Mula///48

merhabalar...opuyorumnanaktan
okyanuscğum kolay gelsin canım.
kırkımız çıktı çok şükür ama iki çocukla uğraşmak zor arkadaş vallaaaa....:bbo:

günaydınnnn.sağol derinciğim.Allah kolaylık versin.ben neyapacağım bakalım.bu arada tubayla tanıştık.okulda nöbette oda.

selam kızlar mutlu hafta sonları...
iki çocukla uğraşmak zor gerçekten sziinkiler okula başladı neyse ki!!
emel başımın etini yiyor sürekli mızıltılı!
tuna daha az yoruyor valla.
dışarı çıkıp hava alayım bugün çok bunaldım biraz dolaşmak iyi gelebilir.
öptüm hepinizi....opuyorumnanaktan

sanada derinciğim.bebişin sorunu yoktur tabii kız kadar.Allah kolaylık versin canım.ohh gezmeyede başladın gez dolaş.öpüyorum..

akşam biraz hava aldık geldik okyanuscuğum..
tuba okulda neden nöbet tutuyor oğlu alışamamış mı?
uğrayamıyor da buralara!
sen nasılsın?
ağırlaştınız mı?
ben yarın yüzmeye gitmek istiyorum acaba sorun olur mu ki yaa??boshayallersmile

günaydınnnn.oğlu alışmış tubanında kendi alışamamış canım ben gibi.ben iyiyim kasıklarımda ağrılar oluyor sık sık ondan başka sorunum yok.Allah a şükür hareketlerimde falan bir değişme olmadı rahatım yani.20 gün falan kaldı benim doğumada.tubanın bebekte 4 ekimden sonra her an geleilirmiş.en son ben alıcam bebişi kucağıma.sağlıkla inşallah.
ameliyat yerin iyileşmiştir artık dimi?ama sen yinede dikkat et üşütme.

merhaba arkadaşlar nasılsınız?çocuklardan pek fırsatınız olmuyor sanırım uğramaya..okyanuscum hayırlı olsun öykünün okulu ünüversiteye gittiği günleri görürsünüz inşallah....darısı emel'in başına.....derincim tuna nın yeni halini merak ediyorum nasıl oldu...

selam kızlar...opuyorumnanaktan
okyanuscuğum hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde alın kucağınıza:Saruboceq: az kaldı zaman çabuk geçti.
ben de okula verirsem sessizliğe alışmam zor olacak!!!:bbo:
emelin gürültüsü hiç bitmiyor tunadan çok sesi çıkıyor!
zehracığım facebooka son halini çekip koyarım bi ara.
büyüdü maşallah adam oldu tunam!:asigim:

slm arkadaşlar dünyaya gelen büyüyor derincim zaman çabuk geçiyor..tabi dışardan bakıldığında ona bakan anneye sormalı birde...dünyada çocuklar kadar güzel bir şey yok....inşlh darısı başıma ilerde evlenirsem sadece çocuk için evlenirim sanırım...

slm kızlar.çok zormuş derinciğim çocuğun okula gitmesi resmen boşluğa düştüm.öyküm okula gidince evde ne yapacağımı şaşırdım ilk günler.şimdi biraz biraz alışmaya başladım.bende merak ediyorum tunayı.bekliyouz fotolarını.
zehracım sanada hayırlı koca versin Allah.birde çocuk nasip etsin inşallah.kendi çocuğunun olması bambaşka birşeyyy.

merhaba arkadaşlar...
ben çok yoruluyorum resim çekmeye fırsat bulamadım maalesef!
emel durmuyor tuna'da öyle.
evin hiç işi bitmiyor çokk yorgunum çoookkkkkk bazen deliresim geliyooooo!!!!!

Son düzenleme:
selam arkadaşlar nasılsınız?muğla tobiği kaybolmuş nerdeyse kimse uğramazken yazayımda güncellensin bari.....derincim nasılsın tuna bebek ve ablası nasıl anlaşabiliyorlarmı..fırsatın olduğunda resimlerini çekte göster bize merak ediyorum...okyanuscum sanada tekrar hayırlı olsun diyeyim...rabbim analı babalı büyütsün çağan ı...darısı tuba nın başına...

ben milaslı değilim ama milasta yaşıyorum milasta olan yok muuuu tanışalım buluşma ayarlayalımmm olumunekankayizsmile

selam kızlar...opuyorumnanaktan
zehracığım resim yüklemeye bile fırsat bulamıyorum facebooka ekleyecem bi ara.
okyanusum doğum nasıldı?sen nasıl oldun?
hayırlı olsun tekrardan..
tuba nasıl acaba???
alis milasa uzağız biz sen nerelisin?hoşgeldin aramıza..

slm kızlar.sağol zehracığım güzel dileklerin için.
derin sorma sezeryan diye gitttim ama üşütmüşüm burun akıntısı tıkanıklık yaşadım.korka korka gittim.doktor ameliyata almayacak diye.anestesi uzmanı belden uyuşturmayı önerdi.ben çok korktum ama yapacak başka birşey olmadığı için kabul ettim.güzel birşeymiş bebeğin doğduğu anı görmek ama korkudan tansiyon kalp hepsi fırladı :)))))).sonuç güzeldi ama bayıltılmamak daha iyiymiş.tubayı en son yine okulda gördüm.dördünden sonra bekliyoruz her an demişti.benim gördüğümde onbiriydi ayın.henüz doğum olmamıştı.herhalde şimdi olmuştur.

merhaba kızlar...opuyorumnanaktan
okyanus sağlıkla almışsın ya kucağına ben belden anestezi istiyordum genel oldu ama hayırlısıyla doğdu melekler...
tuba doğurmuştur o zaman kııı...:1shok:

slm .Allah a şükür aldık kucağımıza.ben çok sitres yaptım ama.neyse atlattlk.kesin doğurmuştur.buralarada uğramaz olmuştu zaten.okulda karşılaşırsak haberim olur.

slm arkadaşlar nasılsınız? tuba cımız bugün sabah kızını kucağına almış hayırlısıyla her ikiside iyiymiş haber vereyim sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…