerınde artı saglar klasık gıyınmek gıbı

Söylediğiniz kombin gayet uygun bence. Erkekler genelde takım elbise giyinmişti. Kadınlar da ceket ve altına pantolon giyen de vardı etekte. Ben kapalı olduğum için uzun ceket giymiştim. Altında pantolon vardı. İçine gömlek ya da body farketmez bence. Genel olarak temiz ve düzenli giyinen. Daha çok kendini ifade etme biçiminize bakiyorlar.

Saat ya da ince bir bileklik takmam sıkıntı yaratmaz sanırım? Peki etek ceket ve içine beyaz sade bluz giysem?

Saat ya da ince bir bileklik takmam sıkıntı yaratmaz sanırım? Peki etek ceket ve içine beyaz sade bluz giysem?
ılk gorusmede saat dısında takı takmayın derım
etek ceket ıcıne beyaz bluz olur

Siz kazandınız mı? Benim de gömlek giyememe takıntım var da bluz giyersem sıkıntı olur mu diye kafama tskıldı

Teşekkür ederim :) siz atanabildiniz mi
3 sene noterde katiplik yaptım sonra kendi işimi kurdum :) benimki tüzel kişilikti atamayla olmuyor mulakatla işe alım ve hakim karsısında yeminle yetkilendirildim

Kumaş pantolon üzeri güzel bir bluz yada gömlek. Saçlarınız at kuyruğu olabilir. Ayakkabı olarak da babet yada hafif topuklu bir stiletto. Hafif bir makyaj da yapabilirsiniz. Gittiğim mülakatlarda aşağı yukarı bu şekilde giyiniliyordu. İnsallah kazanırsınız.

Niye öyle diyorsunuz, herkes torpilli değil nasibiylede giren çok oluyor, bende mülakatla kazandım hiç de torpilim yoktu ve ömrğmde ilk kez gittiğim bi memlektti
Kaç kere mülakata tüm soruları bilmeme rağmen elenen biri olarak bu benim şahsi fikrim ve asla da değişmeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…