kumas pantolon gomlek veya kalem elbıse dumduz lacıvert veya sıyah ya da kalem etek gomlekArkadaşlar adliyede katiplik için mülakata gireceğim? Daha önce devlet kurumunda mülakata girmiş arkadaşlar varsa giyim konusunda yardım almak istiyorum.. Mesela gömlek şart mı? Etek ceket içine body giysem nasıl? Pantolon daha mı iyi olur? Saçlar nasıl olmalı? Etek giyersem ince çorap mı gitmeliyim? Herhangi bir aksesuar? Yardım edeceklere şimdide. Teşekkürler
Saat ya da ince bir bileklik takmam sıkıntı yaratmaz sanırım? Peki etek ceket ve içine beyaz sade bluz giysem?kumas pantolon gomlek veya kalem elbıse dumduz lacıvert veya sıyah ya da kalem etek gomlek
düz fön veya tepeden at kuyrugu
çelik saat kullanımı her zaman ıs gorusmelerınde artı saglar klasık gıyınmek gıbı
ılk gorusmede saat dısında takı takmayın derımSaat ya da ince bir bileklik takmam sıkıntı yaratmaz sanırım? Peki etek ceket ve içine beyaz sade bluz giysem?
Haklı olabilirsiniz tabi. Ama sınavı kazandım ve mülakatta şansımı denemek istiyorum, en iyi şekilde. Gerisi için yapabilmek bir şeyim yok maalesefTorpilin varsa kot tişört giy,torpil yoksa ne giysen boş zaten isimler çok daha önceden belli
Siz kazandınız mı? Benim de gömlek giyememe takıntım var da bluz giyersem sıkıntı olur mu diye kafama tskıldıSöylediğiniz kombin gayet uygun bence. Erkekler genelde takım elbise giyinmişti. Kadınlar da ceket ve altına pantolon giyen de vardı etekte. Ben kapalı olduğum için uzun ceket giymiştim. Altında pantolon vardı. İçine gömlek ya da body farketmez bence. Genel olarak temiz ve düzenli giyinen. Daha çok kendini ifade etme biçiminize bakiyorlar.
Teşekkür ederim :) siz atanabildiniz miılk gorusmede saat dısında takı takmayın derım
etek ceket ıcıne beyaz bluz olur
3 sene noterde katiplik yaptım sonra kendi işimi kurdum :) benimki tüzel kişilikti atamayla olmuyor mulakatla işe alım ve hakim karsısında yeminle yetkilendirildimTeşekkür ederim :) siz atanabildiniz mi
Ben çalışmadım canım kpss ye puanım atanmaya yetmedi henüz hala deniyorumSiz kazandınız mı? Benim de gömlek giyememe takıntım var da bluz giyersem sıkıntı olur mu diye kafama tskıldı
Niye öyle diyorsunuz, herkes torpilli değil nasibiylede giren çok oluyor, bende mülakatla kazandım hiç de torpilim yoktu ve ömrğmde ilk kez gittiğim bi memlekttiTorpilin varsa kot tişört giy,torpil yoksa ne giysen boş zaten isimler çok daha önceden belli
Kaç kere mülakata tüm soruları bilmeme rağmen elenen biri olarak bu benim şahsi fikrim ve asla da değişmeyecek.Niye öyle diyorsunuz, herkes torpilli değil nasibiylede giren çok oluyor, bende mülakatla kazandım hiç de torpilim yoktu ve ömrğmde ilk kez gittiğim bi memlektti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?