• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MÜLAKAT-iş görüşmeleri

bana girdiğim bi mülakatta en son gittiğiniz sinema hangisi diye bi soru sormuşlardı...

dedem vefat etmişti bi gün öncesi dalgın dalgın gitmiştim mülakata...:59::59:

en son gittiğiniz sinema avatarmı dedi tekrar...:27::27:

evet avatar dedim...

bidaha sordu...en son gittiğiniz sinema??:37::37:

içimden dedim ne diyo bu kadın moralim sıfırın altındaydı zaten ha bire aynı soruyu soruyo kafayı sıyırmış diye düşünüyodum...:53::53:

tekrar avatar dedim...:27::27::27:

ben size en son izlediğiniz filmi sormuyorum en son gittiğiniz sinemayı soruyorum dedi sonra...:52::52::52:

dannnnnkkkk dedi kafama bişeyler...orion prestij sineması dedim ama...artık bi önemi yoktu tabii...
:33::33::33:

ay çok kötü olmuş canım ya..
başın sağolsun bu arada..
hayırlısı olsun napalım..

umarım banada böyle bir soru sormazlar heycandan alakasızcevaplar vermek istemiyorum:1:

ay çok kötü olmuş canım ya..
başın sağolsun bu arada..
hayırlısı olsun napalım..

umarım banada böyle bir soru sormazlar heycandan alakasızcevaplar vermek istemiyorum:1:

saol canım herşeyde bi hayır vardır...orası olmadı ama

şimdiki iş yerimde çok huzurlu ve mutluyum...

inşallah sende huzur duyacağın bi işte olursun...çünkü bu çok önemli...

bir de sinema kelimesi filmle bütünleşmiş...ben hadi filme gidelim demem mesela...hadi sinemaya gidelim derim...o yüzden

benim için ters köşe bir soru oldu umarım bu tarz şeylerle karışalmazsın...hakkında hayırlısı inşallah...
:nazar::nazar:

Son düzenleme:
arkadasım belki bu yazdıklarıma çok moralin bozulacak banada kızanla olacak ama devlet dairesi oldugunu okudugumda aklıma ilk gelen şey, boşuna çabalıyorsun, git bir torpil bul oldu.. Kimse torpili savundugumu fln sanmasın ama benim kimseye güvenim kalmadı, etrafımdada o kdr çok örnek varki artık bu yola mecburen itiliyormusuz gibi hissediyorum.. Umarım hersey gönlünce olur ve hakkında hayırlısı orası ise o işe girersin, ama lütfen bi olumsuzluk payı bırakki çok fazla yıkılma..

arkadasım belki bu yazdıklarıma çok moralin bozulacak banada kızanla olacak ama devlet dairesi oldugunu okudugumda aklıma ilk gelen şey, boşuna çabalıyorsun, git bir torpil bul oldu.. Kimse torpili savundugumu fln sanmasın ama benim kimseye güvenim kalmadı, etrafımdada o kdr çok örnek varki artık bu yola mecburen itiliyormusuz gibi hissediyorum.. Umarım hersey gönlünce olur ve hakkında hayırlısı orası ise o işe girersin, ama lütfen bi olumsuzluk payı bırakki çok fazla yıkılma..

benim en büyük torpilim ALLAH:21:
tabi canım haklısın torpilsiz birşey olmaz oldu artık..:50:
ama şansımı deniycem ben yinede..çok umutluyum ama..olumsuzunu düşünmek bile istemiyorum..
hakkımda hayırlısı o iş olur inşallah..:50:

saol canım herşeyde bi hayır vardır...orası olmadı ama

şimdiki iş yerimde çok huzurlu ve mutluyum...

inşallah sende huzur duyacağın bi işte olursun...çünkü bu çok önemli...

bir de sinema kelimesi filmle bütünleşmiş...ben hadi filme gidelim demem mesela...hadi sinemaya gidelim derim...o yüzden

benim için ters köşe bir soru oldu umarım bu tarz şeylerle karışalmazsın...hakkında hayırlısı inşallah...
:nazar::nazar:

ee banada dese bende film olarak algılardım zaten..
ilk soruşta bence çoğu kişi sinema olarak algılamaz ki onu..
ama bak hayırlısı işte..ne güzel işinde mutlusun seviyosun işini..

umarım cnım..aminn inşallah...

birde bi yerde okumustum, arkandaki duvarın rengi nedir diye sormuslar.. çok ilginç gelmişti..

birde bi yerde okumustum, arkandaki duvarın rengi nedir diye sormuslar.. çok ilginç gelmişti..

onu polislik mülakatında benim erkek arkadaşımada sormuşlar..
amaç zekasını ne derece kullanıyo pratikmi diye..karşı duvara bakıp mı cevap vericek pratik yoldan yoksa arkasına bakıcak mı direk diye..akıllıca bi soru bence..

Konu içeriği nedeniyle "İş ve kariyer" başlığına taşındı.
Konuları lütfen ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

kızlarr mülakat tarihim belli olmuş umarım çağırırlar mülakata gerçi eminim çağırıcaklarına geçtim sınavı sonuçta..

off 1 ağustosla 12 ağusts arasıymış..yani en geç 1 hafta sonra gitsem mülakata 1 ay sonrada sonuçlar açıklansa..

off çıldırcam bayılcam heycandan dua edin bana noluuuurrr..
geçiyim şu mülakatııı..
off çok istiyorum kazanmayı yaaaa:14:
okadar çok bilgi ezberlemem gerekiyo ki şuan gerçi çoğunu ezberledim ama heycandan unutmam inşallah:14:
allahım ilk defa bu kadar heycanlıyım..olursa bu iş hayatım değişicek..
olmalı kazanmalıyımm..

DUA EDİN NOLUUUUURRR..

Back