Mula///48

slm kızlar...nasılsınız?dün şansınıza güzeldi derinciğim hava.herkes sahildeydi.çocuklar nasıl?benim bebiş üç aylık oldu seninkide beş galiba.oo sen baya yol aldın.az kalmış oturmasına.arkadan yetişicez inşallah.şimdi gün bile farketiyor bebeklerin hareketlerinde.kızdan şikayet etmişsin yine msjnın birinde :))).bizde çok zorluk çektik ama iyiki okula gidiyor diyorum.yoksa 24 saat ikisi çok zorlardı beni.

slm kızlar bende muğlalıyım suan denizlide okuyorum. özledim oraları ilk fırsatta akyakaya gidip balık yicem valla insann memleketini sevmesinden dolayımı nedir bilmem ama ben memleketimde kendimi çok rahat hissediyorum gözüm gönlüm açılıo muğlaya gelince haftaya ordayımmm

merhaba kızlar...
okyanus vallahi çok zor ikisiyle evde uğraşmak biliyosun benim kız tek başına bir orduydu zaten..
oturmaya başladı tuna çok zorlamıyorum ama o da çok hareketli olacak sanırım.
lolita selam canım.
muğla güzel memleket gökovada denize karşı oturmak balık yemek de ayrı keyif...
biz de çok oldu gökovaya gitmeyeli havalar ısınınca artık ancak gideriz sanırım.

merhaba arkadaşlar nasılsınız?bebişler nasıl?bende iyyim yoğunum şu sıralar elişleri vardı teslim edilecek onları yetiştirdim zorla aksilik aksilik üstüne hatta bir tanesi 2 gün önce tam bitmişken elimde yandı çok üzüldüm parasınıda almıştım...onu bir köşeye attım sonra yapcam allahtan arkadaş anlayışlı olursa olur olmazsa üzme kendini dedi...gelen giden çok bu hafta hep yoğunduk hafta sonuda sınavım var açık lise bana dua edin inşallah iyi geçer benim çok umudum yok bütün aksilikler arkası arkasına gelice umutsuzluğa kapıldım stresten ağzımın kenarında yara çıktı bu yaşıma kadar ilk defa....siz neler yapıyorsunuz?

Çok uzun zamandır siteye giremedim.. Malum hemşirelik okuyunca enjeksiyonlar falan çok vaktimi aldı ki nihayet bu dönemde bitiyo.. Cumartesi günü Dalaman'a geliyorum bende.. Çoooook özledimm oraları umarım sizlerde iyisinizdir :)

slm iyiyz mervecim herkez bebeklenince pek uğrayan yok siteye....arada ben giriyordum bende giremedim...hayatımda yaşadığım en acılı günlerden birilerini yaşadım bugünlerde kuzenim ameliyat olmuştu ve enfeksiyon kaparak 2. kez ameliyat olmal zorunda kaldı ve yoğun bakıma kondu ölümle yaşam arasındaki o ince çizgi yaşadı ve bizde dışarıda onunla beraber yaşadık aynı acıları...1 hafta yattı şimdi odada ama çok iyi olduğudan değil psikolojisi bozuk olduğu için iaçlara cevap vermediği için belki moreli düzelirse daha iyi olur diye...1 hafta antalyada yanındaydım ama bende hasta oldum bronşit olmuşum iğne buhar tedavi olmaya çalışıyorum...günler durmuş gibi benim için....işte bendeb böyle arkadaşlar siz nasılsınız?

selam kızlar...
zehracığım çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin.
inşallah bir an önce iyi olur kuzenin.
merve haşgeldin dalamana canım.
notlar nasıl bu arada?
ben çocuklarla uğraşmaktan yattığım yatağı bile zor buluyorum bu aralar.
çok yoruyo çocuklar ev işleri de hiç bitmiyor zaman böylee geçiyor işte!!!

memleketimin topiği terk edilmiş ... ben daha önceleri yazmıştım bu topiğ ama baktım ki herkes bebişlerinden bahsediyor ,ilgilenen yok, ben de uğramz oldum anneler topiği olmuştu.. ben de muğlalıyım ama k.maraşta oturuyorum görev nedeniyle burda yaşıyorum, eşimin doğu görevinin bitmesini bekliyorum.tatilde muğladaydık, köyceğizde falan gezdik, ulalıyım, ailem orda.
k.maraş topiğimiz çok hareketli, topikte tanıştıklarımla buluştuk ve çok iyi arkdş olduk sık sık buluşuyorz geziyoruz buranın daha hareketli olması dileğiyle...

slm kızlar.nasılsınız.katılıyorm arkadaşım sana burayı canlandırmak lazım.derinciğim hayırlı olsun altı aylık olmuş tuna.bizde dört aylık olduk.zehracım nasıl oldu hastanız.hayırlı kandiller hepinize.öpüyorum kızlarrrr.kendinize iyi bakın

selam kızlar...
kandiliniz mübarek sevgililer gününüz de kutlu olsun.
teşekkürler okyanuscuğum tuna bugün aşı da oldu tam üç iğne yaptılar oğluşuma!!
çok uğrayamıyorum emel fırsat vermiyoo çok yoruluyorum yaaa..
okyanus seninki iyi ki okula başlamış.
4858 biz buluşamadık daha çoluk çocuk derken ne güzel buuşup kaynaşmışsınız..

evet buluştuk kaynaştık,üstelik hepimiz ayrı illerdeniz, tek ortak noktamız aynı ilde yaşıyor olmamız :) msn lerimiz telefonlarımız var , her türlü sohbetteyiz yani. siz de buluşursunuz umarım. çocuklarla zor olur tabi...

Zehra Abla Çok Geçmiş olsun çok üzüldüm

Notlar iyi geldi çok şükür teşekkür aldım :) Tatil çok çabuk geçti şimdiden özledim Muğla'yı :/

selam arkadaşlar nasılsınız?ben gelmeyeli canlanmış biraz burası kimseler yok diye yazmıyordum...gelen arkadaşlarımda hoşgelmiş sefalar getirmiş...mervecim çok sağol canım...okyanus hastamız hastanede ateşini düşüremiyorla ciğerleri falan su toplamış yani daha çok iyi değil rabbim sağlık versin çok zor bir şey..sizler neler yapıyorsunuz.....

gamzeli kız hoşgeldin canım.
zehra inşallah düzelir bir an önce hastanız.
mervenur tatil bitti başarılar sana canım.
4858 biz ayrı ilçelerde olduğumuzdan görüşmemiz zor oldu sanırım.
ben hafta sonları fethiyeye gidiyorum ama eşim çocuklar arkadaşlar alışveriş derken geçiyor zaman....

hoşbuldum canımmmm..
bende fethiye ilçesindenim..

hmm doğrudur, hayat mücadelesi işte... keyfi şeylere vaktimiz yok pek eş ve çocuk varsa. bi gün bi yerde denk gelirsiniz belli mi olur, hepinizin merkeze gideceği bi zaman olur da buluşursunuz belki

Çoooook Teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…