Mula///48

slm arkadaşlar nasılsınız?ben iyi sayılırım derinci sanırım hava değişikliğinden hasta oldum boğazlarım şişti...yarın doktora gitcem kesin faranjit der....bayramdan bu yana kuzenim miray var yanımızda onunla vakit geçiyor pek gezdiremedikte onu ablamın sınavı var diye neyse bugün oda bitti hayırlısı artık..bu hafta biraz gezmeyi düşünüyoruz bakalım....

Son düzenleme:
selam
bende Bodrum da yaşıyorum 5 aydır :)

bayramda grip oldum bende, bu aralar yaygın sanırım..

Son düzenleme:
selam kızlar...
geçmiş olsun hepimize bizde ailecek hasta olduk!!
tırmık hoşgeldin aramıza canım.
ben dalamanda oturuyorum.

slm kızlar.hepinize geçmiş olsun.annem haftaya gelecek derinciğim.ama benim kızın sorunları bitecek gibi değil.iki gün tatild karın ağrısı yoktu.bugün yine başladı.servise binnmek istimiyor.hergün benim yanında gitmemi istiyor.sorunlarla başladım yine haftaya.bebekten dolayı gelmek isteyenler var.kafayı üşütücem galiba :)))).öpüyorum hepinizi.

okyanys Allah yardımcın olsun canım.
bebekten hemen sonra okula başlaması kötü oldu.
kendini dışlanmış hissedermiş o zaman büyük olan çocuk.
sanırım bu yüzden gitmek istemiyor onu istemediğinizi de düşünüyo olabilir....,
çok zor valla çocuk yetiştirmek hepimize kolay gelsin...

yarışma bölünde alyanslar yarışıyor yarışmasına katılmak isteyen herkesi beklioruzz
resimleri özel msjla bana yollayablrsnz arkadaşlar

slm kızlar
oğlum oldu.. esnaf hastanesinde doğum yaptım yarında 40 mız olacak inş.
derinciğim bende dalamana taşındım görüşmek isterim herkes kendine ii baksın

slm kızlar
oğlum oldu.. esnaf hastanesinde doğum yaptım yarında 40 mız olacak inş.
derinciğim bende dalamana taşındım görüşmek isterim herkes kendine ii baksın

selam kızlar...
okyanus ve tuba çocuklarla uğraşmaktan gelemiyorlar sanırım.
saces gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün.
dalamanda nerdesin görüşelim canım diğerlieriyle zor görüşürüz bu aralar herkes bebek telaşında..
kk.da bu ara nüfus patlaması zaten...

slm kızlar.derin sen nasılsın?bebiş nasıl?biz ikinci ayımızı bitirdik.şükür.bugün aşı için götürdüm haftaya ertelendi.çok sitres oluyorum aşı olacağı zaman.saces tebrik ederim senide.güle güle üyüt bebeğini.hayırlı bir evlat olur inşallah.görüşürüz..

selam canım..
iyi olmaya çalışıyorum arada sinirlerim zıplıyo emel çok yoruyor neye nasıl yetişeceğimi şaşırıyorum vallahi!!!
tuna'da yatmak istemiyor hiç.
aşı neden ertelendi hasta mı bebiş??
bizde iki gün önce gittik aşıya.
sana facede de yazdım ama görmedin sanırım kız okula alıştı mı senin?
zorluyor mu yine?
tuba yok ortalarda karşılaşırsan selam söyle aramam lazımdı aslında ama arayamadım!!tel.i vardı bende..

selam kızlar foruma yeni katıldım güzel birşeye benziyor.ben marmarisliyim.ama antalyada yaşıyorum.ailem orda.kafam estikçe geliyorum.aranıza benide kabul ederseniz sevinirim.

selam kızlar foruma yeni katıldım güzel birşeye benziyor.ben marmarisliyim.ama antalyada yaşıyorum.ailem orda.kafam estikçe geliyorum.aranıza benide kabul ederseniz sevinirim.
selam figen hoşgeldin aramıza...
ben de dalamanda yaşıyorum.
bu aralar herkes bebek yaptı fazla takılamıyoruz buralara...

Allah sağlıklı uzun ömürler versin.dalamandan geçiyoruz arada dayımla teyzemin kızı var orda.
amin canım teşekkürler...
evet antalya marmaris yol üstü oluyor.
ben de buralı değilim aslen ama muğlalı olduk artık.:97:
marmarisi öğrenciyken çok severdik sık sık giderdik.
antalyaya neden gittiniz?

canım kusura bakma geç oldu cevap biraz ama.
eşimin görevi nedeniyle.
urfadaydık daha önce.
bu yaz geldik.5 sene sonra muğlaya gelme ihtimalimiz var bakalım hayırlısı artık.
eşim dalamanı köyceğizi çok seviyor.her yönden güzel ucuz bir yer.

slm kızlar.yazdım derinciğim cevap sen görmeişsin.bir haftadırartık düzene girdik.şükür.benim beiide uyutmak çok zor oluyor.özellikle gece uykusuna başlaması uzun sürüyor.bunaa şükür.ben pek okula gitmiyorum ama görürsem iletirim canım.zehrada uğramaz olmuş.öpüyorum çok kolay gelsin

slm arkadaşlar nasılsınız?bebişler nasıl....ben iyiyim geçen gün yağan çok yağmurlarda modem arızalandı yeni modem aldık ..pc işi masraftan başka birşey değil.....pc nin olmadığı günlerde ben elişimi yaptım....yoksa zamanımın yarısı burlarda geçiyordu....benden bu kadar işte....yeni gelen arkadaşımızda hoşgelmiş....

selam arkadaşlar mutlu ve de çoookkkk güzel bir yıl diliyorum herkese...
figenciğim dalamana biz de alıştık seviyoruz artık buraları.
ilk zamanlar çok sıkılıyordum köy gibi diye ama şimdi mutluyum çok şükür.
iki çocukla uğraşınca pek önemi kalmıyor belki de!!
okyanuscuğum görmemişim ben zaten o kadar hızlı bakmak zorunda kalıyorum ki herşeye ondandır!
emel dadandı bu ara netteki oyulara elinden zor alıyorum laptopı.
tunada sağolsun duramıyor pek ablasının sesi de durmayınca.
evde bir şenlikdir gidiyor.
zehracığım netin gitmesi yaramış sana bitirmişsin işleri.
gerçekten çok zaman alıyor internete takılmak.
boş olmak lazım çok..:97:

kızlaaarrrrr nerelerdesinizz bakimmmmm sizzzz???
biz bugün fethiyedeydik arkadaşlarla buluşup dolaştık alışveriş ettik yorulmuşum sabahın köründe kalktımm yatmadan bakayım dedim kimsecikler uğramamış!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…